Decoratie-ideeën

Ontdek ideeën voor wanddecoratie in de keuken

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De wanddecoratie in de keuken is een belangrijk onderdeel van het geheel. We zeggen altijd dat de muren als een leeg canvas zijn dat we constant kunnen decoreren en vernieuwen. Ze geven ons dus veel speelruimte als het gaat om het geven van karakter en persoonlijkheid aan ruimtes, omdat we veel elementen kunnen toevoegen die ze volledig veranderen.

Laten we eens kijken enkele ideeën voor keukenwanddecoratie die ons inspireren. De keuken is vooral een functionele plek, maar we mogen de esthetische kant ervan niet verwaarlozen. Daarom moet je aandacht besteden aan de decoratie en kleine details.

Wijzig de voortegels

Een van de dingen die we kunnen doen om het uiterlijk van de muren in de keuken te veranderen, is investeren in enkele tegels voor de voorkant Jaren geleden waren alle muren bedekt met tegels maar dat is tegenwoordig overdreven, dus wat wordt gedaan, is om alleen tegels aan de voorkant toe te voegen, dat is het gebied dat de meeste vlekken krijgt tijdens het koken. Er zijn actuele tegels die er geweldig uit kunnen zien en het uiterlijk van de keuken kunnen veranderen. Als die van jou al uit de mode zijn, raden we je aan deze tegels te vervangen. U kunt metrowit toevoegen, of degenen met een glas- en reliëfafwerking. Er zijn veel ideeën, van ideeën in de vorm van een weegschaal tot ideeën die zijn gemaakt met kleine gekleurde tegels.

Voeg tegeltype vinyl toe aan de muur

Als je de tegels niet wilt vervangen omdat het extra kosten zijn die je niet kunt betalen, kun je tegelachtige stickers op de muur plaatsenDegenen die zijn geïnspireerd door hydraulische tegels, zijn erg modieus en geven veel kleur aan elke keuken, daarom zijn ze erg populair. Deze folies plakken eenvoudig op de tegels en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Keukenbehang

Behang is een ander detail dat meestal erg geliefd is om de muren van een kamer zoals de keuken te veranderen. Op deze plek wordt meestal behang met bloemmotieven gekozen, omdat ze de typische chique keukens van landhuizen imiteren. Er wordt gezocht naar lichte papieren, voor een kleurrijke en heldere toets. Maar je kunt ook andere ideeën toevoegen, zoals behang met geometrische figuren of verschillende patronen.

Grappige muurstickers voor in de keuken

Een ander idee dat vaak gebruikt wordt om onze keuken een nonchalante en leuke touch te geven, is het gebruik van stickers met verschillende motieven. Er zijn van zinnen tot figuren met keukengerei en andere gevarieerde ideeën. In de modernste keukens kunnen we leuke vinylplaten vinden die worden gebruikt om de muren bij te werken en te versieren voor het geval ze te saai voor ons zijn. Deze folies worden meestal op brede, vrije muren geplaatst, zodat ze opvallen tussen bijvoorbeeld de voorste tegels of de kastruimte.

Krijtbord schilderij aan de muur

De schoolbordverf is ideaal voor elke kamer omdat het ons veel speling geeft. Het is zwart, dus we mogen er geen misbruik van maken of we zullen veel licht in de keuken aftrekken, maar we kunnen het in een klein gebied toevoegen.Zo zijn er die dit schilderij gebruiken om een gebied te maken om de aankoop op te schrijven of om een charmant koffiestation te maken. Als we een handje hebben bij het schilderen, kunnen we een mooie tekening maken met het krijt, dus het is een zeer veranderlijke decoratie.

De muur decoreren met borden

De gerechten kunnen een detail zijn om rekening mee te houden voor huisdecoratie. Het is iets dat jaren geleden werd gedragen en je ziet het tegenwoordig niet veel meer, maar we kunnen er iets heel origineels mee doen. borden zijn een typisch keukenmotief, dus we kunnen niets beters bedenken om de muren te versieren. Maar je moet het doen met de juiste en charmante stukken om te voorkomen dat je in een ouderwetse stijl verv alt. Kies moderne gerechten of sommige die iets speciaals hebben. Er zijn er ook die gevarieerde composities maken. Het is een beetje moeilijk, maar je kunt verschillende combinaties proberen totdat je een idee krijgt dat je leuk vindt.

Muren met planten in de keuken

Planten zijn een element dat altijd als decoratie zal worden gebruikt. Ze voegen een natuurlijk tintje toe aan onze ruimtes en zijn ook perfect om omgevingen een zekere sereniteit te geven. Als je de planten aan de muur wilt zetten, heb je verschillende mogelijkheden Een daarvan is om buitenplanken te plaatsen om de potten op te zetten. Er zijn ook hangende plantenbakken die aan de muur kunnen worden geplaatst en die perfect zijn voor het ophangen van planten, omdat ze erg boho chic zijn. Er zijn plantenbakken die ook aan de muur worden verankerd.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: