Interieur

Geschilderde motieven om kindermuren te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Kinderslaapkamers worden een geweldige kans om je creativiteit te tonen, hoewel je die niet nodig hebt om prachtige muurschilderingen te maken. Je hebt zelfs geen grote vaardigheden nodig om de geschilderde motieven te reproduceren om kindermuren te versieren die we vandaag voorstellen.

We hebben een reeks eenvoudige motieven gekozen die je met behulp van een paar trucjes zonder problemen kunt reproduceren. Neem je angst weg! Het is maar verf, alles is omkeerbaar. Kies de reden die je het leukst vindt, durf met kleur en durf een gepersonaliseerd element te creëren voor de kamer van je kleintje.

Over welke redenen hebben we het? Van een stralende zon tot een kleurrijke regenboog, motieven die het kind doen wegdromen. En voor jou, om op een andere manier deel uit te maken van hun kleine universum. Geniet van het proces en maak je geen zorgen over de onvolkomenheden, ze houden er geen rekening mee!

Regenboog, een weergave van kleur

Is er iets dat de kleintjes meer doet dromen dan een regenboog? Dit vertegenwoordigt in de meeste verhalen en legendes de toegang tot nieuwe werelden, dus je zult nooit fout gaan door er een op je muur te tekenen. Het zal ook een manier zijn om de slaapkamer met kleur te vullen.

Je kunt felle kleuren gebruiken of gokken op pasteltinten, zoveel als je wilt. Het is een goed idee om er een paar op te nemen die al in de kamer aanwezig zijn, in beddengoed of accessoires, om een meer harmonieuze ruimte te creëren. Maar jij bepa alt de regels!

We houden van het idee om het te schilderen op de hoofdmuur en integreer het met het hoofdeinde Maar je kunt het ook gebruiken om de aandacht te vestigen op hun speelruimte of om een helft te schilderen regenboog boven de deur en plaats er wat haken aan om je jas en rugzak aan te hangen.

Vraag je je af hoe je het moet schilderen? Om zowel de regenboog als de meeste motieven te schilderen om de muren van kinderen te versieren die we vandaag voorstellen heb je plakband nodig. Hiermee kun je de grenzen van elk motief markeren om dit zonder enige angst te schilderen . Een andere manier om het te doen is uit de vrije hand, maar je hebt meer zelfvertrouwen nodig!

Bergen en hoge toppen

In de kinderkamer vertegenwoordigen bergen een fascinerend landschap om te verkennen. Ze zijn heel gemakkelijk te tekenen en een eenvoudige maar zeer aantrekkelijke manier om een tweekleurig patroon op de hoofdmuur te creëren. En ja, we zeggen op de hoofdmuur omdat we geloven dat het toepassen motief in meer dan één muur zou het kunnen overbelasten.

De bergen kunnen, zoals je misschien op de afbeeldingen hebt gezien, elke kleur hebben, hoewel we niet kunnen ontkennen dat we onze favorieten hebben. We houden van het idee om blauw, groen, mosterdgeel of roze te combineren met een lichtgrijze die doorloopt naar de rest van de muren, toch?

Er zijn veel manieren om bergen en toppen op de muur te schilderen. Je zult eenvoudige en platte motieven kunnen vinden, net als de meeste die we vandaag voorstellen om kindermuren te versieren, samen met andere, meer complexe motieven waarin motieven in verschillende tinten zijn aangebracht om maak verschillende dimensies.

Een stralende zon

De zon zal de kamer vullen met licht, het zal helderheid en vreugde brengen. Als je op zoek bent naar een eenvoudig en vrolijk motief dat contrasteert met een witte muur, dan kunnen we geen betere bedenken! In warme kleuren: geel, oranje of oker, hij trekt de aandacht ongeacht zijn formaat.

Een minimalistische zon met goed gedefinieerde vormen in felle kleuren past perfect in een moderne kinderkamer. Versier het met witte meubels en bedrukt textiel in felle kleuren die geel bevatten en je krijgt een ruimte van tien.

Als je op zoek bent naar een natuurlijker resultaatl, een zon met organische vormen, kleine zonnestralen en meer gedempte kleuren, zou een goed uitgangspunt kunnen zijn. Hij past perfect in een slaapkamer die voornamelijk in neutrale kleuren is ingericht met houten meubels en accessoires van plantaardige vezels.

Huizen om in te schuilen

Rechte lijnen zijn altijd gemakkelijk te tekenen, markeren en schilderen Het is een van de redenen waarom we denken dat het schilderen van het silhouet van een huis aan de muur een goed alternatief is van jullie die bang zijn om te experimenteren. De tweede reden is dat een huis synoniem is met toevluchtsoord en het kind dus geborgenheid kan bieden.

We vinden het een goed idee om een dergelijk motief te gebruiken om de wieg in de kinderkamer in te kaderen, maar ook om diepte te creëren in de hoek waar je het bed neerzet in een kinderkamer Kijk eens naar het effect dat wordt bereikt door het bed op twee loodrechte muren te schilderen.Fantastisch!

Er zijn andere plekken, zoals de speeltuin, waar een geschilderd huis ook opv alt. En als je het ook verft met krijtverf kan het een fantastisch canvas worden voor je kinderen om hun creativiteit te ontwikkelen. Ze zullen met plezier aan de muur schilderen en je zult gerust zijn, wetende dat het schoonmaken net zo eenvoudig is als afnemen met een licht vochtige doek.

Er zijn veel ideeën om kindermuren te versieren, maar dit zijn enkele van de eenvoudigste. Ongetwijfeld een fantastische manier om de kinderkamer te personaliseren en er een bijzondere en unieke kamer van te maken.Zou jij ook zoiets willen creëren in de kinderkamer? Zou jij het durven?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: