Decoratie-ideeën

Versier de muur met strohoeden

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Een kamer stijlvol inrichten kan een hele uitdaging zijn en het is echt moeilijk om een persoonlijke look te definiëren die ons op de een of andere manier vertegenwoordigt. We hebben al ideeën gegeven over het decoreren van muren met rieten manden, maar we kunnen het ook doen met hoeden. Net als de eerste kunnen ze heel goed werken op de muren van een kamer met een rustiek karakter. Een eenvoudig en goedkoop concept dat ook een praktische betekenis kan hebben.

Wie hoeden draagt, is niet tevreden met een of twee en heeft de neiging een grote collectie aan te leggen.Het aankleden van de muren kan een goede manier zijn om ze na de zomer een nieuwe bestemming te geven. En we zeggen zomer omdat we besloten hebben ideeën achter te laten om strohoeden te gebruiken om de muur te versieren.

Tips voor het decoreren met strohoeden

Er zijn simpele ideeën met een grote decoratieve kracht en dit is er een van. De hoeden aan de muur hangen is eenvoudig, het zijn lichte elementen en daarom een paar zelfklevende hangers, en geen spijkers die sporen kunnen achterlaten,volstaat om ze het maximale feest te geven aan deze originele manier om de muur te versieren. Vergeet daarna muurpasta te gebruiken om die gaten te bedekken!

De waarheid is dat als we willen dat onze ruimtes over ons praten, er niets beters is dan dingen te gebruiken die belangrijk of representatief voor ons zijn.Hoeden zijn een goed voorbeeld. Ik ontdekte vorig jaar strohoeden en ik ben er dol op. Vroeger voelde ik me een beetje verlegen, ik weet niet waarom, maar nu moet ik mijn gezicht bedekken tegen de zon en de schadelijke stralen ervan, en hoeden zijn geweldig. En super stijlvol!

Ik heb er meerdere gekocht en als de winter aanbreekt, is het moeilijk voor mij om ze op te slaan. Misschien hadden vrouwen meer dan vijftig jaar geleden ronde dozen voor hoeden en pruiken, maar tegenwoordig is dit niet het geval en is er ook ruimtegebrek in huizen en flats, dus de muur is een geweldige optie. Twee vliegen in een klap! Decoratie en opslag.

We kunnen ze op verschillende manieren ophangen, maar de gebruikelijke manier is om ze op een asymmetrische manier op te hangen, waardoor een speels middelpunt ontstaat punt. De muur kan verschillende kleuren hebben, hoewel ik voor de toon van het rietje denk dat wit de beste keuze is. Op een witte muur zien strohoeden er altijd goed uit, natuurlijk elegant en casual.Weet je niet hoe je ze goed moet ophangen? Nou, je kunt je een wolk voorstellen en met die vorm in gedachten ga je ze op de muur verdelen.

Een andere optie, als er een meubelstuk in de buurt is (een hoofdeinde van een bed, de bovenrand van een bank, planken met boeken, een staande lamp), is je lijn volgen. Dat gaat makkelijker en visueel netter.

Een ander alternatief is om een horizontale lijn te volgen. Het resultaat zal eenvoudig en minimalistisch zijn, maar daarom niet minder interessant. Je kunt de hoeden ook aan een draad hangen, zoals oorbellen, en ze afwisselen met andere modeaccessoires (als de ruimte de slaapkamer of de kleedkamer is).

Als de muur die je hebt voor de hoeden smal en verticaal is, kun je ze verticaal rangschikken, zoals een hoedenboom vanaf het plafond naar de vloer.Natuurlijk is een brede, opgeruimde muur het beste canvas en het gemakkelijkst te decoreren, maar zelfs een kleine kan werken en ziet er geweldig uit. Zo kunnen we drie of vier hoeden boven het hoofdeinde van het bed hangen, of bij de ingang van het huis, in de hal of aan de muren van de trap.

Zoals we kunnen zien, is het ophangen van de hoeden aan de muur het gemakkelijkste onderdeel van deze manier van decoreren en het meest ingewikkelde is om het arrangement goed te krijgen. Dus je moet de strohoeden op de grond leggen en ze bestellen volgens de ideeën die we je hebben gegeven totdat je degene vindt die je het leukst vindt. Pas dan, tegen de muur.

Om duidelijk te maken aan welke muren we strohoeden mogen hangen: op een ladekast of een bankje in de hal van het huis, in het trappenhuis of in de gang hetzij tussen deur en deur, hetzij op de achterwand; Dit zijn enkele van de meest populaire voorstellen.Maar zij zijn niet de enigen, durf creatief te zijn! Het is een "schone" manier van decoreren en je kunt verschillende ontwerpen uitproberen voordat je het uiteindelijke ontwerp bereikt.

Als je eenmaal een beslissing hebt genomen, ben je binnen een paar minuten klaar zonder bijna geld uit te geven. De hoeden geven textuur en diepte aan de muren en omdat ze van stro zijn gemaakt, voegt het een strandachtige, ontspannen vakantiestijl toe. En of het nu uw eigen hoeden zijn, of de hoeden van de familie, elk heeft zijn verhaal. Misschien heb je er een gekocht tijdens een reis, of was een deel van je vader of grootvader, dus tegelijkertijd is het een muur vol herinneringen.

Tot slot is er iets waar we niet omheen kunnen en dat is schoonmaken Alle decoratieve voorwerpen worden vuil, er v alt stof op en ze moeten regelmatig worden schoongemaakt. En dit onderwerp moet veel worden overwogen als je besluit strohoeden aan de muur te hangenOmdat? Nou, het is geen foto of een metalen of keramisch object dat gemakkelijk schoon te maken is, veeg het gewoon af met een stofdoek, een doek en dat is alles. Het rietje heeft een inslag en er komt stof in als we het vaak vergeten schoon te maken.

Ik bedoel, als je de hele winter voorbij laat gaan zonder de tijd te nemen om je hoeden af te nemen en schoon te maken, krijg je een probleem wanneer je ze wilt dragen. En al zijn ze alleen maar decoratief! Het is erg vies om hangende voorwerpen vol stof te hebben. Daarom, als je ziet dat ze een patina van stof beginnen op te hopen, moet je even de tijd nemen om ze van de muur te halen en ze schoon te maken. Ik raad aan om ze door te geven eerst de stofdoek en dan een zachte borstel Je zult zien hoeveel stof er uit elk van hen komt!

Als je van de zomerse stijl houdt, fris, van eeuwige zonnige dagen, als je van neutrale tinten houdt, als je graag decoreert met herinneringen en objecten met geschiedenis, ga je gang en strohoeden ophangenop een muur in je huis. Je zult er geen spijt van krijgen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: