Decoratie-ideeën

Ontdek deze prachtige wasbakken in rustieke stijl voor thuis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De rustieke stijl herinnert ons aan die landhuizen, waar je nog steeds vintage meubels en vooral veel hout ziet, wat de ziel is van deze stijl. Bij deze gelegenheid zien we wastafels in rustieke stijl voor de badkamer, en niet alleen voor badkamers met rustieke accenten, maar ook voor badkamers met een moderne stijl waarin ze verschillende accenten wilden toevoegen.

In deze badkamers vinden we prachtige houten wasbakken, het materiaal dat het meest wordt gebruikt om een rustieke stijl te creëren. Ruw ogend hout, zonder lak of lichte kleuren.Er zijn meubels die ook ideaal zijn om een vintage sfeer aan de badkamer te geven, als we ze combineren met een vintage spiegel en details in deze stijl.

Wat geeft ons de rustieke stijl

De rustieke stijl is een type stijl dat erg populair is vanwege de grote warmte en omdat het al een klassieker is. Tegenwoordig wordt deze stijl meestal gemengd met veel modernere accenten om het te vernieuwen en niet verouderd te zijn. In deze stijl kiezen we voor dikke houten meubels en daarom is het nodig om dat robuuste aspect van de meubels terug te brengen met wat modernere accenten. Er zijn veel materialen die kunnen worden gebruikt om wasbakken in rustieke stijl te maken, zoals steen of hout in sterke tinten.

Gootstenen met rustiek hout

In deze badkamers vinden we een moderne ruimte, met veel witte kleuren en moderne toiletten. Ze hebben echter wat rustieke accenten toegevoegd om de omgeving wat warmte te geven.Een rustieke houten kast v alt veel meer op in een moderne badkamer als deze, met simpele witte ruimtes. Ze hebben ook andere elementen, zoals spiegels met houten lijsten of rieten manden. Hout zal altijd de sleutel zijn in omgevingen met rustieke accenten, aangezien het een van de meest karakteristieke materialen is. In het geval van hout worden houtsoorten gebruikt in medium of sterke tinten, altijd met een licht gepolijste afwerking en met de uitstraling van sterk hout.

Het resultaat in deze gevallen is een wastafelmeubel met een moderner gedeelte, met wit keramiek, gemengd met een lager gedeelte van hout met dikke planken en een eenvoudige en sterke uitstraling. Het zijn spoelbakken die meestal ook erg duurzaam zijn en perfect om mee te gaan met veranderende trends.

Rustieke spoelbak met opbergruimte

Een ander idee is om een wasbak met rustieke accenten te integreren, zowel in het meubilair als in de kranen en zelfs de spiegels.Deze badkamers hebben een meer rustieke stijl, met vintage kranen en een oude spiegel, passend bij de houten meubels. Deze prachtige meubels voor de gootsteen hebben ook veel opbergcapaciteit, iets dat een voordeel is ten opzichte van andere modernere meubels, maar met minder ruimte om dingen op te bergen. In een huis waar een heel gezin woont, zijn meubels met opbergruimte essentieel om alles goed georganiseerd te houden. Het is een zeer belangrijke toevoeging als we functioneel meubilair willen. Deze twee meubels hebben planken en ook gesloten ruimtes. Zijn sterke uitstraling combineert perfect met de rustieke stijl waar we het over hebben.

Oude ladekasten voor de badkamer

Deze badkamerkasten hebben ook veel rustieke charme, in badkamers die vrij eenvoudig zijn. De witte kleur en de eenvoud in de ruimtes en elementen zijn een goede keuze om dit prachtige meubelstuk te laten opvallen in de badkamer.We houden echt van het idee om oude meubels te nemen en er een ander type meubels en ideeën van te maken. Het zijn werkelijk prachtige en bijzondere antieke ladekasten die een prachtig wastafelmeubel kunnen zijn, tijdloos, stijlvol en zeer duurzaam. Deze ladekasten moeten behandeld worden maar als we ze bij de houttint laten is het veel beter om een rustieke sfeer in de badkamer te geven. Het bovenste gedeelte is degene die meestal wordt toegevoegd om er een gootsteen van te maken. Er is gekozen voor een bovenruimte in wit marmer die heel goed combineert met dit soort houten meubelen en het zo een meer eigentijdse stijl geeft.

Originele rustieke spoelbak

Origineel ideeën in de rustieke wereld kunnen ook geweldig zijn In dit geval hebben we een kamer met grote oude waterbassins die werden gebruikt om kleding te wassen, maar in dit geval hebben ze verbouwd tot zeer originele en bijzondere wastafels.We vinden het idee geweldig en het gaat ook om het veranderen van het gebruik van sommige oude stukken, wat erg creatief is. Het kan een geweldig idee zijn voor een gastenbadkamer in rustieke stijl met industriële accenten. Hoewel het zeker moeilijk is om dit soort oude stukken te vinden.

Stenen gootstenen

Een ander van de materialen die in de rustieke wereld worden gebruikt, is steen Het is een ideaal materiaal omdat het duurzaam is, maar het is zeker niet het beste voor iedereen. De steen vereist enige zorg om hem schoon te houden, hoewel er behandelingen worden gegeven zodat hij geen vocht opneemt. Het is een veel rustiekere stijl en kan wat lastig te combineren zijn. Een rustiek en sterk houten meubel wordt meestal gekozen om het gewicht van die steen te dragen en in ieder geval een vintage of eenvoudige spiegel. We weten dat dit soort wastafels ongetwijfeld de hoofdrolspelers zijn en geschikt zijn voor badkamers die een zeer rustieke stijl willen.

De rustieke chique stijl

Je kunt altijd een rustieke stijl kiezen die is geïnspireerd op de meest chique boerderijen, die klassiek is en veel meer delicaat dan de meest eenvoudige rustieke stijl In dit geval zullen we zien meubels in hout met een veel delicatere uitstraling. Bovendien zijn veel van deze stukken geverfd in tinten zoals wit, wat veel meer licht geeft, of zelfs zachte, neutrale of pasteltinten. Het is een stijl die erg populair is omdat je vintage accenten kunt toevoegen aan de badkamer, zoals een mooie oude metalen spiegel of hydraulische tegels. Het is een delicatere stijl waaraan veel elementen kunnen worden toegevoegd.

Maak een rustieke gootsteen met een tafel

Er zijn gevarieerde en originele ideeën om die rustieke sfeer in je badkamer te creëren. In dit geval hebben ze een oude tafel gered om te gebruiken als steun voor een eenvoudige porseleinen gootsteenBeide stukken zien er antiek uit en zijn heel eenvoudig van stijl. Vintage wordt vaak gemixt met rustiek omdat in beide oude houten meubels worden gebruikt. Het is een perfect idee voor een secundair toilet in ons huis, om het een heel eenvoudige maar mooie stijl te geven.

Moderne Rustieke Spoelbakken

Deze twee trends kunnen duidelijk gemengd worden Sommige mensen willen een rustieke badkamer maar tegelijkertijd met moderne accenten. Dan mixen ze graag modern en rustiek. Deze badkamer heeft zeer mooie gepolijste stenen wastafels waaraan hout in medium tinten en rieten details zijn toegevoegd om een natuurlijke toets te geven. Het is een heruitvinding van de rustieke stijl om het wat moderniteit te geven.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: