Decoratie-ideeën

Ideeën om de muur in de eetkamer te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Heb je ideeën nodig om de eetkamermuur te versieren? Vind je het flauw en saai? Wanneer de eetkamer ruimte deelt met de woonkamer, hebben we de neiging om deze in een hoek te plaatsen door hem naar de achtergrond te degraderen. Vooral in deze gevallen is het echter belangrijk om het een eigen persoonlijkheid te geven door interessante elementen op de hoofdmuur op te nemen.

Als we willen dat onze eetkamer de aandacht trekt moeten we details op de muur aanbrengen die hem aantrekkelijker maken. En het is dat hoewel we aandacht besteden aan de keuze van de tafel en stoelen, als er niets is dat de set aanvult, ze er niet zo goed uit zullen zien als zou moeten.

Er zijn veel ideeën die we kunnen bedenken om de muur in de eetkamer te versieren, maar we kunnen ze vandaag niet allemaal met je delen. We hebben slechts vijf, vijf klassiekers gekozen die je waarschijnlijk niet zullen verbazen, maar je zult weten hoe je ervan kunt profiteren als je er helemaal voor gaat.

Decoratieve panelen en lijsten

Projecten van Cartelle Design en Manarch Architecture

Wil je niet veel geld investeren in het decoreren van de eetkamermuur? Het beste alternatief in deze gevallen is altijd om met verf te spelen, de aandacht te trekken door middel van kleur en lijstwerk te plaatsen dat het aanvult Het is iets wat je zelf kunt doen, dus de investering zal minimaal zijn.

De belangrijkste beslissing die u moet nemen, is de kleur. Van jou moedigen we je aan om te gokken op een grote ruimte met veel natuurlijk licht voor een kleur met diepte.Grijs, blauw of donkergroen werken perfect in ruimtes als deze. Ze zijn elegant en voegen een paar tonen van drama toe waar we persoonlijk van houden. Is de ruimte donker? Kies dan voor een lichtgrijze of een crème die wat warmte brengt.

Als je een comfortabeler budget hebt kan je een muur met veel persoonlijkheid creëren door decoratieve panelen te gebruiken. Deze bekledingen geven karakter aan de muur en voorkomen dat je later iets anders moet toevoegen om de muur te versieren.

Een of twee schilderijen

Een ander eenvoudig idee om de muur van de eetkamer te decoreren is neem een of twee grote schilderijen terug Idealiter zouden deze gecentreerd op de tafel moeten staan en op zo'n hoogte dat de afbeelding kan vanaf de andere kant in zijn geheel te zien. Het is een voorstel dat veel de muur vult, maar dat je kunt aanvullen met een laag dressoir dat dient om de vaat op te bergen.

Wat het schilderij betreft, je kunt wedden op de stijl die je het leukst vindt. En je hoeft het niet altijd te kopen, je kunt het zelf maken. Als? Een stuk behang inlijsten, bijvoorbeeld. Of door een digitaal ontwerp te maken en af te drukken in een speciaalzaak.

Een spiegel

Spiegels zijn een geweldig hulpmiddel om diepte te geven aan ruimtes en ze visueel uit te breiden, dus het zou heel interessant kunnen zijn om er een aan de muur van de eetkamer op te nemen. De ronde zijn daar tegenwoordig de favorieten voor. Geplaatst op een dressoir kleden ze de kamer erg aan.

Je zou ook een grote staande spiegel kunnen kiezen. Ze zijn iets moeilijker, maar als ze op de juiste plaats worden geplaatst en hun reflectie wordt gebruikt om een interessante hoek van de Het resultaat is fantastisch, zoals je kunt zien op de foto van ©Ye Rin Mok die het voorstel laat zien van de interieurontwerper Erick García die het huis van Marianna Hewitt bedacht.

Planken en wandmeubels

Heeft u opbergruimte nodig in de eetkamer? Als u van plan bent om tafelkleden en servies bij de eettafel op te bergen en er geen andere meubels zijn die hiervoor gebruikt kunnen worden, wat Waarom plaats je er niet een die zowel een esthetisch als een functioneel doel heeft?

Planken kunnen erg verleidelijk zijn in dit deel van het huis. Houd er echter rekening mee dat alles wat je erin opbergt de neiging heeft om stof te verzamelen, waardoor je vaker moet schoonmaken als je alles schoon wilt houden.

Als het idee om open planken te plaatsen je niet verleidt, zal het misschien wedden op een vitrinekast Deze beschermen het serviesgoed tegen stof en tegelijkertijd laat uw keukengerei om gerechten zichtbaar zijn. Houd er echter rekening mee dat, zoals alles wat we in het zicht laten, beter georganiseerd is!

Er is een derde alternatief, onze favoriet! Het is niets anders dan de muur van de eetkamer decoreren met een kamerhoog meubel dat zowel open als gesloten opbergoplossingen bevatHet biedt je een grote opslagruimte en je hoeft niet te stoppen met het uitstallen van je favoriete stukken in de schappen. Bovendien zullen de open planken de meubels lichter maken, iets wat altijd handig is in kleine ruimtes.

Vind je onze ideeën om de eetkamermuur te versieren leuk? Ze zijn misschien niet erg origineel, maar ze bieden je tal van opties zodat de muur niet saai en saai meer wordt.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: