Interieur

Keukentafels voor kleine keukens

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Een kleine keuken hoeft ons er niet van te weerhouden om op deze goed zittende plek te ontbijten. Tegenwoordig zijn er fantastische systemen waarmee we zelfs in de kleinste ruimte een tafel kunnen hebben. Van vervolgkeuzelijsten tot geheime tabellen, geen van hen neemt ruimte in beslag! Zo kun je genieten van de keukentafels die je zo mooi vindt.

Inklapbare keukentafels zijn goedkoper, de geheime zijn geavanceerder en dus duurder Beide oplossingen zijn geldig, of je keuken nu klein is of als je dat niet wilt ruimte innemen maak er gebruik van door een grote tafel te plaatsen.Niemand beter dan jij weet wat voor design je voor je keuken wilt. Ontdek alle mogelijkheden en voordelen!

Geheime tafels in kleine keukens

Ze zijn geheim, ze zijn verborgen, maar ze zullen ons natuurlijk altijd de functionaliteit geven die we nodig hebben. Ze passen meestal in moderne keukens, met die avant-garde en minimalistische afwerking dat we zo leuk vinden. Maar ze beginnen altijd met een meubelstuk, dat wil zeggen, het kan een lade zijn die, wanneer geopend, een tafel wordt of een ruimte die sterk genoeg is om daar te eten. Natuurlijk kunnen we soms ook een aanhangsel hebben in de vorm van een tafel die uit hetzelfde eiland komt. Vind je geen goede ideeën? Ze hebben die dubbele mogelijkheid waar we zo naar verlangen: ze zijn functioneel en ruimtebesparend.

De opklapbare keukentafels

Het is weer een van de perfecte meubelstukken, zoals het geval is met opklapbedden voor slaapkamers.Als je ze nodig hebt, moet je ze openen en zo niet, dan blijven ze in de vorm van meubels, maar eenvoudig en discreet Het neemt dus geen ruimte in beslag. Het is een perfect idee om in je kleine keuken te hebben. Er zijn steeds meer meubelfirma's die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van oplossingen om kleine ruimtes in te richten. In het geval van keukens is een oplossing die helemaal niet nieuw is, wedden op klaptafels die op de muur of op het centrale eiland rusten zonder ruimte in te nemen. Het is genoeg om een paar stoelen te hebben om de set compleet te maken.

Een veel moderner en verfijnder voorstel is wedden op geïntegreerde tafels Met ontwerpen van dit type wordt de weinige beschikbare ruimte maximaal geoptimaliseerd. Als? Laat je gaan met gepersonaliseerde ontwerpen, duurder, ja, maar ontworpen om alle moeilijkheden te voorkomen die zich kunnen voordoen.

De ronde keukentafels

Soms houden we er geen rekening mee, maar als we het hebben over kleine keukens, moeten we hetzelfde doen met ronde tafels. Omdat ze perfect zijn voor als er niet te veel meters zijn, maar juist het tegenovergestelde. Ze nemen niet zoveel ruimte in beslag als andere modellen, dus ze worden een meer dan basisidee Je moet het natuurlijk altijd opzij zetten zodat het niet in de manier. Vergeet niet dat je ze ook kunt opvouwen om het ruimer te maken voor het geval je onverwachte gasten hebt.

Consoletafel of meubel

We houden van meubels met een dubbele functie. Dus stel je voor dat je er een hebt die aan de muur is bevestigd, die als decoratief idee kan dienen en er allerlei details op kunt bewaren, en dat er af en toe een plankje in zit. Maar het belangrijkste is dat hij open kan en er een bord uit komt dat als tafeltje zal dienen.Vergeet niet dat er in plaats van stoelen bepaalde krukken zijn die niet zo veel innemen en die ook te combineren zijn met de stijl van je keuken en je decoratie zelf. Dit type meubel kan ook in de hal of entree geplaatst worden, maar ook in de eetkamer als we ook ruimte tekort komen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: