Tuinen

Manieren om een ​​goedkope tuin te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Heb je een tuin maar weet je niet hoe je er het maximale uit kunt halen met je budget? Een mooie en charmante buitenruimte hebben waar je komende zomer van kunt genieten, hoeft niet duur te zijn. Je moet natuurlijk wel bereid zijn om een beetje te werken. ben je? Let dan op onze ideeën voor het decoreren van een goedkope tuin.

De tuin goed plannen en weten welke materialen je moet kiezen, is essentieel bij het ontwerpen van een tuin met een laag budget. Tuinen hebben onderhoud nodig en daar moet ook rekening mee worden gehouden bij het maken van berekeningen.We hebben het gedaan en we geven u de sleutels zodat u nu of in de toekomst niet teveel uitgeeft aan het onderhoud ervan. Zullen we beginnen.

Bescherm je rustruimte

Bij het ontwerpen van de tuin is een van de belangrijkste dingen om de rustruimte op een comfortabele plek te plaatsen, zodat het een verlengstuk van het huis wordt. Als je het niet doet Om geen reden te hebben, moet dit vanaf nul worden ontworpen om het te beschermen, zodat noch de regen, noch de zon ons ervan weerhoudt ervan te genieten. Het kan zowel op een pergola als op een zeilluifel.

Pergola's

Als je binnen het budget past en een pergola installeert, denk dan niet twee keer na! Pergola's vergroten de bruikbare oppervlakte van onze huizen Sterker nog, als we ze aan het huis bevestigen, kunnen ze een prachtige woonkamer of eetkamer worden om van te genieten wanneer de temperaturen aangenaam zijn.

U kunt kiezen tussen een houten of metalen pergola De eerstgenoemden vergen meer onderhoud maar zijn goedkoper en u kunt ze zelf installeren altijd beschermd tegen zon en regen, tegen ma altijden en momenten van ontspanning in de open lucht.

Woon je op een plek waar regen geen probleem is? Dan kan je kiezen voor een plantenbedekker. Klimplanten zoals blauweregen, bougainvillea, jasmijn, rozen en/of bignonia geven naast kleur aan de tuin ook de nodige schaduw maak van de pergola een oase op de heetste zomerdagen.

Zeilluifels

Als uw budget erg krap is, zijn zeilluifels de oplossing die u zoekt. Deze bieden je een vizier zodat je van elke zomerdag kunt genieten zonder je zorgen te maken over het weer! Er zijn verschillende vormen en maten, waarmee je mooie composities kunt maken.Ze worden ook op een eenvoudige manier geïnstalleerd door middel van touwen die aan de uiteinden geknoopt zijn, waardoor ze aan een poster of muur kunnen worden bevestigd en gespannen, dus je hebt maar een beetje hulp nodig om ze te plaatsen.

Kies goedkope vloeren en trottoirs

Een rustruimte is niet functioneel als we deze niet voorzien van een vloer die dat wel is. Je kunt een betonplaat gooien en er zelf op plaatsen composiet vloeren Als de ruimte niet erg groot is, is het een goede optie met zeer weinig onderhoud. Ook terrazzovloeren zijn goedkoop, maar je moet iemand betalen om het te doen als je niet in de business zit.

Een ander zeer economisch idee is om af te zien van bestrating als zodanig en stenen voor de tuin te plaatsen. Hiermee kunt u op een eenvoudige manier een goedkope tuin vormgeven en inrichten, de grond helpen beschermen tegen plotselinge temperatuurschommelingen en de wildgroei van onkruid voorkomen.Vulkanisch grind, keien, rivierkiezelstenen, rotspartijen onder de vele opties grind is het meest economisch Deze kleine gemalen natuursteen heeft ook geweldige decoratieve mogelijkheden dankzij de verscheidenheid aan kleuren die u kunt presenteren .

Maak je eigen meubels met pallets en recycle

Pallets zijn niet alleen goedkoop, ze zijn ook gemakkelijk te hanteren, waardoor het mogelijk is om tal van stukken goedkoop meubilair te maken van hun stukken. Tuinmeubelen waren de eerste waarmee velen van ons durfden te experimenteren, daarom zijn banken en lage tafels die ermee zijn gemaakt tegenwoordig de hoofdrolspelers van talloze tuinen.

Banken en tafels bouwen voor de tuin is een relatief eenvoudig project om een goedkope tuin in te richten. Door de pallets tegen een muur uit te lijnen, krijgt u een bank of een bed om in te ontspannen na de werkdag.Je hoeft natuurlijk alleen wat matten en/of kussens toe te voegen om ze warmer en comfortabeler te maken.

Je kunt de set compleet maken met gerecyclede onderdelen. Stoelen en krukken die je uit het interieur hebt gehaald en die je een likje verf kunt geven om hun uiterlijk te veranderen, helpen je om meer mensen te laten zitten. Voeg wat oude potten met onderhoudsvriendelijke planten toe en wat manden en je hebt een heel knusse ruimte.

Zonlicht

Maak de buitenruimte af met verlichting die je bij het vallen van de avond niet dwingt om naar binnen te gaan. Vermijd staande lampen om obstakels te vermijden bij het verplaatsen door dit deel van de tuin. Zet in op de guirlandes om een warme en intieme sfeer te creëren en plaats lampen op de vloer of op tafel om de verlichting in de vergaderruimte te versterken. Zet in op alternatieven die zijn opgeladen met zonlicht en waarmee u deze ruimte een paar uur in het donker kunt verlichten.

Plaats ook voor de veiligheid een lantaarn aan de muur met een krachtiger en algemener licht. Kies er een met een bewegingssensor, zodat je kunt voorkomen dat het licht de hele nacht aan blijft en het comfortabeler is om uit te gaan als je iets bent vergeten of wat geluid hoort.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: