Decoratie-ideeën

Decoratie-ideeën voor gevels van herenhuizen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Keer je elke zomer elke zomer terug naar je huis in het dorp en vind je het tijd om er wat aan te veranderen? Heeft u onlangs een toevluchtsoord weg van de grote stad gekocht dat gerenoveerd moet worden? Vandaag delen we enkele decoratie-ideeën voor gevels van herenhuizen die u kunnen aanmoedigen om de eerste stap te zetten.

Het verstrijken van de tijd en ook de verlatenheid zorgen ervoor dat de huizen hun vroegere glans niet verliezen. En de gevel is een sleutelelement om het terug te geven. Kleine structurele en esthetische veranderingen zullen het volledig transformeren en ervoor zorgen dat je weer verliefd wordt op je herenhuis of dat potentieel bevestigt dat je ertoe bracht het te kopen.

Weet je niet wat voor verandering je aan de gevel van je herenhuis kunt aanbrengen om het weer te laten stralen? We hebben het harde werk voor je gedaan en vijf veranderingen samengesteld die je gevel een facelift zullen geven en veel aantrekkelijker zullen maken. Sommige zijn louter esthetisch, andere vergen meer werk en investeringen, maar ze zullen je allemaal dichter bij je doel brengen.

Verf de kleuren van de luiken

Wanneer we een kamer willen renoveren of een facelift willen geven, wordt verf een geweldige bondgenoot. En in herenhuizen, waar de meeste gevels van natuursteen of witgekalkte zijn meestal een van de weinige elementen met de kleur waarmee we kunnen spelen.


De luiken een likje verf geven is een van de eenvoudigste ideeën om de gevel van een herenhuis te renoveren.Haal ze uit de ramen, zoek een comfortabele werkplek en ga aan het werk! Je zult ze eerst moeten schuren en dan een verf aanbrengen die ze niet alleen kleur geeft, maar ook beschermt tegen weersinvloeden. Groenen, blauw en kastanjebruin zijn enkele van de meest populaire kleuren daarvoor.

Heeft je huis in de stad geen luiken? Je kunt ook spelen met kleur op de ramen door Alicante luiken te installeren die een kleurcontrast geven aan de gevel. Dit element wordt van oudsher gebruikt om huizen tegen de zon te beschermen in veel delen van onze geografie, het zal niet misstaan!

Bouw een werkbank

Veel herenhuizen hebben al een werkbank of steun aan de gevel en het is niet moeilijk om er een te installeren als ze er geen hebben. Ze zijn niet alleen fantastisch om de frisse lucht in te ademen of te gaan zitten om te eten, ze helpen ook om de gevel te transformeren. Kleed het aan met leuke kussens, plaats wat potten en de ingang van je huis ziet er weer als een ander uit.

Wijzig de deur

De deur is een van de meest opvallende elementen van herenhuizen Als je het geluk hebt een poort in goede staat te houden, wil je hem waarschijnlijk niet aanraken . Als de deur echter niets is om over naar huis te schrijven of ernstig beschadigd is, moet het vervangen ervan een prioriteit worden.

Het kiezen van een deur heeft niet alleen invloed op de veiligheid, het licht en de airconditioning van ons huis, het verandert ook de esthetiek ervan volledig Is je huis donker? Heb je weinig vestigingen in het buitenland? Dus misschien wilt u van de gelegenheid gebruik maken om de deur te verbreden en zo het interieur naar buiten te openen? En aangezien u het gaat veranderen, waarom kiest u dan niet voor een moderne deur waarvan de stijl contrasteert met die van de rest van de set?

Plaats potten op ramen en balkons

Welke helpers zijn stijf en gepot om elke ruimte aan te kleden, toch? Onder de decoratie-ideeën voor de gevels van herenhuizen raden we aan hang enkele potten aan weerszijden van de voordeur en/of plaats er royale potten naast.

Je kunt ook profiteren van ramen en balkons om planten te kweken die je later in de keuken gebruikt, zoals tijm, rozemarijn, munt of peterselie. Als het klimaat goed voor ze is, is het misschien een goed idee om een medicinale tuin aan te leggen.

Bedek de muren met een klimplant

Wat als je, naast potplanten, er ook een plant naast de gevel die erop klimt? We kunnen veel klimplanten bedenken om kleur te geven aan een gevel van het herenhuis. Als het huis wit is, gaat er niets boven een bougainvillea met intense kleuren die de komst van de zomer aankondigt.

Is de sfeer cool? Is er vorst in de winter? De klimop en de maagdelijke wijnstok worden dan fantastische alternatieven. Beiden hebben een donkergroene kleur die zal contrasteren met de stenen gevels en de maagdelijke wijnstok zal in de herfst roodachtig kleuren, een spektakel!

Vind je onze decoratie-ideeën voor gevels van herenhuizen leuk? U kunt er een of meer toepassen op uw herenhuis om het te transformeren. Voordat, ja, het ideaal is om de gevel grondig te reinigen en eventuele schade te herstellen. Alleen al hierdoor zal het huis eruit zien als een ander, dat verzekeren we je!

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: