Decoratie-ideeën

Ikea opklapbedden om ruimte te besparen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Hoeveel tijd brengen we in bed door? Volgens studies een derde van ons leven brengen we slapend in bed door. Bovendien zouden we de tijd moeten tellen die we in bed doorbrengen met lezen, tv kijken of springen en kussengevechten houden terwijl we klein zijn. Het belang van het kiezen van het juiste bed mag daarom niet in twijfel worden getrokken.

Wat gebeurt er als we in een slaapkamer niet de nodige ruimte hebben voor kinderen om te slapen en te spelen? En in die ruimtes die bestemd zijn voor ander gebruik en die we af en toe ook als logeerkamer willen gebruiken? Dus vergeleken met traditionele bedden, worden de vouwbedden een geweldige optie.

Voor- en nadelen van opklapbedden

Silvia - Bed zonder beoordelingswaardeZie aanbieding Bekijk kenmerkenIMAGO FABRIEK Kento - € 1.288,30Zie aanbieding Bekijk kenmerkenMattressVents - Geen beoordelingen€ 698,00Zie aanbieding Bekijk kenmerken

Opklapbedden zijn ontworpen om ruimte te besparen Het zijn bedden waarmee we ruimtes en hun bruikbaarheid snel en gemakkelijk kunnen aanpassen, met een enkel gebaar, want tegenwoordig zijn deze opklapbedden zijn eenvoudig en moeiteloos op te vouwen. Een kenmerk waardoor ze de beste optie zijn wanneer:

  • De kamer is te klein en er is overdag geen ruimte meer om erin te bewegen.
  • We willen een tweede bed in een slaapkamer om de vrienden van de kinderen te huisvesten.
  • We zouden willen dat een ruimte die normaal voor andere doeleinden wordt gebruikt, gelegenheidskamer zou kunnen worden.

Met een opklapbed kunnen we onze gasten verwelkomen zonder er een kamer exclusief voor toe te wijzen. Het is ook een geweldig idee als we kinderen hebben en we het gezin willen uitbreiden zonder naar een ander, groter huis te hoeven verhuizen of om je vrienden uit te nodigen.

Ruimtebesparing hoeft niet in strijd te zijn met comfort. Jaren geleden was er een groot verschil tussen traditionele bedden en opklapbedden qua comfort. Tegenwoordig zijn er echter opklapbedden die zijn ontworpen voor veelvuldig gebruik en die een goede nachtrust garanderen

Ikea Opklapbedden

Ikea is zich bewust van de belangrijke rol die opklapbedden in veel huizen spelen en neemt in zijn catalogus opklapbedden op de muur opBedden die zijn opgevangen in een kast en die dankzij een automatisch sluitsysteem moeiteloos en geruisloos open en dicht gaan.

Dankzij de hefbedden van Ikea kunnen we ruimte besparen. Het Midsund-model, het populairste model van het bedrijf, kan worden gekocht voor slechts € 265 met 10 jaar garantie. Het is een eenvoudig model gemaakt van hardboard met een lattenbodem die de volgende kenmerken heeft:

  • Bedkast/kastelement/deurmechanisme:
  • Voor matrassen van 23 cm. maximale dikte.
  • Inclusief lattenbodem.
  • Inclusief zelfsluitende scharnieren.
  • Dankzij de demperscharnieren sluit de deur langzaam, zacht en stil.
  • 10 jaar garantie. Raadpleeg de algemene voorwaarden in de garantiebrochure.

Dit type meubel moet altijd aan de muur worden bevestigd om ongelukken te voorkomen. Het Midsund-vouwbed van Ikea bevat het benodigde apparaat voor de bevestiging ervan, maar als dat niet het geval zou zijn, zouden we het moeten aanschaffen om de veiligheid van onze dierbaren te garanderen. Wat het schoonmaken betreft, zullen we, net als bij andere meubels, een vochtige doek en milde zeep moeten gebruiken om de meubels als nieuw achter te laten.

Beddengoed voor opklapbedden

Zelfs als een bed voor incidenteel gebruik, hebben we beddengoed nodig om het aan te kleden als we gasten hebben. Bij Ikea vinden we een brede collectie textiel voor de slaapkamer, waaruit we die kunnen kiezen die het beste bij onze stijl passen. Meer dan 50 effen en gedessineerde dekbedovertrekken completeren de catalogus.

Een paar lakens en een deken kunnen genoeg zijn om dit type bed aan te kleden.Ikea nodigt je echter uit om te wedden op zijn 4 seizoenen quilt (prijs €59,99); drie dekbedden in één: één koeler en één warmer die dankzij de drukknopen snel gecombineerd kunnen worden tot een extra warm dekbed. Een stuk dus geschikt voor alle seizoenen van het jaar, dat je na gebruik in de machine kunt wassen.

Nu je de voordelen van de opklapbedden van Ikea kent, wil je er dan voor kiezen om je gasten te huisvesten? Vergeet niet dat je ze in elke kamer kunt installeren; ze passen goed bij andere witte meubels.

Als u op zoek bent naar een opklapbed, in deze link vindt u vele modellen zodat u degene kunt kiezen die het beste past bij wat u zoekt.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: