Decoratie-ideeën

Welke kleuren worden trending in 2023?

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Het is een feit dat kleur een essentieel onderdeel is van de inrichting van een huis. De verschillende tinten kunnen helpen om een kamer lichter of ruimer te laten lijken. De afgelopen jaren waren de favoriete en meest populaire kleuren de kleuren die verband houden met de wereld van de natuur, zoals het brede scala aan groentinten.

Het lijdt geen twijfel dat er een relatie is met sensaties bij het kiezen voor een of ander type kleur. Een andere reeks tinten die in de loop der jaren nooit uit de mode raken is het brede scala aan wittinten. In onderstaand artikel laten we je de trends voor 2023 zien op het gebied van kleuren.

Welke kleuren zullen in de mode zijn in 2023

Wat betreft de kleurentrends voor volgend jaar, je kunt 3 grote groepen maken:

  • Een eerste groep kleuren zoekt eenvoud samen met de sereniteit van het huis. Dit zijn warme en zachte kleuren zoals zachtgroen.
  • De tweede groep verwijst naar de wereld van de natuur en bevat verschillende rustgevende groentinten. Aardetinten zijn aanwezig in deze groep.
  • De derde groep roept nostalgie op en omvat heldere en intense kleuren zoals in het geval van rood.

Tijdloze tinten

Dit type kleur zoekt een decoratie gebaseerd op eenvoud en eenvoud, om een rustige en ontspannende omgeving in huis te bereiken. Om dit te bereiken, kun je kiezen tussen gebroken wit of zachtgroen zonder een kleur zoals terracotta te vergeten.

Zachte groentinten combineren perfect met een decoratieve stijl zoals Japandi. Witte kleuren zijn ook perfect als het gaat om het bereiken van rust en kalmte ademen door het hele huis. Een tint als het zachtere oranje past ook perfect bij natuurlijke materialen zoals hout.

Als het gaat om het naadloos integreren van dit soort zachte tinten of kleuren in het huis, kunt u natuurlijke elementen of onregelmatige meubels kiezen.

Aarde- en natuurtinten

Gedurende 2023 zullen verschillende kleuren die doen denken aan de natuur in de mode zijn. Binnen dit assortiment zullen warme aardekleuren, groen, zachtgeel de boventoon voeren en de sinaasappels.Wanneer wordt verwezen naar de kleuren van de natuur, wordt ook een tint zoals aarde meegerekend.

Je kunt kiezen voor meubels die bruin van kleur zijn om in de keuken te gebruiken. Deze kleur moet met mate worden gebruikt en niet worden overschreden. Deze tonaliteit zal erin slagen een warme en gezellige sfeer te creëren. De okerkleur is een andere kleur die het komende jaar in de mode zal zijn. Je kunt het gebruiken op de muren van de kamer van het huis waar je de voorkeur aan geeft. Het belangrijkste van dit soort tonen is om een soort omgeving te creëren die doet denken aan de natuur.

Wat betreft de combinatie van dit kleurengamma, moet gezegd worden dat aardetinten heel goed samengaan met natuurlijke elementen. Zo kun je ze combineren met hout of keramiek. Vergeet niet om veel planten te gebruiken om de natuurlijke omgeving van deze aardetinten te versterken.

Gedurfde en levendige kleuren

Als je op zoek bent naar iets gewaagder en gewaagder als het gaat om woondecoratie, raden we je aan om te kiezen voor intensere tinten zoals rood of blauw.In In 2023 zal het meest intense rood in de mode zijn om een sfeer te creëren met veel vitaliteit in huis en om meer persoonlijkheid te krijgen.

Intense en opvallende kleuren zijn perfect als het gaat om het accentueren van grote decoratieve stukken of accessoires met persoonlijkheid. Op deze manier kun je ervoor kiezen om felle kleuren te gebruiken, zoals rood of blauw en combineer ze met een grote bank of met een groot schilderij. Het contrast dat wordt verkregen met iets donkerdere tinten is perfect als het gaat om het bereiken van een prachtige decoratie. Dit type intense tonaliteit is ook heel goed te combineren met accessoires of stukken in vintage-stijl.

Kortom, dit zijn de tinten die trends zullen zetten in heel 2023. Als je up-to-date wilt zijn, aarzel dan niet om de kamers van het huis te schilderen met een van de hierboven beschreven kleurenZoals je hebt gezien, zijn er tinten voor alle smaken, van de lichtste groene tot aardetinten of meer gedurfde en intense kleuren. Het belangrijkste is om de juiste kleur te kiezen en deze perfect te combineren om een actuele en unieke decoratie te krijgen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: