Interieur

Ideeën om een ​​eethoek in de keuken te plaatsen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Het hebben van een grote keuken is een luxe waar je optimaal gebruik van moet maken. Als dit jouw geval is, mis dan niet de mogelijkheid om een ruimte in de keuken te hebben waar je rustig en comfortabel kan eten, alleen of in het best mogelijke gezelschap. Je kunt ervoor kiezen om een kleine tafel met bijpassende stoelen neer te zetten of een Amerikaanse bar die ideaal is voor ontbijt of diner.

De waarheid is dat er geen geldig excuus is om een ruimte in de keuken te creëren om te eten. In het volgende artikel geven we je een aantal ideeën waarmee je alle ruimte in de keuken kunt benutten om een eetgedeelte in te richten, met de familie of met de vrienden.

Gebruik het terras van het huis

Het kan gebeuren dat je keuken niet zo groot is als je zou willen en je geen meters hebt om er een eetgedeelte in te zetten. Een oplossing hiervoor is om te profiteren van de meters die je op het terras hebt. Je kunt hem sluiten en de ruimte gebruiken om hem in je keuken te integreren. Nu kunt u gemakkelijk een tafel plaatsen, die rond of rechthoekig kan zijn, en stoelen. De waarheid is dat je op deze manier veel meer uit het terras kunt halen, terwijl je de afmetingen van de keuken kunt vergroten.

American Bar

Het is waar dat in de meeste huizen de keuken niet de nodige meters heeft om een tafel met de bijbehorende stoelen te dekken. In dergelijke gevallen kunt u ervoor kiezen om een kleine Amerikaanse bar neer te zetten waar u kunt ontbijten of dineren. Om de keukenruimte optimaal te benutten, kun je een bar plaatsen die kan worden opgevouwen en alleen kan worden uitgeklapt als je hem nodig hebt.Vergeet niet een paar hoge krukken neer te zetten zodat je comfortabel kunt eten.

Maak meer gebruik van het hele werkblad

Als je het meeste uit de hele keuken wilt halen, is het een geweldige optie om een bar te plaatsen die over het hele oppervlak van het aanrechtblad loopt. Met dit idee kunt u profiteren van de vrije ruimte in de keuken. Op deze manier en dankzij verschillende krukken kun je genieten van een ruimte in de keuken waar je verschillende ma altijden kunt bereiden.

Vensterzone gebruiken

Bij de overgrote meerderheid van de gelegenheden is het raamgebied meestal volledig vrij van meubels en wordt het nauwelijks gebruikt. Deze ruimte is daarom ideaal als het gaat om het plaatsen van een kleine bar waar u kunt ontbijten of dineren. In dat geval is het raadzaam om een bar te plaatsen dat was vouwen of schuiven en zo voorkom je problemen bij het openen van de keukenramen.

Aparte kamers in huis

Een eethoek in de keuken plaatsen kan perfect zijn om verschillende kamers in huis te definiëren. Dit is ideaal om zeker te weten welke ruimte bij de keuken hoort en welke bij de woonkamer. Je kan kiezen voor een kleine vierkante of ronde tafel of kiezen voor de populaire Amerikaanse bar met bijbehorende krukken.

Bar bevestigd aan de muur

Het normaalste in de overgrote meerderheid van de huizen is dat de kamer niet genoeg ruimte heeft om te genieten van een ruimte waar je kunt eten. Als dit gebeurt, kunt u naar verschillende oplossingen zoeken waarmee u een eetgedeelte in de keuken kunt hebben. Te Het is voldoende om gebruik te maken van een deel van de keukenmuur om een kleine bar te kunnen plaatsen. Op deze manier heb je een plek in de keuken waar je kunt hebben ontbijt of tussendoortje zonder een deel van het huis zoals de woonkamer vuil te maken.

Kortom, een ruimte hebben waar je in de keuken kunt eten, is geweldig en iets dat altijd gedaan moet worden als de afmetingen het toelaten.De keuken moet een plek zijn waar de verschillende gerechten van de dag worden bereid, maar het kan ook een plek zijn om goede tijden te delen, hetzij met familie of met vrienden.

Het is niet nodig om hiervoor een grote keuken te hebben, aangezien een beetje vrije ruimte voldoende is om een kleine bar en wat stoelen of krukken te kunnen plaatsen. Zoals je in dit artikel hebt gezien, zijn er veel manieren en middelen om het meeste uit je keukenruimte te halen en een ruimte te creëren waar je comfortabel en ontspannen kunt eten.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: