Decoratie-ideeën

Hoe je een sportschool in een kleine kamer kunt hebben

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Heb je thuis een kamer vrij en wil je die gebruiken om een sportschool te creëren? Zelfs als de kamer klein is, kun je er een creëren waarmee je je trainingsroutines kunt doen zonder van huis te gaan. Stel je voor wat een comfort. Als je wilt weten hoe je een fitnessruimte in een kleine kamer kunt hebben, houd onze tips vandaag in de gaten.

Prioriteiten stellen en ruimte goed verdelen zijn essentieel om te kunnen genieten van een functionele fitnessruimte in een kleine kamer. Kies die machines die je echt gaat gebruiken en creëer opbergruimte aan de muur, zodat je vloeroppervlak niet volloopt.

Prioriteiten

Wat heb je nodig om thuis een trainingsroutine te creëren? Als trainen een van je plannen is, maar je hebt nog geen trainingsroutine aangenomen begin met de basis: een mat, een paar gewichten, wat elastische banden en een spiegel om je houding te corrigeren . Begin niet te investeren in apparaten waarvan u niet weet of u er gebruik van zult maken.

Heb je thuis al een machine of een trainingsroutine? Houd er rekening mee dat je in een kleine kamer niet meer dan twee machines kunt plaatsen, maximaal drie, als je ruimte op de vloer wilt hebben om wat oefeningen te doen. Denk goed na over welke je het meeste uitha alt en stel prioriteiten!

Maak een lijst van alles wat je nodig hebt om je sportschool compleet te maken en houd deze bij de hand, want het is essentieel om beslissingen te nemen over de benodigde distributie- en opslagruimte.

Verdeel de ruimte goed

Er zijn trucs die je kunnen helpen om de kamer groter en ook netter te laten lijken, iets belangrijks als de ruimte klein is. Hieronder delen we enkele die interessanter zijn om altijd te implementeren, natuurlijk als de ruimte het toelaat:

  1. Heb je een groot raam met uitzicht in de kamer? Als je geen schermen in de kamer gaat plaatsen, wil je misschien de machines ervoor plaatsen deze om u meer te vermaken . Als je liever hebt dat ze naar de muur kijken, plaats ze dan evenwijdig aan het raam, nooit met hun rug naar elkaar toe!
  2. Als je meer dan één machine gaat plaatsen, doe het dan parallel. De ruimte ziet er veel ordelijker uit, zoals je kunt zien in de bovenstaande afbeelding. En als er maar twee zijn, hoef je geen ruimte tussen één te laten; het is voldoende dat u vanaf één kant toegang heeft tot elke machine.
  3. Probeer alle elementen op dezelfde muur te verzamelen die aan dezelfde moeten worden bevestigd, zoals muurstangen, optrekstangen of opbergoplossingen. Als je alle muren met spullen vult, kan de ruimte te zwaar worden belast.
  4. Gaat u een spiegel plaatsen? Hoe schoner de muur die erin wordt weerspiegeld, hoe meer ruimtelijkheid u bereikt.
  5. Gebruik je een bokszak in je routine? Plaats de tas in een hoek maar om zo min mogelijk ruimte te verliezen, maar voldoende ruimte van de muren om tussen de tas en deze te kunnen bewegen.

Nu je de belangrijkste trucs kent, is het tijd om plezier te hebben. Pak wat papier en pen, teken de kamer op schaal en probeer verschillende lay-outs Of beter, wacht op de volgende stap om het met alle gegevens te doen. Een fitnessruimte in een kleine ruimte hebben is mogelijk, maar vereist planning.

Inclusief opslagruimte

Alles opgeruimd hebben is essentieel om te voorkomen dat de kamer overbelast lijkt. Hiervoor heb je verschillende opbergoplossingen nodig of een enkele maar zeer veelzijdige oplossing waarmee je alle accessoires kunt ordenen. En dat je tegelijkertijd geen nuttige ruimte verliest in een toch al kleine kamer.

Een visueel lichte wandoplossing is ideaal in dit type kamer. Met sommige geperforeerde panelen of sommige rails met verschillende opbergoplossingen kun je alle accessoires aan dezelfde muur opbergen. En als ze aan de muur worden bevestigd, maken ze vloerruimte vrij die je kunt gebruiken om een bank of je matje te plaatsen.

Wees voorzichtig met open oplossingen! Ze zijn zuinig, praktisch en voldoen perfect aan de eisen van een kleine ruimte, maar je moet ze netjes houden als je ze niet Ik wil niet dat de hele kamer er rommelig uitziet.Bovendien moeten we proberen ze niet te vullen, om er een meer ontspannen en geordende kijk op te creëren.

Bescherm de vloer

U kunt de machines direct op een houten vloer plaatsen, maar het kan interessant zijn om een verhoogde vloer te gebruiken om deze te beschermen. Sommige materialen, die bijvoorbeeld in sportscholen worden gebruikt, helpen niet alleen schokken te absorberen maar bieden ook betere grip.

Er zijn mensen die wedden op rubberen of kurktegels om bepaalde gebieden te bedekken, maar ook degenen die maantapijt hebben. Elk materiaal is beter geschikt voor bepaalde behoeften en uit te voeren activiteiten. Maar over het algemeen gesproken zou het ideale materiaal een materiaal zijn dat gemakkelijk te installeren is, het gewicht van de machines ondersteunt, de klappen opvangt wanneer de gewichten op de grond vallen en geen vocht opneemt of daardoor gemakkelijk schoon te maken is. .

Vond je onze tips leuk voor een fitnessruimte in een kleine ruimte?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: