Decoratie-ideeën

Hoe versier je de kerstboom buiten?

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je een terras, een tuin of een kleine open ruimte bij de ingang van je huis hebt, is dat misschien de ideale plek om een kerstboom voor buiten te plaatsen en de ingang van uw huis met kerstsfeer. Een leuke manier om de feestdagen te vieren en je huis op een vertederende manier aan te kleden.

Onze boom kan alleen staan of omringd worden door andere decoratieve accessoires. Veel mensen maken thuis graag een groot kerstdisplay, zowel binnen als in de tuin en aan de gevel. In sommige landen, zoals de Verenigde Staten, is het een traditie om de gevel te versieren met lichtjes, poppen en slingers.Aan deze kant van de Atlantische Oceaan worden discretere oplossingen gebruikt. Als we niet te ver willen gaan, kan een eenvoudige, passend versierde boom perfect zijn.

Natuurlijk zijn er veel manieren om die boom te "planten". Het kan natuurlijk of artificieel zijn, groot of klein, klassiek of avant-gardistisch, het is altijd aan te raden om te kiezen voor een ontwerp dat goed past bij onze persoonlijkheid, onze smaak en natuurlijk ook bij de stijl van ons huis.

Gerelateerd artikel:Originele kerststallen om deze kerst te versieren

Een aspect om zorgvuldig te beoordelen is de verlichting Vooral als we willen dat onze kerstboom 's nachts schijnt, om de echte hoofdrolspeler te zijn. Ook hier kunt u kiezen tussen discrete of opvallende verlichting, al dan niet geïntegreerd in de rest van de buitendecoratie. Om u te helpen de meest geschikte beslissing te nemen, brengen we u in dit bericht enkele interessante ideeën:

Kerstboom in klassieke stijl

De klassiekers gaan nooit dood, dus we kunnen er altijd naar teruggaan wanneer dat nodig is. Het zijn verzekeringen. Ook bij het kiezen van een buitenkerstboom voor bij de ingang van het huis. Deze buitenbomen vol traditionele details: strikken en guirlandes, natuurlijke dennenappels en de typische glimmende, rode en gouden bollen. Mis de kleur rood niet!

Het belangrijkste is om een zeer rustieke en natuurlijke boom te ontwerpen. Twee goede voorbeelden in deze zin: een kunstboom aan de linkerkant, waaraan snoep en versieringen hangen en aan wiens voeten de pakjes staan die geschenken simuleren (puur sier natuurlijk); aan de rechterkant een middelgrote natuurlijke boom, met een nog eenvoudigere, maar even effectieve versiering: blauwe ballen van verschillende groottes en tinten.

Wat betreft hangende decoraties, moet men een stelregel volgen: weinig en goed bevestigd. Anders zal elke windvlaag onze mooie boom en zijn decoratie vernietigen.

Mini kerstbomen

Zoals we vaak hebben gezien bij Decoora, is minder soms meer. Niet door een gigantische kerstboom voor de deur van het huis te hebben, wordt onze decoratie beter. Het kan veel effectiever (en goedkoper) zijn om te kiezen voor twee miniboompjes, die we in een pot of in een kleine koperen emmer kunnen plaatsen, zoals in het voorbeeld in de afbeelding hierboven

Het idee is om deze kleine boompjes aan beide kanten van de deur te plaatsen. Deze instelling is niet alleen mooi, maar suggereert een uitnodiging om naar huis te komen om te genieten van een kop chocolademelk, af en toe een kerstsnoepje en cadeautjes te delen. De beroemde "kerstsfeer" begint al bij de deur van het huis.

Om het plaatje af te maken, beter dan de kleine takken van de miniboompjes vol te laden met ballen en ornamenten, niets beters dan aangestoken kaarsen of elegante lantaarns ernaast verlicht . Wederom wordt aangetoond dat je met heel weinig veel kunt bereiken.

Een kerstgang

Op deze lijnen een variant van het idee van mini-kerstbomen: in plaats van twee, waarom niet meer gebruiken en een soort kerstgang bouwen, zelfs aan de deur van het huis? Uiteraard hebben we voldoende ruimte nodig om het idee in de praktijk te brengen.

Verder is de decoratieve formule hetzelfde: kleine bloempotten, staande lantaarns met brandende kaarsen, kleine sparren (natuurlijk of kunstmatig) met een paar versieringen op hun takken. Dit prachtige schilderachtige ensemble kan worden verbeterd door een baldakijn toe te voegen of enkele verticale guirlandes op het deurkozijn.Naar ieders smaak.

Gewoon licht

Als je wilt dat je boom 's nachts buiten schijnt, vergeet dan niet een goede verlichting. Of nog beter: laten we de boom licht maken. Het klinkt misschien als een bizar idee, maar zoals de voorbeelden in de afbeeldingen laten zien, werkt het.

Er zijn verschillende opties. De eenvoudigste is om een "skelet" van een boom met achtergrondverlichting te kopendie we in de tuin kunnen plaatsen en op een stopcontact buiten kunnen aansluiten. Om de bedrading te verbergen, kunnen we deze een beetje in de grond laten zakken of bedekken met bladeren, stenen, enz. Door op de schakelaar te drukken lichten de takken van deze bijzondere boom op en krijgen we een prachtig beeld.

Als we een beetje handig zijn, durven we misschien onze eigen lichtboom te maken met behulp van de online lampen die we allemaal in huis hebben of die we overal kunnen kopen cadeauwinkel en decoratie.In plaats van ze te gebruiken om de traditionele boom in te wikkelen, zullen we ze gebruiken om (met behulp van een metalen of houten basis) de typische conische vorm van dennenbomen in kindertekeningen te reproduceren. Heel origineel.

Belangrijk: gebruik natuurlijk altijd verlichtingssystemen die zijn voorbereid voor gebruik buitenshuis, we willen geen kortsluiting door regen of vochtigheid.

Aangeklede kerstbomen

Soms is het beter om praktisch te zijn: waarom een grote kerstboom kopen als we er al een in onze tuin hebben staan? Het maakt niet uit of het een spar is, elke soort is prima. Cipressen, olijfbomen, citroenbomen Elk van hen kan worden omgevormd tot een originele en kostbare kerstboom als we erin slagen de juiste ornamenten te vinden.

Om het goed te doen, moet je rekening houden met de grootte en hoogte van de boomOf het nu een cipres is of een rechtopstaande boom, een paar ornamenten en spiraalverlichting zijn voldoende; Als het een boom is met meer resistente takken, zoals een amandelboom, is het gepast om ballen en slingers op te hangen. Of, zoals in de afbeelding hierboven, gebruik led-lichtslingers om aan de takken te hangen.

In het geval dat we die loofbomen in onze tuin hebben die in de winter "kaal" blijven, is een goede oplossing om hun stammen en takken te omwikkelen met verlichte tapes. Het visuele effect als de avond v alt en we de schakelaar aanzetten is bijna magisch.

Tot slot is het vermeldenswaard dat dezelfde decoratieve formule kan worden toegepast op de heggen en struiken in onze tuinen. Elk plantelement kan worden versierd zodat kerstmagie zich buiten onze huizen ontvouwt. Zoals we hebben aangetoond met de voorbeelden in dit bericht, is een beetje enthousiasme en goede smaak het enige dat nodig is.

Afbeeldingen: Housebeautiful

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: