Interieur

Behang dat betonnen muren imiteert

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Hoewel foto's bedrieglijk kunnen zijn, ja, dat zijn geen betonnen muren, maar behang dat het bijna perfect imiteert. Het lijkt misschien zinloos, aangezien men probeerde kale muren te verbergen door ze te bedekken en te schilderen of mooi behang met patronen toe te voegen, maar decoratie is erg flexibel en de mode verandert, dus tegenwoordig kunnen we dit als een trend zien.

Dit behang imiteert verschillende soorten beton, van platen tot eenvoudige betonnen muren of zelfs muren met scheuren. Het zorgt ervoor dat iedereen die het huis binnenkomt het papier aanraakt om te zien of het echt een muur is of een optisch effect, omdat het niveau van realisme groot is.Dus als je je muren een nieuwe stijl wilt geven, is het tijd om je te laten meeslepen door een idee als dit.

Behang dat betonnen muren imiteert is perfect in industriële decoratie

Je weet al dat de zogenaamde industriële decoratie gekoppeld is aan open woningen, vol ruimte. Daarin kunnen we zeggen dat de 'naaktheid' van elke hoek de hoofdrolspeler is. Dat wil zeggen, de muren als ze bakstenen hebben, blijven zichtbaar, net als de leidingen en hetzelfde gebeurt met het beton. Hoewel hij in dit geval niet precies is, maar hij is het wel wij zullen dat effect creëren. Het behang zal dus een van de beste bondgenoten zijn om een decoratie als deze te voltooien. Het gevoel van natuurlijkheid zal zeer aanwezig zijn en dat is iets waar we van houden. Zoiets neerzetten heeft zijn voor- en nadelen. Sommigen denken misschien: waarom ga je een papier plaatsen dat de kale muur imiteert, maar tegenwoordig hebben maar weinig plaatsen muren van dit type, en de industriële stijl, ruwer en kouder, is in de mode geraakt, waardoor de materialen zichtbaar blijven.

In minimalistische decoraties is behang ook onmisbaar

We moeten altijd een vleugje persoonlijkheid geven aan elke decoratie die zijn zout waard is. Het is goed om de basis ervan te volgen, maar we kunnen het altijd aan onze grillen koppelen. Om deze reden minimalistische decoratie heeft zoals gewoonlijk een reeks kenmerken en onder die eenvoud die het ons altijd laat zien, kunnen betonnen muren aanwezig zijn Ze zullen het meer persoonlijkheid geven en het resultaat zal briljant zijn . Het blijft alleen om het te blijven combineren met houten meubels, basiskleuren en ruimte te laten, zonder meubels te monopoliseren.

Geeft prominentie aan de hoofdmuur

We gaan niet elke muur in de kamer behangen. Vooral omdat we geen overbelast effect willen, integendeel.We moeten inzetten op natuurlijkheid en originaliteit. Daarom kunnen we dat alleen vinden als we weten hoe we onze kaarten goed moeten spelen. Het is het beste om een muur te kiezen die de belangrijkste is, omdat we op deze manier meer aandacht zullen geven aan de afwerking. Het mooie van dit papier is dat het ook met veel stijlen te combineren is, je kunt houten meubels, glazen of koperen voorwerpen toevoegen en alles zal perfect zijn, want de muur is basic. Het zal altijd beter zijn om te gebruiken alleen aan één kant van de kamer, waarom? zodat het niet te veel kou in de omgeving veroorzaakt.

Het is geldig voor verschillende plaatsen

Dit behang is ook een goed idee voor kantoren of scholen, plaatsen waar industriële en moderne stijlen perfect kunnen zijn. De eenvoud van het meubilair is de beste keuze, en opvallende kleuraccenten kunnen worden toegevoegd om de kamer vrolijk te maken.Het is beter om het niet in de slaapkamer te gebruiken, omdat het niet veel warmte geeft. Zoals we zien, kan het niet alleen in ons huis aanwezig zijn, maar ook op andere soorten plaatsen zal het ook het meest aantrekkelijk zijn. Misschien is het vanwege die veelzijdigheid dat we er zo van houden.

Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden

Het moet verduidelijkt worden dat wanneer we het hebben over buitenruimtes, het beter is dat ze overdekt zijn. Met andere woorden, een glazen terras kan ook de beste plek zijn om onze fantasie de vrije loop in de vorm van behang. Minimalistische huizen, zoals we eerder vermeldden, en de meest luxueuze huizen hebben ook de neiging om een zichtbare betonnen afwerking te hebben. Daarom kan deze afwerking worden aangepast aan alle soorten scenario's. Daarom is het een van de geweldige opties die we in ons leven hebben. Bev alt het idee je niet?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: