Interieur

Ideeën om de wasmachine in de badkamer te integreren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We nodigen ons vandaag uit om na te denken over de mogelijkheid om de wasmachine te verplaatsen in de badkamer. Hoewel de keuken er de meest geschikte plaats voor lijkt te zijn in onze huizen, is installatie in de badkamer een optie die even logisch of logischer is dan de eerste. Vuile kleren direct in de wasmachine doen na het douchen zou praktisch zijn, toch?

Of je huis nu een leeg canvas is, of als je van plan bent om binnenkort een verbouwing uit te voeren, het plaatsen van de wasmachine in de badkamer is een optie voor jou. En we willen je verschillende manieren laten zien om het te doen, want er is niet één manier om de wasmachine in de badkamer te integrerenWe zijn er zeker van dat u er een zult vinden die aan uw behoeften voldoet.

Waarom in de badkamer?

We hebben niet allemaal een kamer die speciaal is ontworpen om de was te doen, zoals die we kunnen zien in hoofdartikelen over decoratie. We hebben dus nog maar twee ruimtes die zijn voorbereid voor de installatie ervan zonder de noodzaak om groot werk te doen: de keuken en de wasmachine.

De wasmand staat meestal in de badkamer, waarom niet in de wasmachine? Het idee om kleding direct in de wasmachine te doen als we douchen of omkleden, lijkt praktisch genoeg om de wasmachine in de badkamer te plaatsen.

Met de wasmachine in de badkamer vermijden we dat we ons door het hele huis moeten verplaatsen naar de traditioneel gekozen plek om de wasmachine te plaatsen, de keuken, met bergen kleding.We elimineren ook de rommel veroorzaakt door bergen kleding voor en na het wassen in deze ruimte.

Door de overstap van de wasmachine naar de badkamer hebben we ook extra ruimte gewonnen in de keuken, een kamer die normaal gesproken te klein voor ons is. Hoewel het van ieder van ons afhangt, om prioriteit te geven aan de ene of de andere ruimte.

Hoe integreren we het?

De grootte van de badkamer evenals de verdeling ervan zijn factoren die de mogelijkheden om de wasmachine erin te integreren, beperken. Het verbergen achter kastdeuren is de meest esthetische manier om het in de badkamer te integreren, maar er zijn andere mogelijkheden die minder ruimte vergen.

In een kast

De meest esthetische manier om de wasmachine in de badkamer te integreren is door hem aan het zicht te onttrekken. Hoe? Het creëren van een kledingkast met schuifdeuren, waarin je naast ruimte voor de wasmachine ook systemen hebt die de ervaring van het wassen van kleding comfortabeler maken.

Een plank waarop je alle benodigde producten kunt plaatsen om de was te doen, is essentieel om alles georganiseerd te hebben. Als je geen ruimteproblemen hebt, stellen we ook voor om een ruimte te integreren die is ontworpen om vuile wasmanden neer te zetten, een aanrechtblad om kleding op te bergen en een bar waaraan je 4-5 kledinghangers kunt ophangen.

Sommige gaan verder en nemen ook een kleine gootsteen op waar je de moeilijkste vlekken kunt behandelen. Een element dat alleen in grotere badkamers kan worden geplaatst en dat niet essentieel is vanwege de nabijheid van de gootsteen die hetzelfde doel dient.

Je kunt natuurlijk de kastdeuren weglaten en de wasmachine in het zicht laten staan. Je moet echter investeren in dozen en manden, zoals degene die je op de foto's kunt zien, om je ruimte netjes te houden.Zet in op elementen uit dezelfde serie die de plek een esthetische samenhang geven. Het plaatsen van heel verschillende elementen of met heel verschillende kleuren zou de visuele ruis van de ruimte vergroten.

In het gootsteenkastje

Een andere manier om de wasmachine in de badkamer te integreren is door het aanrechtblad van de gootsteen te verlengen om de wasmachine te integreren, net zoals we dat in de keuken zouden doen. Als we niet meer ruimte hebben of geen hoge meubels meer in de badkamer willen hebben, is dit een goede oplossing.

In deze gevallen camoufleren van de wasmachine in het meubel door middel van kleur is de sleutel zodat de wasmachine niet te veel aandacht trekt. Als we het meubel niet kunnen bekleden, is het ideaal dat het dezelfde kleur heeft als de kasten.

In een kolom met een droger

Als je naast de wasmachine een droger wilt installeren, door ze verticaal te plaatsen kun je de ruimte maximaliseren.In deze gevallen is het nog belangrijker om de volledige hoogte van het plafond te benutten om extra opbergruimte te creëren op deze toestelzuil. Vanwege de hoogte zal het geen praktische ruimte zijn, maar je kunt er wel spullen neerzetten die je niet regelmatig gebruikt en zo een andere ruimte vrijmaken die dichterbij is om schoonmaakproducten neer te zetten.

Vind je het een goed idee om de wasmachine in de badkamer te integreren? Er zijn veel manieren om het te integreren, je hoeft alleen degene te vinden die niet alleen aan je badkamer kan worden aangepast, maar ook comfortabel voor je is.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: