Spaces

Minimalistische ideeën om een ​​kleine hal te decoreren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De hal decoreren is niet eenvoudig. De eerste indruk die gasten van ons huis hebben, hangt af van het resultaat. Naast zijn esthetiek willen we ook dat hij praktisch is en zich aanpast aan de behoeften van ons gezin. Te veel eisen voor een over het algemeen kleine ruimte.

Huizen hebben ook gangen en verdiepingen, maar in beide typen woningen zijn de kenmerken van die ruimte heel verschillend. Een grote ontvangst is niet hetzelfde als een kleine, wat een uitdagingen! Als je op een smalle plek woont, schrijf dan deze minimalistische ideeën op om een kleine ontvangstruimte in te richten.

Goede ideeën om een kleine hal in te richten

De ideeën om een kleine hal in te richten worden over het algemeen over het hoofd gezien, ondanks het feit dat ze op een bepaalde manier de decoratieve toon zetten voor de rest van het huis. Als je weet hoe je het moet inrichten, kun je van deze ruimte een goede welkomplek maken, ongeacht de werkelijke grootte.

Het eerste is om de hal te zien als een volwaardige ruimte en niet alleen als een binnenruimte Als je eenmaal de kenmerken ervan duidelijk hebt, moet je overwegen hoe het met je gaat ga het personaliseren vanaf de decoratie. Dat wil zeggen, je moet nadenken over schaal, licht en kleur.

Vergeet niet dat lichte kleuren een grote ruimte simuleren en daarom ideaal zijn voor smalle gangen of gangen. Donkere tinten doen de ruimte kleiner worden,maar tegelijkertijd kunnen ze je warmte en een gevoel van grotere intimiteit geven.Als je van kleur houdt, is het beter om geen verschillende tinten te gebruiken: kies er hoogstens een voor de vloer en een andere voor de muren.

Wil je iets bijzonders? U kunt een houten vloer gebruiken, die frisheid geeft, en een sterke kleur op de muren. Zolang je de vloeren licht houdt, kun je altijd kleur aan de muren toevoegen Ideeën voor het inrichten van een kleine gang hoeven niet gek of saai te zijn, maar dat betekent niet dat jij moet ook zijn toevlucht nemen tot super felle kleuren.

Als de hal wat ruimte heeft, is het een goede plek om een kast voor schoenen, jassen of paraplu's te plaatsen. Zo niet, dan kan een kapstok volgens mij niet ontbreken en nu dat vind ik ook niet een spiegel. Het is erg handig om in de spiegel te kijken voordat je het huis verlaat en het is ook een uitstekende reflectie van licht. Het gebruik van de spiegel is de oudste truc in kleine ruimtes. Een grote winnaar, zeker op een witte muur.

Een mat mag ook niet ontbreken, om het huis schoon te houden. Het kan klein zijn of het kan een pad zijn dat de voetstappen van mensen naar het huis leidt. Ze dragen ook de blik, en dat verhoogt het gevoel van ruimte. Tot slot kun je een decoratie-element gebruiken, een object , dat de aandacht trekt. Een vaas, een beeld, een sieraad, een ambacht. Lichte vloer, lichte muren, dan wordt kleur geïnjecteerd met wat bloemen, een ornament, een kunstwerk.

Als de hal erg klein is of een ingewikkelde indeling heeft, met veel deuren en/of weinig schone muren, worden de moeilijkheden bij het inrichten groter. In die gevallen verdient het de voorkeur om in te zetten op licht meubilair dat de ruimte niet overbelast. Meubels met een minimalistische esthetiek die niet overdreven opvallen.

Om kleine ruimtes te decoreren, is het gepast om te wedden op visueel licht meubilair. Meubels eenvoudig met strakke lijnen die opgaan in de muur en niet al te veel aandacht trekken. Het is belangrijk dat ze zo worden geplaatst dat ze ons in staat stellen de vloer te zien en dat ze de muur niet volledig verbergen.


Een console met een metalen structuur, smal zoals degene die in veel van de afbeeldingen schittert, is altijd een goede optie. We kunnen er een plant op plaatsen, om de hal een natuurlijk tintje te geven. Het is ook handig om een kist voor de sleutels aan de oppervlakte te plaatsen, en een kleine lamp voor als je 's nachts aankomt.

Als de console een tussenplank heeft, kunnen we deze gebruiken om accessoires in dozen te ordenen of manden: sjaals, tassen Als dat niet het geval is, is het misschien een goed idee om haken te plaatsen waarmee we tassen en hoeden kunnen ophangen of een krukje kunnen kopen om het aan te vullen.

Naast dit type console zijn hoge kasten met "onzichtbare" deuren erg populair in gangen met deze kenmerken. Deze worden over het algemeen in dezelfde kleur als de muur gekozen, zodat ze er mooi bij passen. Een ander interessant voorstel zijn de schoenenrekken; Omdat ze laag zijn, kunnen we er een kapstok bovenop plaatsen om onze jassen op te hangen.

Vind je onze voorstellen interessant voor decoratie van een kleine hal?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: