Decoratie-ideeën

De beste traagschuimmatras

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Vaak krijgt rust niet het belang dat het verdient, omdat er meer aandacht wordt besteed aan werk of vrijetijdsbesteding. Goed slapen is niet alleen de zeven of acht uur per dag slapen die elke volwassene zou moeten respecteren, maar ook het is essentieel om te rusten, om een goede nachtrust te hebben die voorkomt dat je 's nachts wakker wordt. Om goed uit te rusten, is het essentieel om onze slaapkamer uit te rusten met de beste matrassen om onze gezondheid en onze dagelijkse prestaties te verbeteren. Niet goed rusten veroorzaakt onder andere vroegtijdige veroudering, slechte geheugenfixatie, slecht humeur, gebrek aan creativiteit en helderheid, en gewichtstoename.

Om verschillende problemen veroorzaakt door slaapgebrek te voorkomen, is het noodzakelijk om een kwaliteitsmatras te kiezen die ons helpt een gezonde en rustgevende slaap te bereiken.

De fundamentele kenmerken die een visco-elastische matras moet hebben.

Als je een goede visco-elastische matras wilt hebben, moet je er rekening mee houden dat deze aan de volgende kenmerken voldoet:

 • Een matras kiezen gemaakt met materialen van topkwaliteit maakt de matras veel comfortabeler en duurzamer omdat we hem niet hoeven te vervangen omdat de materialen zijn gezonken. Een goed traagschuim bevat het zogenaamde “memory” effect, waardoor de matras zich tijdens het gebruik aan elke persoon kan aanpassen. Verlicht de druk die wordt gecreëerd in de steunpunten van het lichaam en bevordert rust.
 • Goed ademend vermogen: Een van de belangrijkste kenmerken die een goede traagschuimmatras moet hebben, is ademend vermogen.Tijdens de nacht kunnen we zweten en ongeveer 0,75 l produceren. van water, meestal in de vorm van stoom en dit kan stijgen als we het hebben over hete nachten. Dit vocht kan onze matras binnendringen en aanzienlijke schade aan het interieur veroorzaken. Daarom is het erg belangrijk om goede rustapparatuur te hebben die de opeenhoping van warmte en vochtigheid voorkomt die de verspreiding van ongewenst leven bevordert.
 • Gelijkmatige temperatuur: Ook al varieert de temperatuur met de seizoenen, je matras moet je het hele jaar door een comfortabel en koel gevoel geven. Dit betekent dat de matras zich op natuurlijke wijze moet aanpassen aan je lichaamstemperatuur, waardoor je een gevoel van comfort en rust krijgt.
 • Juiste houding van ons lichaam: de visco-elastische matras moet voldoende stevigheid en aanpassingsvermogen bieden zodat uw lichaam in een neutrale houding rust. Een goede rustset moet een goede matras van goede kwaliteit hebben, een goed gestoffeerde basis bij de matras en een geheugenkussen dat past bij de houding of houdingen die je nodig hebt om te slapen.Elk van deze 3 elementen is essentieel om een correcte slaaphouding te behouden en onze gezondheid en de zorg voor onze rug te verbeteren.
 • Maak er een matras van afneembare hoes We mogen niet vergeten een matras te kiezen met een afneembare buitenhoes. Zo verlengen we de levensduur van ons product en beschermen we het tegen mijten, bacteriën en schimmels. De hoezen van stretchstof beschermen, zijn gemakkelijk schoon te maken en de kleuren blijven lang als nieuw.

Hoe kiezen we een visco-elastische matras?

Om de matras van onze dromen te kiezen, moeten we rekening houden met verschillende factoren, afhankelijk van persoonlijke smaak, gewicht, lengte, enz. We vinden ook gerolde visco-elastische matrassen die het gemakkelijk te vervoeren maken en wanneer het terugkeert naar zijn oorspronkelijke staat zal het de structuur niet beschadigen.

Het eerste wat je moet doen is de grootte van de boxspring opmeten om de zoektocht naar ons toekomstige bed te starten.

De dichtheid van de traagschuimlaag moet groter zijn dan 45 kg/m3 omdat dit nauw verband houdt met de uiteindelijke kwaliteit van het product en de levensduur ervan. Bovendien hebben visco-elastische matrassen een kern van verschillende materialen, waarvan veren, pocketveren, schuim en latex de meest voorkomende zijn. Om de matras te beschermen en onze huid te verzorgen, is het erg handig dat het hoes presenteert materialen zoals stoffen samengesteld uit aloë vera en de Sanitized® hygiënische functie die bijdraagt aan een betere matrashygiëne en het comfort verhoogt tijdens dagelijks gebruik.

Vergelijking van de beste traagschuimmatrassen

We hebben de beste visco-elastische matrassen uitgediept en erop gewezen rekening houdend met hun functionaliteiten, prijs, materialen en meningen van echte klanten:

De Visco 5 anti-decubitusmatras met afneembare hoes biedt een groot aanpassingsvermogen en stevigheid geschikt voor alle gebruikers. Het is de best verkochte visco-elastische matras dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die door de meeste consumenten het best wordt gewaardeerd.

Deze matras biedt vele voordelen, waaronder de goede relatie tussen stevigheid en aanpassingsvermogen.

 • Hoogte: 22 cm ± 1 cm (kern plus mantel)
 • Garantie: 5 jaar
 • Kern: 17 cm HR-30 + 5 cm visco
 • Hardheid: 6 / 10
 • Dubbele hoes met ritssluiting aan drie zijden

Op maat gemaakte of gepersonaliseerde traagschuimmatras: Het is de meest innovatieve matras op de markt. Mattress Sales produceert matrassen die zijn ontworpen naar de smaak van de consument en die zich aanpassen aan campers, vrachtwagens, ruimtes met hoeken of elke wens die de klant heeftHet is mogelijk om de matras uit te kiezen cero omdat ze exclusief worden vervaardigd en de mogelijkheid bieden om het type schuim, de hoeveelheid visco-elastisch en de buitenhoes en de vorm te kiezen.De procedure voor het maken van ons project is heel eenvoudig.We beginnen met het kiezen tussen deze drie schuimsoorten, namelijk: HR30 met gemiddelde stevigheid, HR35, dat stevig is, en D25, het stevigste van allemaal, geïndiceerd voor zwaardere mensen. De traagschuimlaag moet een derde van de uiteindelijke hoogte meten. Wat de hoezen betreft, kan de klant kiezen uit eersteklas canvas, een waterdicht buitendoek met Teflon-behandeling dat vloeistoffen afstoot, een powerloom binnenhoes, stretch aloë vera-stof die antimicrobieel is en zelfs een brandvertragende waterdichte sanitaire hoes.

Visco-huwelijksmatras "Antidivorcio": Elke persoon is anders en heeft verschillende smaken en behoeften, daarom bieden we de beste matras voor koppels, een bed Double met twee matrassen waarvan de zijkanten totaal verschillende materialen hebben om de rest van het paar te perfectioneren en samen te slapen, maar honderd procent comfortabel.De maten van tweepersoonsmatrassen variëren van memory matrassen 135×190 tot 200×200 cm, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen zoals de reeds genoemde Stretchstof en 3D-stof die een ademende stof bevat die lucht laat stromen en circuleren voor meer frisheid. Het kiezen van elke matrashelft van dit personaliseerbare bed is heel eenvoudig Er zijn twee manieren: U kunt het bedrijf zelf bellen (telefoonnummer invullen) en een van de medewerkers zal u persoonlijk verder helpen, of op de website. Er is keuze uit zes visco-elastische matrassen: van de zachtste (Nube Plus Matras) voor wie een zachtere en zachtere rust verkiest tot de stevigere matras (Visco XXL) voor zwaardere mensen.

Gebruikelijke maatregelen:

 • 135×190 cm
 • 150×190 cm
 • 160×200 cm
 • 180×200 cm
 • 200×200cm

Uitneembare XXL Visco-matras Het is een matras voor mensen met overgewicht of mensen met grote maten die speciaal is ontworpen voor mensen die de voorkeur geven aan dikker bedden, extra stevig en ademend Het heeft een super ademend visco-elastisch AIR-vel van 3 cm dat lucht door het bovenste deel van de matras laat circuleren. Het heeft een hoogte van meer dan 28 centimeter en biedt ongeëvenaard comfort en voorkomt wegzakken, naast pijnverlichting door druk in elke positie te verdelen. Het is ook mogelijk om deze matras te configureren voor een verstelbaar bed met een dikte van 24 cm (23 cm kern + hoezen).

 • Dikte: 28 cm (27cm kern + covers)
 • Als de matras voor een SCHARNIERBED is, is de dikte 24 cm (23 cm kern + hoezen)
 • Visco-elastisch: 3 cm ademend AIR viscose dichtheid 55 Kg/m3
 • Garantie: 7 jaar.
 • Kern: 24 cm HR35 + 3 cm ademende visco AIR.
 • Hardheid: 8 / 10
 • Dubbele hoes met ritssluiting aan drie zijden.

Kortom, de visco-elastische matras is de beste optie om onze rust te verbeteren. Elke persoon heeft echter een andere smaak en de personalisatie van onze rust is een luxe die tegen lage kosten kan worden verkregen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: