Tuinen

Waar kan ik kunstgras plaatsen: onze tips en aanbevelingen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Kunstgras heeft de afgelopen jaren een revolutie ondergaan wat betreft de verbetering van de technische kenmerken en zeker wat betreft de kwaliteit van de afwerkingen.

Je zou versteld staan van het aantal plaatsen waar tegenwoordig kunstgras wordt aangelegd. En het is dat kunstgras zeer eenvoudig te installeren is en op elk type ondergrond kan worden geplaatst, of het nu gaat om aarde, tegels, beton, asf alt, enz.

Blijf dit bericht lezen, want we geven je een paar ideeën over plaatsen om kunstgras te plaatsen, en niet alleen buitenshuis.

Interieur van woningen

In tegenstelling tot natuurgras kan kunstgras in elke binnenruimte worden geplaatst, ongeacht de grootte. Bovendien heeft het geen onderhoud nodig, gewoon af en toe borstelen of inwrijven met water en bij vlekken een met water verdund schoonmaakmiddel gebruiken.

 • Speeltuin voor de kleintjes

Er zijn verschillende kleuren kunstgras: groen, rood, zwart, geel, blauw, wit, dus het creëren van een leuke speeltuin voor kinderen is heel eenvoudig. Je kunt een kamer of elke ruimte in huis decoreren, zowel binnen als buiten. Het hoeft geen complete kamer te zijn, je kunt het als tapijt leggen. Leg het speelgoed erop en klaar. Bovendien dempt het de klappen van kinderen bij vallen dankzij de vezels.

Kwaliteit kunstgras is een 100% veilig product, kies echter altijd voor een product dat u garanties biedt, zoals de kunstgras van Re alturf.

 • Ontspannings- of gymnastiekruimte

Als jij een van degenen bent die graag je ontspannings-, stretching-, pilates- of gymnastiekoefeningen thuis doet, zal kunstgras in een kamer van je huis of in de hoek van je keuze je uitnodigen om elke dag te oefenen , die het gevoel van natuurlijkheid en comfort geven dat u hiervoor nodig heeft.

Je kunt het ook als vloerkleed onder een schommelstoel of fauteuil leggen waar je graag zit en leest of ontspant, het zal er geweldig uitzien.

 • Muren

Ja, ja, je leest het goed. U kunt kunstgras op elke muur in uw huis plaatsen die u aandacht wilt geven of die frisheid en diepte wil brengen. Als je wilt, kun je een verticale tuin creëren door planten en potten op het gazon te hangen, het ziet er fantastisch en heel origineel uit.

Een andere optie is om een soort ontwerp te maken met verschillende vormen gras op de muur. Kunstgras is heel gemakkelijk te hanteren, dus je kunt elke gewenste vorm creëren.

 • Decoratief element

Je kunt het ook gebruiken om sommige oude of beschadigde meubels die je hebt te bedekken. Een stoel, een bank of een poef kan heel origineel zijn.

Een andere optie is om het te gebruiken als deurmat bij de deur van je huis of als vloerkleed in elke kamer.

Buitenkant van woningen

 • Geef kleur aan je terras, patio, balkon of tuin

Het installeren van kunstgras in elke buitenruimte van je huis geeft licht, kleur, comfort en dat welzijn en de ontspanning die de kleur groen met zich meebrengt. Bovendien met het voordeel dat het onderhoud minimaal is en geen water nodig heeft om 365 dagen per jaar perfect te zijn.

 • Zwembaden

Er gaat niets boven het gevoel van een zwembad omgeven door gras. Er zijn gespecialiseerde kunstgrasmodellen voor zwembaden die niet worden aangetast door UV-stralen of chloor. Daarnaast is kunstgras een stroeve ondergrond die altijd perfect blijft liggen, zonder kale plekken of modderpoelen zoals bij natuurgras.

Zakelijk

 • Bestrating: winkels, sportscholen, kantoren

Het komt steeds vaker voor om kunstgras te zien in kantoren, bedrijven, pilates- en yogaruimtes, sportscholen. Biedt originaliteit, frisheid en comfort op elk oppervlak. De groene kleur helpt ons te ontspannen, dus het is ideaal voor gemeenschappelijke ruimtes om uit te rusten of los te koppelen. Bedrijven zoals Google hebben het al in hun kantoren geïntegreerd.

 • Exposanten of etalages

Kunstgras kan ook geplaatst worden op elke muur die we willen uitlichten, of waarin we productdisplays willen verwerken in een winkel, bedrijf of kantoor, of in etalages.

 • Borden en gevels

Omdat het een gemakkelijk materiaal is om mee te werken, kan het worden gebruikt om buitenborden te maken of zelfs om gevels mee te bekleden. Het zal zeker de aandacht trekken van voorbijgangers.

Openbare ruimtes

 • Speeltuinen

Aangezien gespecialiseerd kunstgras voor kinderen in verschillende kleuren bestaat, is het een uitstekende keuze voor het ontwerpen van speelplaatsen. Er zijn zelfs al veel speeltuinen in openbare parken in veel steden.

 • Wegen, rotondes, aangelegde gebieden

Het lage onderhoud en de uitstekende afwerking maken kunstgras tot een perfect element voor de openbare ruimtes van onze steden. Het komt zelfs steeds vaker voor op wegen, rotondes en tuinen in elke stad.

Sportfaciliteiten

Voor elk type sport, of het nu binnen of buiten is, is er een gespecialiseerd kunstgras: onder andere paddle tennis, voetbal, hockey, golf. Het is perfect voor intensief gebruik, omdat het veel beter standhoudt dan natuurgras en minimaal onderhoud vereist.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: