Interieur

Drie onverwachte kleuren om de badkamer te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Heb je een kleine badkamer die niets zegt? Als je het binnenkort gaat hervormen, beschouw kleur dan als een hulpmiddel om het tot leven te brengen. Maar niet in welke kleur dan ook, maar in een van de drie onverwachte kleuren om de badkamer te decoreren die we vandaag voorstellen.

Wil je niet dat je badkamer net zo is als de rest? Wil je indruk maken? Roze, geel en oranje zijn kleuren die niet onopgemerkt blijven zelfs in kleine hoeveelheden. Het idee kan je a priori afschrikken, maar we nodigen je uit om de volgende afbeeldingen te bekijken en het eens te proberen.

Geel, oranje of roze, met welke beginnen we? We hebben onze voorkeuren, zoals je snel zult raden, maar om je de beste ideeën te laten zien met elk van de kleuren hebben we besloten om de alfabetische volgorde te volgen. Zoek geen tweede bedoelingen.

Geel

Op Pinterest kun je duizenden manieren vinden om geel in je badkamer te verwerken, maar we begrijpen onze favorieten: tegels Ja, sinds we die badkamer bij de Monka Apartments zagen, het idee om een gele tegelwand te creëren in de badkamer fascineert ons. En niet zomaar een muur, maar die in de douche, vooral als deze zich aan de achterkant van de badkamer bevindt, omdat deze de eerste is die je ziet als je de deur binnenkomt. Vind je ze net zo leuk als wij?

Als deze eerste suggestie te opvallend voor je is, zul je misschien overtuigd zijn door de tweede waarin we de gele tegels vervangen door witte met gele voegen Ze zijn trendy en een fantastische keuze om een gedurfde moderne toets aan badkamers toe te voegen Speel ermee in kleine wasruimtes! Combineer ze met kleine accessoires van dezelfde kleur zoals flessen of handdoeken en je krijgt een heel pop-badkamer.

Is het je opgevallen hoe goed geel lijkt op wit en houttinten als partners? Ze vormen een fantastisch trio om een badkamer te creëren die tegelijkertijd modern en warm is. En feit is dat we de neiging hebben om moderne ruimtes soms ten onrechte te associëren met koude ruimtes, wanneer het hoeft helemaal niet zo te zijn .

Oranje

We hadden gek kunnen worden met oranje, maar we hebben gekozen voor conservatieve verkiezingen. In plaats van een luide tint te kiezen, hebben we gekozen voor een toon die zou kunnen behoren tot die set aardse kleuren die we zo mooi vinden. Een roodachtige, aardse tint die perfect past bij natuurlijke houttinten en wit.

Tegels worden opnieuw een alternatief om deze kleur in de badkamer te verwerken. De Parijse firma Trone biedt ons in zijn catalogus een fantastische manier om oranje tegels en witte tegels met oranje voegen te combineren. We vonden de manier van doen erg interessant en we waren verrast hoe goed het past als een basis voor een moderne maar natuurlijke badkamer, met meubels en accessoires gemaakt van hout en plantaardige vezels.

Een moderne oranje wastafel is het tweede van onze voorstellen voor u. We zijn verrast door hoe goed het op die muur combineert met blauw en contrasteert met puur wit. Als u wilt dat uw badkamer een moderne en schone esthetiek heeft, kopieer dan het idee! Als je dat beeld wilt verzachten, creëer dan een enkele accentmuur en introduceer elementen in lichte houttinten die het wit gedeeltelijk vervangen.

Roos

We hebben zoveel voorstellen gezien met roze als hoofdrolspeler dat we het leuk vonden dat roze onze nieuwe obsessie is geworden. Deze kleur die zelden centraal staat in de badkamer is echter een geweldig alternatief om persoonlijkheid en originaliteit toe te voegen.

We beloven dat het onze bedoeling was om slechts twee ideeën te verzamelen, maar het moesten er drie zijn. Want net zo interessant als het betegelen van de hoofdmuur zoals in de Byron Bay Airbnb met die vierkante tegels waarin verschillende roze tinten gecombineerd zijn, dachten we dat we het konden doen met terrazzo platen.

Als je beide ideeën hebt opgemerkt, is het roze dat in de tegels wordt gebruikt lichtroze. Echter, in degene waarin dit wordt gecombineerd met een intensere roze zoals Mexicaans roze en niet met neutrale tinten, krijgt de badkamer een meer exotische en gedurfde toon.

Te veel roze voor jou? Je kunt altijd wedden op een witte badkamer met een zeer strakke esthetiek en kleur toevoegen door middel van kleine stukjes zoals in het middelste beeld met de aanrechtgootsteen en de fittingen.Ik weet niet hoe het met jou zit, maar we houden van die rustieke toets die de lamp geeft en waardoor we nooit zouden hebben gedacht in een badkamer met een bepaalde klassieke uitstraling.

Welke van deze onverwachte kleuren zou jij kiezen om de badkamer te decoreren? Zijn er dingen waarvan je dacht dat je ze niet zo leuk vond als nu? Wat je ook kiest je badkamer zal niet langer plat en saai zijn.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: