Decoratie-ideeën

3 manieren om pastelroze in je slaapkamer te verwerken

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Hou je van roze tinten? Als je altijd al dacht dat een vleugje roze fantastisch zou staan in je slaapkamer, maar je hebt het tot nu toe niet aangedurfd om het toe te passen, lees dan verder! Vandaag delen we drie manieren om pastelroze in je slaapkamer op te nemen waarvan we zeker weten dat ze je zullen helpen beslissen.

Pasteltinten zijn over het algemeen zeer geschikt voor het creëren van serene en ontspannen sferen zoals je verwacht in een slaapkamer. Roze suggereert met name veiligheid en vertrouwen en brengt romantiek in de kamer. Ontdek hoe je het kunt combineren en hoe je het kunt integreren in je slaapkamer.

Aan de muur

Je muren roze schilderen lijkt misschien een gok, maar het gaat zelden mis. In een slaapkamer ingericht met een neutraal kleurenpalet waarin wit en aardetinten de hoofdrolspelers zijn, past roze perfect, zoals je kunt zien op de volgende afbeeldingen.

1. @alex_shimmim, 2.Create&barrel, 3.Sarah Sherman Samuel

Als het schilderen van alle muren roze te roze voor je lijkt, kun je proberen schilder ze slechts tot tweederde van de hoogte Het is een zeer interessante keuze als je wilt de slaapkamerplafonds om er groter uit te zien. Omdat? Want het gevoel van continuïteit dat je krijgt door het laatste derde deel en het plafond in dezelfde kleur te schilderen, in dit geval wit, zal het idee versterken.

Durf je nog steeds niet met alle muren? Verf alleen de hoofdmuur, de muur waar het hoofdeinde van het bed op rust. Je kunt het van boven naar beneden doen of tot iets voorbij de hoogte van het hoofdeinde.

Op het beddengoed

Beddengoed is absoluut een subtielere manier om pastelroze in je slaapkamer te verwerken Minder ingrijpend en veiliger, bij twijfel, omdat het zo gemakkelijk is om te keren de kleurverandering. Een dekbedovertrek of wat kussens zullen bovendien financieel geen grote uitgave betekenen.

Je vraagt je waarschijnlijk af met welke kleuren je roze kunt combineren in bed zodat het niet te roze wordt. Er zijn voor de hand liggende antwoorden zoals wit, maar als je verder wilt gaan, hieronder delen we met je wat volgens ons de meest interessante weddenschappen zijn:

  • Een roze dekbedovertrek in contrast met witte lakens en kussens geeft de slaapkamer een sereen, fris en modern tintje.
  • Aardekleuren, zoals hierboven vermeld, passen ook heel goed bij pastelroze. Bruine, roodachtige en oranje tinten brengen ook veel warmte in de kamer, wat vooral interessant is als de kleur wit de boventoon voert.

1. Three Birds renovatie, 2. Urban Outfitters, 3. Ik hou van linnen, 4. Thuis bij Asley

  • Een levendige kleur zoals geel, brengt licht in de kamer. Het is een geweldige aanvulling op de lichtroze kleur om creatieve en/of jeugdige ruimtes te decoreren. En gewoon een dekentje op het dekbed of wat kleine kussens om het op te laten vallen. Te flitsend? Zet in op de mosterd.
  • Bos-, dennen- of smaragdgroen vormt een groot contrast met lichtroze. De combinatie is gedurfd maar harmonieus, perfect voor het decoreren van zowel slaapkamers als gezinsruimtes.

Je kunt wedden op effen beddengoed en twee of zelfs drie verschillende tinten combineren of de verschillende tinten integreren in een stuk met een patroon. Dekbedovertrekken, spreien en kussens met etnische prints, tropisch of bloemen zijn er een goede keuze voor.Je krijgt een meer dynamische slaapkamer en vestigt de aandacht op het bed als je geen patronen elders in de kamer hebt gebruikt.

Op het tapijt

Textiel is een geweldig alternatief om kleur aan een kamer te geven. Als we het over textiel hebben, is beddengoed het eerste alternatief dat in je opkomt, maar waarom geen vloerkleed? Roze tinten zijn niet vreemd in vloerkleden, in feite komen ze in sommige soorten vloerkleden vrij vaak voor.

1. Alexa Elizabeth, 2. @modernly_you, 3. Stijlconservator

Oosterse tapijten hebben bijvoorbeeld vaak zachtroze tinten die vaak worden gecombineerd met andere zoals paars, rood en/of blauw. Nu vind je het ook terug in moderne vloerkleden met gedefinieerde motieven in combinatie met blauw, groen en/of geel.

Als je slaapkamer ruim is en is ingericht in neutrale kleuren, raden we je aan om een groot roze vloerkleed te plaatsen zoals op de foto's.Een vloerkleed dat de ruimte bedekt die wordt ingenomen door het bed en de hekken erachter, zodat het hout van de vloer er altijd omheen kan ademen.

Is de slaapkamer klein? Als dat het geval is, heeft het de voorkeur dat u een of twee kleinere aan elke kant van het bed plaatst. In het ideale geval rusten er geen meubels op, behalve het bed. Omdat? Zodat het gevoel van ruimte groter is.

Welke van deze drie manieren om pastelroze in je slaapkamer te verwerken vind jij het leukst? We houden van het idee om de hoofdmuur roze te schilderen en ook accenten van deze kleur toe te voegen aan het beddengoed.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: