Interieur

Hoe de kussens op het bed te leggen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Ik hou van bedden vol kussens, al moet ik toegeven dat ik er niet meer dan drie in mijn bed heb liggen. Vind je ze ook leuk maar weet je niet hoe je ze moet plaatsen? Vanaf vandaag heb je geen excuses meer. In laten we je zien hoe je de kussens op het bed legt zodat ze glanzen.

Het kussen is een eenvoudig en goedkoop accessoire waarmee je het bed tot leven brengt en niet alleen het bed. Als je beddengoed saai is of als je slaapkamer geen kleur heeft, kunnen sommige kussens een heel eind komen. En met ons advies van vandaag wordt het veel gemakkelijker voor u om ze te kiezen.

Hoeveel kussens leg ik op het bed?

Het is niet nodig om duizend kussens op het bed te leggen om het interessant te maken. Het is belangrijk om van onze ruimtes aangename ruimtes te maken, maar net zo belangrijk als het hebben van een esthetisch gevoel is het hebben van een praktisch gevoel dat de decoratie aanpast aan onze levensstijl. Wat bedoelen we hiermee? Dat als je bereid bent om elke dag zes kussens te verwijderen en op het bed te leggen, er zes neer te leggen, maar maak je geen zorgen als je dat niet wilt.

3, 4, 5 en tot 7 kussens je kunt er een groot bed in plaatsen. En het is dat de grootte van het bed grotendeels het aantal kussens bepa alt dat u erop moet plaatsen zodat ze er esthetisch uitzien. Wat gebeurt er als je slaagt? Dat het bed kleiner lijkt.

Maak je geen zorgen als je nog steeds niet weet hoeveel kussens je wilt plaatsen. De geselecteerde afbeeldingen en ideeën voor het plaatsen van de kussens die we vandaag delen, helpen je bij het nemen van een beslissing tijdens het lezen.

Hoe plaats ik ze?

Als je hebt gezien hoe kussens worden geplaatst in redactionele artikelen voor decoratie, zul je hebben gemerkt dat deze over het algemeen een bestelling houden En we zeggen over het algemeen dat dit komt omdat er een andere trend is dat Het nodigt ons weinig meer of minder uit dan ze te laten vallen om het bed een minder rigide en natuurlijker uiterlijk te geven. Hoe leg je de kussens dan het beste neer?

Ordelijk

Als je van orde houdt, zal deze manier om kussens op het bed te leggen je overtuigen. Omdat het je ook een duidelijk beeld geeft van hoe de kussens moeten zijn en in welke volgorde je ze moet plaatsen Je hoeft je alleen maar zorgen te maken over het kiezen en kopen, dat is al genoeg werk.

Op de achtergrond

Op die geordende manier om de kussens onderaan te plaatsen en de kussens zitten altijd vast aan het hoofdeindeAls u losse kussens heeft in plaats van een enkel kussen, wordt het werk gemakkelijker. Heb je een kussen? Of je ze nu onder het dekbed verbergt of in het zicht laat, twee extra kussens helpen je om het vertrekpunt te markeren.

In beide gevallen is het interessant dat deze kussens glad zijn en in lichte, neutrale kleuren: wit, crème of grijs. Omdat? Omdat ze de achtergrond verlichten, zullen ze het hoofdeinde niet in de weg zitten en je niet beïnvloeden bij het kiezen van de kleur van de rest van de kussens.

Tweede rij kussens

Voor de vorige moet je twee wijzerplaten plaatsen die qua kleur contrasteren met de kussens. Zijn er andere opties? Natuurlijk, maar met deze zul je het moeilijk vinden om fout te gaan. Een ander alternatief is dat ze een bedrukt motief hebben dat de kleur van de kussens bevat of complementeert, maar we laten deze liever voor de volgende rij kussens.

Derde rij

Je kunt hier een enkel kussen plaatsen als je denkt dat ze genoeg zijn of inzetten op twee kleinere en langwerpige rechthoekige. Als je nog geen patroonelementen hebt geïntroduceerd, is dit een goed moment om dat te doen, ze zullen veel plezier aan de set brengen. Dankzij het kleine formaat van deze kussens zou je zelfs kunnen wedden op kussens met kleine verschillen.

Vierde rij

Heb je de vierde rij bereikt? Ook al is het een groot bed, het is tijd om de laatste kussens te plaatsen. Kies tussen een paar kleinere kussens of een enkel rond kussen Het is belangrijk dat het een speciaal en interessant stuk is dat ook een andere textuur aan het geheel toevoegt.

Op een rommelige manier

Is de vorige optie te rigide voor je? Dan past deze ongeordende manier van het plaatsen van de kussens misschien beter bij je stijl. Je hoeft hier niet stap voor stap te volgen om je compositie op het bed te creëren.

Je kunt natuurlijk het bovenstaande advies volgen om kussens van verschillende afmetingen te kiezen en waarvan de set harmonieus is, maar er is geen juiste manier om ze te plaatsen. Op een dag hoorden we dat de beste manier om ze te plaatsen was de kussens op het bed te gooien en vervolgens de positie van sommige ervan subtiel te corrigeren om de compositie te verbeteren.

Welke manier om kussens op het bed te leggen vind jij het leukst? Onthoud dat er niet één juiste manier is om ze te plaatsen. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt hoe ze zijn geworden.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: