Decoratie-ideeën

18 marmeren objecten om je huis te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Marmeren voorwerpen krijgen een grote rol in de decoratiewereld. Enno is iets dat ons mist; We hebben het over een exclusief materiaal dat als zodanig verfijning in ons huis brengt. En wie wil zijn huis niet een gedistingeerde uitstraling geven?

Het gebruik van marmer in grootschalige bekledingen en meubels kan voor velen economisch onhaalbaar zijn. Dat is waarschijnlijk de reden waarom zowel ontwerpers als bedrijven die zich toeleggen op de decoratiewereld kleine accessoires en decoratieve elementen in hun catalogi opnemen.We hebben ze opgespoord en we hebben een grote verscheidenheid aan objecten gevonden om de woonkamer, slaapkamer of keuken te versieren. Wil je weten wat ze zijn, waar je ze kunt vinden en tegen welke prijs? We vertellen het je.

Bijzettafels

Tafels zoals degene die wij voorstellen zijn een even functionele als mooie toevoeging om elke hoek van je huis te versieren. Naast je bed, voor je bank, naast je leesstoel of gewoon in een hoek met al je favoriete voorwerpen erop. Ze kleden elke hoek aan en passen perfect in omgevingen die zijn ingericht in een vintage, industriële of zelfs Scandinavische stijl.

 1. Ferm Living travertin tafel, prijs €405
 2. Ferm Living marmeren tafel, prijs €405
 3. Ronde marmeren bijzettafel, prijs € 109,95

De textuur en natuurlijke elegantie van de marmeren oppervlakken contrasteren in deze bijzettafels met het industriële accent dat de gepoedercoate metalen frames, poten en voeten deze tafels geven.In wit, zwart of grijs, ze worden een zeer veelzijdig stuk dat je van hier naar daar kunt verplaatsen als je je verveelt.

Onthoud dat als je een van deze tafels online gaat kopen, dat aangezien marmer een natuurlijk materiaal is, er lichte variaties kunnen optreden van het ene product naar het andere. De kleur of aders komen mogelijk niet exact overeen met wat u op de productfoto ziet. Heb je het al gekocht?

Eenmaal thuis, voor goed onderhoud moet u het gebruik van chemische producten vermijden. Wil je hem schoonmaken, dan volstaat een vochtige doek.

Wall Items

Wandkandelaars, klokken en planken zijn de meest gevraagde marmeren objecten om de muren te versieren. Met een innovatief en klassiek design tegelijk vallen deze objecten vooral op muren in warme of neutrale tinten, gecombineerd met moderne of Scandinavische meubels.

 1. Sakari marmeren plank van Made, prijs €49
 2. Nomon Marble Link wandklok, prijs € 892,98
 3. Marbela behang (10 x 0,53m) van Kave Home, prijs € 34,30

Een andere optie om marmer in je muren te verwerken is wedden op een behang zoals wij voorstellen. Ja, voor de juiste toepassing moet de muur neutraal, resistent en absorberend zijn. Omdat we adviseren dat u dit door een professional laat doen, tenzij u het in een kleine en beperkte ruimte gaat plaatsen waar u geen verschillende bladen hoeft samen te voegen.

Lampen

Verlichting en design komen samen in de tafellampen, gekenmerkt door hun massief marmeren voet en kap met organische vormen. Een perfecte balans die je kunt gebruiken om elke bijzettafel of ladekast in je huis te decoreren en elegantie toe te voegen.We houden vooral van hoe ze eruit zien op edele houten meubels met een metalen frame.

 1. Arum tafellamp van Ferm Living, prijs €405
 2. Gabriel de Made hanglamp, prijs €59
 3. Videl tafellamp van Kave Home, prijs €117

Marmeren items om een tafel of ladekast te versieren

De meeste items in deze sectie zijn klein van formaat en daarom geschikt voor het decoreren van het oppervlak van bureaus, bijzettafels en ladekasten Het zijn objecten met geweldige decoratieve kracht, maar ze hebben ook een praktisch karakter. Je kunt dozen vinden om sieraden of schrijfwaren in op te bergen, kroonluchters, boekensteunen

 1. Grote pot Karla massief acaciahout en groen marmer van Kave Home, prijs €14
 2. Anna hoge marmeren kroonluchter van Broste Copenhagen, prijs €43
 3. Set van 2 Made boekensteunen, prijs €29
 4. Vaas van Louise Roe, prijs €98

Zoals je tijd hebt om te verifiëren, zijn er veel gemaakt van wit marmer, maar onder deze kleine objecten is de prominentie die de groene kleur krijgt verrassend Een groene kleur met enkele natuurlijke variaties mooi patroon en kleur. Durf jij een beetje kleur te geven aan dat hoekje van je huis dat je hebt verwaarloosd?

Een tafellamp en een doosje, vaas of kandelaar; Meer heb je niet nodig om dat bijzettafeltje te versieren dat je op de bank hebt staan of de console die je hal siert. Je hebt vast al meer dan eens gehoord dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Een tip die je ongetwijfeld op deze oppervlakken kunt toepassen, kies enkele maar speciale items om ze te versieren.

Keukenartikelen

Keukenartikelen maken ons gek Ik ben hierin niet de enige, toch? Het is ongelooflijk hoeveel belangstelling voor dit soort designeritems het afgelopen decennium is gegroeid. Het hoeft ons dan ook niet te verbazen dat deze ook gekenmerkt worden door trends. En als marmer een trend is om andere ruimtes in huis te decoreren, waarom zou het dan ook niet een echt alternatief zijn in de keuken?

Marmer bereikt de tafel hand in hand met borden, dienbladen, kommen maar ze helpen ons ook in de keuken om onze gerechten te bereiden. Snijplanken, deegrollers of vijzels zijn slechts enkele voorbeelden hiervan Sommige zijn volledig gemaakt van marmer, andere combineren echter marmer met hard hout zoals acacia, waardoor elegantie en warmte worden gecombineerd van beide materialen in hetzelfde stuk.

1. Aimil deegroller van Kave Home, prijs €19
2. Bloomingville snijplank, prijs €39
3. Tresa serveerplank van Kave Home, prijs €15
4 Ambachtelijke zoutmolen van Normann Copenhagen, prijs €75 5. Set van 2 Callhan kommen van Kave Home, prijs €15

Wanneer een materiaal in de mode raakt, zijn er altijd goedkope versies die het imiteren. Dit is ook gebeurd met marmer; op de markt is het mogelijk om soortgelijke in andere materialen te vinden die de kosten van het product verlagen Een geweldig alternatief wanneer, omdat het een groot stuk is of wanneer het gaat om vloer- of wandtegels die we moeten in een groot gebied installeren, de prijs schiet omhoog.

Er zijn ook goedkope behangsoorten en zelfklevend vinyl waarmee je elk oppervlak kunt bedekken om het marmereffect te bereiken. Een project dat u zelf kunt uitvoeren door stap voor stap een DIY te volgen die we u binnenkort zullen voorstellen. De mogelijkheden om de elegantie en verfijning van dit materiaal in ons huis te integreren zijn talrijk en divers, maak er gebruik van!

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: