Decoratie-ideeën

Alles wat je moet weten over de avant-gardistische stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Binnen de decoratiewereld is de avant-gardestijl een van de meest populaire. Deze stijl onderscheidt zich door het gebruik van geometrische vormen die zich aanpassen aan veranderende tijden. Hij probeert te breken met alles wat traditioneel is en het naar een veel actueler terrein te brengen.

De avant-gardistische stijl is perfect en ideaal als het gaat om het bereiken van een nieuwe en moderne decoratie die niets te maken heeft met de meer traditionele. In het volgende artikel gaan we veel meer met je praten over avant-gardistische decoratie en al zijn kenmerken.

De avant-gardistische stijl in decoratie

Dit type stijl is bedoeld om traditionele patronen te doorbreken en naar iets veel actuelers en moderners te brengen. Het is een zeer baanbrekende stijl die vrij populair is in veel Spaanse huizen . Meteen daarna zullen we het hebben over die elementen die een soort decoratie zoals avant-garde identificeren:

  • Wat de kleuren betreft, moet worden opgemerkt dat wit in deze stijl overheerst. Deze tonaliteit is meestal aanwezig op de muren om de rest van de kleuren in het meubilair en in de rest van de kamer te helpen benadrukken. Van wit wordt meestal een andere reeks tinten gebruikt, zoals zwart of paars.
  • De meubels in de avant-gardestijl zijn meestal heel eenvoudig en zonder al te veel details. Er wordt gezocht naar de bruikbaarheid van dergelijke meubels in plaats van de hele kamer op te laden. De meubels zijn eenvoudig zonder details of patronen aan de buitenkant.

  • Met betrekking tot de verschillende accessoires of decoratieve aanvullingen hebben we gekozen voor het gebruik van ingelijste foto's, grote spiegels of eenvoudige vazen. De accessoires moeten vrij groot en van behoorlijk formaat zijn om enig contrast met de rest van de kamer te creëren. De kamer mag niet worden overladen met dergelijke accessoires, omdat dit een gevoel van ruimte moet geven. evenals helderheid en helderheid. Het binnendringen van licht is ook een belangrijk element binnen dit soort stijl, aangezien er naar een heldere omgeving wordt gestreefd.
  • Ruimte is een ander punt om rekening mee te houden bij dit soort decoratieve stijlen. Als de kamer klein is, mogen de accessoires niet te groot zijn. Als de plaats daarentegen vrij groot en ruim is, moeten de accessoires groot zijn. Het belangrijkste is in ieder geval dat licht van buiten de hele ruimte binnenkomt.Ruimtelijkheid is de sleutel in de avant-gardistische stijl om een plek te creëren waar de persoon zich zowel comfortabel als comfortabel voelt. Verlichting moet natuurlijk zijn en er zo lang mogelijk van profiteren.

Hoe versier je je huis vanuit de avant-gardistische stijl

Als je vastbesloten bent om je huis een totaal avant-gardistisch tintje te geven, verlies dan de volgende richtlijnen niet uit het oog:

  • Bij het inrichten van de verschillende kamers van het huis, is het goed dat je kiest voor meubels die eenvoudig en met gladde texturen zijn.
  • Wat betreft de accessoires of decoratieve aanvullingen, het moet gezegd worden dat er weinig moeten zijn om het gevoel van ruimte in de verschillende kamers van het huis te geven. Je kunt ervoor kiezen om een schilderij te plaatsen dat zowel anders als origineel is of een andere vaas die bij de decoratie past.
  • Verlichting is een ander belangrijk aspect om je huis een avant-garde tintje te geven. Maak optimaal gebruik van het licht dat van de straat binnenv alt en kies voor verschillende regelaars die helpen bij het vinden van het perfecte licht voor elk moment.
  • Zoals we je al eerder hebben verteld, is wit de overheersende kleur in avant-gardistische decoratie. Van daaruit worden sterke contrasten gezocht tussen tinten zoals wit zelf of zwart en veel levendigere kleuren zoals rood of geel.

  • Als er iets is dat opv alt binnen de avant-gardistische stijl dan is het wel het niet overbelasten van de verschillende kamers en altijd kiezen voor minimalisme In de kamer mogen alleen wat strikt noodzakelijk is, niet meer en niet minder. Eenvoud en eenvoud is de sleutel als het erom gaat het goed te doen met dit soort decoratieve stijl.

Kortom, als je het traditionele achter je wilt laten en kiest voor iets dat in alle opzichten veel baanbrekender is, dan is de avant-gardistische stijl daar ideaal voor. Als je volgt alle adviezen en de richtlijnen gegeven, zal je huis er totaal anders uitzien en zal je kunnen genieten van een huis met een unieke en prachtige avant-gardistische stijl. Je moet niet vergeten dat het een volledig minimalistische vorm van decoratie is, die het contrast van de witte kleur zoekt in vergelijking met een andere klasse van veel levendigere en opvallendere kleuren.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: