Interieur

Woonkamers in zeer chique boho-stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De boho-stijl is een mix van de bohemian-wereld met exotische accenten en moderne ideeën, om de zogenaamde boho-chic te creëren, wat een meer delicate en zorgvuldige versie is van de Boheemse wereld, die meestal veel informeler is. Het is dus ook een van die perfecte ideeën om het huis in te richten, vanwege de authentieke penseelstreken die het ons nalaat.

In deze salons zien we gemakkelijk deze mixen zo vol leven. Etnische prints vullen alles, en je hoeft niet bang te zijn om kleuren te mengen zoals rood, roze en oranje. Wees voorzichtig bij het mixen van patronen en kleuren, want het is een stijl vol tonen die de zintuigen kan verzadigen.Als het te intens lijkt, is het de kunst om meubels in witte tinten en textiel in effen kleuren toe te voegen. Wed erop!

Lounges in boho-stijl waar wit de boventoon voert

Deze Boheemse stijl heeft veel chic. Ze zijn niet verzadigd met het gebruik van kleuren en neigen meer naar het natuurlijke en het etnische. Er is geen tekort aan bontdekens, tapijten met geometrische prints en een vleugje kleur. Ook die exotische accenten, zoals de leren poefs in Marokkaanse stijl. En rustieke accenten met de houten tafels. Het is een geweldige mix waarin een zekere vrijheid wordt gezocht bij het decoreren. Maar natuurlijk mixen van trends die goed te combineren zijn, zoals etnisch, naturel, nordic en bohemian. Het is een goed voorbeeld dat er altijd een balans kan zijn naar smaak en behoefte, het is dus niet een kwestie van altijd kiezen voor de meest extravagante kleuren.Je weet al dat wanneer je inzet op neutrale of basistonen, succes altijd verzekerd is.

Voeg deze stijl toe aan de decoratieve details

In dit geval zien we enkele salons waarin de boho-stijl toevoegen, vooral in textiel Etnische prints met rode en roze tinten, vrolijk en zorgeloos zijn de sleutel. Ook kleine details, zoals natuurlijke planten, leren poefs en rieten accessoires, een materiaal dat weer in de mode is. Want als we een decoratieve trend willen introduceren zoals degene die we vandaag noemen, is het niet altijd een goed idee om ons te storten op het decoreren van absoluut de hele ruimte. Het mooiste is om te gaan kiezen voor die kleine details, maar zonder de ruimte op te laden. De stoffen zijn dus altijd de belangrijkste om rekening mee te houden. Zowel in het deel van de banken als sommige krukken die je plaatst.Vergeet niet dat de tapijten in dit geval ook belangrijk zijn.

De Scandinavische stijl ontmoet ook de boho-stijl

We houden van één stijl, maar als twee van de groten samenkomen, laten ze ons al sprakeloos achter. Deze twee omgevingen zijn behoorlijk gefocust op wit, het mixen van de Scandinavische trend met de meest chique boho-stijl Het zijn twee geweldige ideeën, met kussens met patronen en een omgeving in zuiverder en moderner wit. Je kunt de houten afwerkingen en de volledig witte muren niet missen om meer ruimtelijkheid en licht in gelijke delen te genereren. Het lijkt erop dat dit een van de beste opties is om te voorkomen dat de kamer opnieuw wordt opgeladen, zoals we in het begin zagen.

Als het tijd is om woonkamers te decoreren met een zeer chique boho-afwerking, moeten we altijd duidelijk zijn over hun grootte en natuurlijk het natuurlijke licht dat ze hebben.Want zonder twijfel zal de witte kleur die we noemden er geweldig uitzien, maar ook de meest opvallende kleuren die zich richten op sinaasappels en die gouden doses die meer luxe en stijl geven.

Afbeeldingen: Pinterest

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: