Decoratie-ideeën

7 ideeën om de badkamer van een huurflat aantrekkelijker te maken

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Woont u te huur? Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat het antwoord bevestigend is. Er zijn velen van ons die te huur wonen en hoewel dit zo zijn voordelen heeft, heeft het ook enkele nadelen. Een daarvan is dat we ons de ruimte niet eigen kunnen maken, hoewel er altijd trucjes zijn om dat voor elkaar te krijgen. Om de ideeën uit te proberen om de badkamer aantrekkelijker te maken die we vandaag voorstellen.

En of het nu is omdat we een kort contract hebben en het ons niet waard is om grote veranderingen door te voeren of omdat de verhuurders ons dat niet toestaan, in een gehuurd appartement we bevinden ons soms met onze voeten vastgebonden en handen.Kleine veranderingen kunnen echter een grote bijdrage leveren aan het transformeren van een ruimte zonder grote sommen geld uit te geven. Ontdek het!

Vinylvloeren leggen

Heb je een hekel aan de badkamervloer? Door de vloer te veranderen, verandert een hele kamer. Het kan echter een grote investering zijn om het in de badkamer te doen. Of niet, want er zijn goedkope materialen waarvan de installatie niet alleen eenvoudig maar ook omkeerbaar is, die ons jarenlang een grote dienst kunnen bewijzen.


We hebben het over vinylvloeren van gemiddelde kwaliteit. Je vindt ze met lijmsystemen, maar ook met comfortabele kliksystemen zoals op de afbeelding hierboven. Verkrijgbaar in verschillende formaten, ze zijn een geweldig alternatief om het imago van de badkamer snel te veranderen. Houd er rekening mee dat de badkamer een kamer is met veel vochtigheid en dat het ideaal zou zijn om te wedden op vinyl dat hiervoor is ontworpen.Het is één ding om investeringen te verminderen, maar een andere om op zeer korte termijn een teleurstelling te zijn.

Belichting verbeteren

Niets ziet er goed uit zonder goede verlichting. Het is waar dat het in sommige dingen beter is om niet veel te zien, maar vergeet niet dat we ervoor zorgen! Het moderniseren van de lamp en de schansen, die je zonder toestemming van de eigenaar in een kast moet bewaren totdat je het appartement verlaat, zal een grote verandering betekenen. Ook een geweldige investering, dus weeg het af naar uw omstandigheden.

Verander de spiegel

Een van de belangrijkste accessoires in de badkamer is de spiegel. Als je het niet leuk vindt, kan het erg frustrerend zijn, aangezien dit het eerste is dat we meestal zien als we de kamer binnenkomen. Heb je de mogelijkheid om het te wijzigen? Als de spiegel hangt, heb je hem! Verander het voor een trendy exemplaar, rond en met een discreet frame zodat je de badkamer niet alleen esthetisch verbetert, maar ook het gevoel van ruimte en licht erin vermenigvuldigt.

Kun je de spiegel niet veranderen? Welnu, je kunt nog steeds iets doen om het uiterlijk te veranderen zoals een neplijst erop plaatsen als er geen is of stickers op de oude lijst gebruiken. Hoe zie jij het?

Opslagoplossingen toevoegen

Een ander idee om de badkamer aantrekkelijker te maken en het veel functioneler te maken is om opbergoplossingen toe te voegen. Als je een volledig naakte badkamer bent tegengekomen waarin je niet weet waar je dingen moet neerzetten, dan is dit wat je nodig hebt!


Je kunt wat planken plaatsen; er zijn er waarvoor je hoeft niet eens gaten in de muur te boren Trolleys of dienstmeisjes zijn ook een geweldige bondgenoot en zullen altijd nuttig zijn, zo niet in de badkamer, in elke andere kamer in het huis. En als u op zoek bent naar iets heel goedkoops, waarom zou u dan niet wat manden opnemen? Hang ze aan de muur en je hebt ruimte voor al je toiletartikelen.

Geef de douche een facelift

Heeft de badkamer geen scherm? Heb je het maar is het erg lelijk? Het plaatsen van een scherm is één van die investeringen die de moeite waard is als je een relatief lang huurcontract hebt. Zo niet, een goede poetsbeurt en een nieuw douchegordijn zullen het lukken.

Douchegordijnen kunnen veel persoonlijkheid en kleur toevoegen aan een ruimte, maar ook bedekken wat we niet willen zien. In de doucheruimte kan het je ook helpen om het er beter uit te laten zien maak de voegen schoon en maak ze witter. Probeer het!

Plaats een foto

De muur is lelijk, maar je kunt de tegel niet aanraken? Het ophangen van foto's wordt dan een geweldig idee om de badkamer aantrekkelijker te maken. Zorg ervoor dat ze iets over je zeggen, wat je leuk vindt, en koop plakstrips om ze aan de muur te hangen Er zijn er een paar en ze zijn erg goed.

Maak ruimte voor de planten

Planten verbeteren elke ruimte, daarom plaats ik ze graag in alle kamers. Ze zorgen voor frisheid en kleur en hebben een grote kracht om ruimtes die a priori saai zijn te transformeren. Het enige is dat ze licht nodig hebben om zich te ontwikkelen, dus je badkamer moet er minstens één raam voor hebben. Planten zoals zamioculcas of pothos die niet veel licht of verzorging nodig hebben, zijn ideaal om de kamer mee te decoreren.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: