Interieur

Open planken om de keuken te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De opbergruimte hebben die nodig is in de keuken is essentieel om het netjes te houden. Er zijn verschillende manieren om opslagruimte te creëren en een daarvan, de eenvoudigste qua ontwerp, is om open planken te gebruiken. Zoals alles heeft deze manier van keukeninrichting zijn voor- en nadelen.

Dus, als je erover nadenkt om je keuken te hervormen, gaan we je vertellen over al die voordelen of voordelen die je zult vinden als je kiest voor open planken. Natuurlijk ook een nadeel waar je rekening mee moet houden.Omdat we in de wereld van decoratie altijd moeten zoeken naar wat we het leukst vinden, het functionele en dat natuurlijk moeten aanpassen aan de beschikbare ruimte. Laten we beginnen!

Open planken zijn functioneler

Open planken geven ons gemakkelijk toegang tot alles wat we nodig hebben om te koken en de tafel te bedienen. Het is een heel visuele methode; we kunnen de keuken beheersen, zelfs als het niet de onze is. Want alleen al door te kijken weten we al waar alles is. Met andere woorden, we hoeven geen kasten open te trekken op zoek naar die borden die we willen hebben voor de lunch of die glazen die we nodig hebben voor het ontbijt. U bespaart tijd op al die simpele gebaren, want hier gaat het erom dat u een kijkje neemt en weet waar alles is. Lijkt je niet functioneel?

Voeg balans en meer licht toe

Hoewel je het misschien niet gelooft, zorgt het hebben van de planken voor een mooie balans in de inrichting van onze keukenOmdat we kunnen zeggen dat het iets is dat integreert met de decoratie, dat wordt gezien als een grotere plaats, meer gebruikt en als zodanig met meer licht. Want de overdekte kasten doorbreken die visuele balans. We zeggen niet dat het contraproductief is, maar we moeten er wel rekening mee houden als we een eenvoudige en natuurlijkere decoratie willen. Dat verta alt zich in een veel gastvrijer resultaat, waar we meestal naar op zoek zijn.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten planken

Naast de eerdere voordelen van functionaliteit of meer helderheid en balans in de decoratie, mogen we deze andere niet vergeten. Omdat het gaat om wedden op verschillende afwerkingen, als je van open planken houdt. standaard maken is bijvoorbeeld een van de opties die we hebben. Wel moeten we er rekening mee houden dat het een vast element is en dat we het in ons ontwerp zullen moeten meenemen als we in de toekomst besluiten om de keuken opnieuw in te richten.Het is een handige manier om een stevige, stevige plank te krijgen, maar het bindt ons enigszins qua inrichting. Natuurlijk, als jij een van die mensen bent die niet graag hun decoratieve ideeën te veel verandert, dan is het natuurlijk ideaal voor jou.

Een andere optie is wedden op eenvoudige planken, of ze nu van hout, roestvrij staal of glas zijn; afhankelijk van de stijl van onze keuken. We kunnen ze onzichtbaar aan de muur verankeren, decoratieve beugels gebruiken of ze aan het plafond ophangen met constructies of staalkabels. Er zijn ook bovenkasten en open kasten op de markt. Ze brengen een meer klassieke sfeer in de keuken als ze worden gecombineerd met inferieur meubilair met dezelfde kleur en afwerking. Meer informeel zijn de roestvrijstalen karren; een interessant voorstel voor keukens in industriële stijl.

U bespaart meer geld

Als je decoreert met dit soort planken, bespaar je meer geldWant zoals we al zeiden, je kunt altijd kiezen uit meerdere opties van hout tot roestvrij staal en als we het over planken hebben, dan zijn ze goedkoper in vergelijking met de klassieke meubels met deuren. U hoeft alleen maar te kiezen tussen alle opties die tot uw beschikking staan en u zult zien hoe de hervorming goedkoper zal zijn dan u zich had voorgesteld.

Je kunt ze versieren zoals je wilt

Het is waar dat het gebruikelijk is om te sparen wat we elke dag nodig hebben. Maar je kunt er ook voor kiezen om dat mooie servies dat destijds een leuk cadeau was op te bergen en al die elementen die je echt wilt laten zien te laten staan. Dus zodat u kleuren en afwerkingen kunt combineren en een heel origineel tintje kunt geven aan de decoratie van de keuken zelf. Onthoud dat je altijd een groter detail kunt toevoegen, zoals een kleine vaas of enkele decoratieve kaarsen.

Wat zijn de nadelen van open planken in de keuken?

Het lijkt erop dat het allemaal voordelen zijn, en niet voor minder. Maar omdat het een open organisatiesysteem is, vraagt het meer orde van ons. Open planken kunnen heel aantrekkelijk zijn in de keuken, zolang ze maar netjes worden gehouden. We kunnen serviesgoed, keukengerei, potten met groenten en kruiden in de rekken ordenen. We zullen er rekening mee moeten houden dat ze in het zicht zullen zijn. Vergeleken met gesloten kasten hebben open planken dat "nadeel": hier wordt niets verborgen!

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: