Decoratie-ideeën

De rolgordijnen dag en nacht

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je een fan bent van decoratie en graag op de hoogte blijft van nieuwe trends in huis, dan heb je vandaag geluk, want ik ga je iets vertellen:

Hoe dag- en nachtzonwering op maat kopen en heel goedkoop, zodat het renoveren van je huis en het hebben van de nieuwste decoratie niet op gespannen voet staan. Als u een van degenen bent die niet stopt met het zoeken naar nieuwe elementen om de decoratie van het huis te verbeteren en die ook functioneel zijn, weet ik zeker dat u goed op de hoogte bent van dag- en nachtzonwering, perfect om elk type verlichting aan te passen aan onze behoeften, maar als je ze nog steeds niet kent, maak je geen zorgen, ik ga uitleggen waarom je nacht- en daggordijnen moet kopen, ze zijn een must in de wereld van decoratie.

Nacht- en dagrolgordijnen passen zich aan allerlei omstandigheden aan, waarom? Heel eenvoudig, ze zijn gemaakt van ondoorzichtige horizontale strepen, meestal gekleurd, en andere transparante, door het koord omhoog of omlaag te bewegen, worden deze strepen gecombineerd en zoals je aanneemt, door alle gekleurde te verenigen, wordt je blinde dag en nacht zal ondoorzichtig worden en door de transparante te combineren zal het 100% van de zonnestralen doorlaten. Bovendien kun je op deze manier altijd kiezen welke mate van privacy je wilt, daarom zijn ze een goed idee voor slaapkamers.

Een andere optie is om de nacht- en daggordijnen in de eetkamer te plaatsen, ze zijn geweldig. Als je een film gaat kijken met je familie of voetbal met vrienden of zelfs een dutje gaat doen, kun je de ondoorzichtige strepen combineren en de zon buiten houden, terwijl als je overdag liever een goed lichtniveau in huis hebt, het enige wat u hoeft te doen is het tegenovergestelde te doen en de transparante strepen te combineren, zoals u ziet passen de nacht- en daggordijnen zich aan al uw behoeften aan en zijn ze perfect voor elke kamer.

Je moet weten dat alle Puntogar jaloezieën zijn gemaakt met de beste materialen op de markt, waardoor ze een hoog kwaliteitsniveau hebben, hun stoffen zijn 100% polyestervezel die zorgt voor een grote duurzaamheid en weerstand. Bovendien bespaart u door uw bestelling online te plaatsen zonder de beste service op te geven, u hoeft alleen maar naar de website te gaan, de afmetingen in te voeren en het model te kiezen dat u het leukst vindt, in minder dan vijf dagen zal het bij u beschikbaar zijn doorstep om het te monteren met instructies en gereedschap, snel, eenvoudig en veilig. Uw online nacht- en dagzonwering is een goed idee, u bespaart tijd en geld.

Je weet niet zeker of het nacht- en dagrolgordijn iets voor jou is, maak je geen zorgen, hier is een vergelijking met de meest gekochte en populaire rolgordijnen zodat het kiezen heel eenvoudig is. Hier gaan we!

Nacht- en daggordijnen versus scherm

Ken jij screen blinds? Weet jij welke eigenschappen ze hebben? Waarin verschillen nacht- en daggordijnen van schermen?

De schermen zijn erg beroemd in de huidige woontrends, ze hebben een revolutie teweeggebracht in de wereld van het huis en dat is dat je door de mate van opening te kunnen kiezen, het licht veel beter kunt regelen. Voor het geval je het scherm nog steeds niet al te goed kent, zal ik je een korte beoordeling geven. U kunt een hoge mate van opening kiezen zodat er een goed lichtniveau binnenkomt, maar u zult uiteraard minder privacy hebben, in dit geval hebben we het over 10% of 5% openingen, maar er zijn ook meer tussenliggende niveaus waarin we privacy verkrijgen en een niveau van zeer acceptabel licht, in dit geval kiezen we openingen van 3% of 1%, waarbij de laatste meer wordt aanbevolen voor kamers. Als we daarentegen 0% kiezen, moet u weten dat dit een verduisteringseffect zal creëren, net als de ondoorzichtige, waarover we later zullen praten.

Het verschil tussen de dag- en nachtzonwering en het scherm is duidelijk, met de eerste kan je te allen tijde het lichtniveau aanpassen dat je huis nodig heeft, integendeel met het scherm dat u moet beslissen wanneer u ze koopt met welk niveau u zich het prettigst voelt, het hangt allemaal af van waarvoor u ze gaat gebruiken, zeker voor kamers is het beter om schermen te kiezen met een lage mate van opening om de privacy te behouden.

Als deze je nog niet hebben overtuigd, maak je dan geen zorgen, want ik zal je nu vertellen hoe de ondoorzichtige zijn en welke kenmerken ze hebben. Blijf lezen!

Nacht- en daggordijnen versus ondoorzichtig

Als je op zoek bent naar jaloezieën voor je kamer of voor een slaapkamer in je huis, heb je waarschijnlijk gedacht aan de verduisterende jaloezieën, het is normaal, ze zijn erg populair in dit type kamer. De ondoorzichtige exemplaren laten geen enkele zonnestraal door en daarom wordt de overgrote meerderheid geïnstalleerd in slaapkamers of in kamers om films te kijken of games te spelen in huis. U moet weten dat ze zeer resistent en duurzaam zijn en ook zeer gemakkelijk te onderhouden, u hoeft alleen het stof dat zich ophoopt te verwijderen en schoon te maken met een vochtige doek, laat het nooit in de zon drogen omdat dit onregelmatigheden in de kleurtint kan veroorzaken .

De ondoorzichtige zijn zeer decoratieve elementen, ook omdat je hiermee zeer felle kleuren kunt kiezen die echt de hoofdrolspelers van de decoratie worden, je kunt ze ook personaliseren met een foto, ontwerpafbeelding of motiverende zin, zo wakker worden zal van onschatbare waarde zijn.

Met betrekking tot de nacht- en daggordijnenmoet u weten dat het kenmerk dat ze gemeen hebben het verduisteringseffect is, dat wil zeggen wanneer we de ondoorzichtige gekleurde strepen van het rolgordijn combineren dag en nacht veroorzaken we hetzelfde effect dat ondoorzichtige jaloezieën creëren, dus als je op elk moment van de dag van alle mogelijkheden wilt genieten, is het beter dat je besluit om te wedden op het kopen van nacht- en daggordijnen.

Nacht- en daggordijnen vs doorschijnend

Als je van de wereld van decoratie houdt, weet je dat doorzichtige jaloezieën de meest traditionele zijn en het meest lijken op de gordijnen van vroeger, hun soort stof laat de stralen door van de zon en vormt ze afhankelijk van de kleur die we ervoor kiezen, uiteraard zullen de lichte kleuren een hoger lichtniveau doorlaten dan de donkere kleuren die ons huis een beetje beter zullen behouden, alles hangt af van onze behoeften zoals altijd.Wat betreft de nacht- en dagrolgordijnen je moet weten dat wanneer hun strepen worden gecombineerd en je beide gebruikt, dat wil zeggen de helft van de transparante en de helft van de ondoorzichtige, je een vergelijkbaar effect krijgt naar de doorzichtige. Het is waar dat de doorschijnende exemplaren eleganter zijn dan de nacht- en dagexemplaren.

Tot slot

Je moet weten dat het belangrijkste bij het kopen van dag- en nachtgordijnenof een ander type is om de verlichtingsbehoeften van je kamer te bepalen en zodra we dit duidelijk hebben, beginnen we om na te denken over welk type we meer esthetisch leuk vinden. Nacht- en daggordijnen zijn geweldig omdat ze zich aanpassen aan alle soorten omgevingen en je het licht 100% laten regelen.

Vergeet niet dat kwaliteit niet op gespannen voet staat met economie en daarom kunt u uw bestelling voor de goedkope nacht- en dagrolgordijnen ook via de Puntogar-website plaatsen. heb de mogelijkheid om ze op maat te bestellen zodat ze mooi staan in je ramen en dit is niet de beste, je nacht- en daggordijnen komen binnen vijf dagen bij je thuis, klaar om te monteren met instructies en gereedschap, want goed kopen is mogelijk.

Bij twijfel of vragen over de zonwering op maat vraag het gerust aan de Puntogar interieurexperts. Tot snel!

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: