Interieur

Zwevende bedden in de slaapkamer, kan dat?

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Zwevende bedden geven vorm aan de sensatie van slapen in de lucht De eerste keer dat ik een zwevend bed zag, was ik verrast; het visuele effect dat het creëert is indrukwekkend en bedriegt onze hersenen met enig gemak. Even vergeet men dat een zwevend bed niet vanzelf zweeft en enkele beugels aan de muur en enkele discrete steunen nodig heeft om het zo te laten lijken.

Zwevende bedden zijn echt een geweldige draai aan slaapkamerontwerp omdat ze een middelpunt worden met veel kracht en persoonlijkheid. Dit type zwevend bed is ideaal voor de meest moderne slaapkamers, maar laat je niet misleiden, met het juiste textiel passen ze perfect in elk type decoratieve stijl.

Zwevende bedden hiermee kunt u het hoofdeinde weglaten. Dit element dat meestal als een centraal punt in slaapkamers werkt, is niet nodig bij een zwevend bed. Deze slagen er ook in om onze hersenen dubbel te misleiden. Ze lijken niet alleen te zweven, maar ze maken de ruimte ook open, waardoor een visueel grotere ruimte ontstaat. Hebben we uw interesse gewekt? Ontdek wat de sleutel is tot deze bedden, hun voor- en nadelen om ze al dan niet te overwegen in de inrichting van uw slaapkamer.

Hoe gaat het met de zwevende bedden?

Zwevende bedden lijken de wet van de zwaartekracht te tarten, terwijl ze in feite onze ogen tarten.Dit type bed heeft een platform dat aan de muur is geschroefd waardoor het lijkt alsof het bed zweeft. Zonder de matras erop en zonder het textiel v alt dit platform op zichzelf op door zijn robuustheid, hoewel het niet de enige is die verantwoordelijk is voor het dragen van al het gewicht.

De meeste zwevende bedden hebben een centrale steun met verstelbare hoogte, naast het platform dat met bouten aan de muur is bevestigd. Een steun waarmee het bed dat magische ophangingseffect blijft creëren en die verkrijgbaar is in verschillende vormen en maten, zoals u op de afbeeldingen zult zien.

Voordelen van zwevende bedden

  • Ze creëren een magisch hangend effect dat kan worden verbeterd met LED-verlichting. het bed veranderen in de hoofdrolspeler van de kamer.
  • Ze zijn in hoogte verstelbaar op het moment van installatie en kunnen daarom worden aangepast aan de behoeften van zeer verschillende mensen.
  • De ophanging aan één poot laat ruimte in de kamer stromen, waardoor het visueel groter wordt.
  • De afwezigheid van obstakels vergemakkelijkt ook het schoonmaken en de hygiëne.
  • De meeste kunnen worden geïnstalleerd op verschillende soorten muren en gipsplaatwanden

Nadelen van zwevende bedden

  • Ze zijn veilig, maar zoals alle meubels hebben ze een gewichtslimiet die essentieel is om te respecteren.
  • Ze hebben geen extra opbergruimte onder de matras.
  • Niet alle zwevende bedden kunnen worden bevestigd aan alle soorten muren. Mensen met zwakkere voeten hebben een sterkere muur nodig.
  • Die bedden met een enkele steun zijn duur, ze vallen niet onder de €2000

Modellen met zwevend bed

We willen je bij Decoora twee voorbeelden van zwevende bedden laten zien, zodat je de kenmerken kunt vergelijken in de catalogi van de meubelwinkels die ze verkopen.Fluttua is de meest populaire, de eerste die de drijvende cacretery op de markt introduceerde. Flai is een minder geavanceerd ontwerp met meer ondersteuningen, maar bereikt een vergelijkbaar effect tegen een lagere prijs.

Fluttua Bed - Meer

Fluttua is 's werelds eerste zwevende bed dat de wet van de zwaartekracht tart. Een enkele centrale steun, in hoogte verstelbaar, ondersteunt het frame, bevestigd aan de muur door middel van een bestudeerd anker: het innovatieve HPL-bedframe is onzichtbaar voor het oog en creëert een magisch effect van ophanging van bed. Geen externe obstructie van de matras, geen rigide obstakel dat de doorstroming van de ruimte in de kamer beperkt, waardoor schoonmaken en hygiëne zo eenvoudig mogelijk zijn.

De zorgvuldige technische studie maakt installatie mogelijk in verschillende soorten wanden en scheidingswanden van gelamineerd pleisterwerk, en de strenge tests garanderen het maximale veiligheidsniveau voor de gebruiker.Dit bed, met name kan het gewicht dragen van twee personen tot 140 kg slapen of twee personen van 120 kg die op de randen zitten.

Cama Flai - Müller

Het FLAI bed, verkrijgbaar in massief eikenhout, is bijzonder aantrekkelijk vanwege zijn natuurlijke charme. Heldere, rechte lijnen zorgen voor een harmonieuze vormentaal en de speciale constructie geeft het bed een zwevende uitstraling.

Het bed kan ook naar wens worden aangepast. Zo is hij verkrijgbaar met of zonder hoofdsteun. Voor extra opbergruimte kunnen praktische uitbreidingen worden besteld. Het hoogtepunt is echter de extra LED-verlichting, die het zwevende effect van de meubels benadrukt.

Waar ze te plaatsen

Dit type bed is ideaal voor zowel kleine als grote slaapkamers.Omdat er niet zo veel obstakels zijn die een doorlopend zicht op de vloer mogelijk maken, geven ze meer visuele amplitude aan de kamers,een kenmerk dat vooral in kleine slaapkamers aanwezig is.

Wat betreft het gemak in grote slaapkamers, dit komt door het vermogen om alle ogen aan te trekken. In een grote slaapkamer, met een groter aantal meubels, is het gemakkelijker voor blikken om zich te verspreiden. Een zwevend bed lijdt echter geen twijfel dat het middelpunt van de belangstelling zal worden, buiten competitie!

Gerelateerd artikel:Hoe grote slaapkamers in te richten

Zwevende bedden zullen ook een nieuw en modern tintje aan de slaapkamer geven. Een stijl die je kunt accentueren, is ledverlichting en het bed op een sobere manier aankleden, zoals je kunt zien op de verschillende foto's, met textiel in neutrale kleuren. Behoud je liever een meer traditionele esthetiek? Kleed het bed in warm beddengoed of vertrouw op gekleurde kussens en kussens om lichtgekleurde lakens of spreien in balans te houden.

Nu ja, je hebt al alle informatie die je nodig hebt om te weten of zwevende bedden iets voor jou zijn of niet.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: