Decoratie-ideeën

Ontdek ideeën om moderne gevels in huis te halen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De moderne stijl is geïnspireerd op de meest avant-gardistische trends en laat ons innovatieve en creatieve ideeën zien. Hoewel het gebruikelijk is om huizen te zien die vasthouden aan de meest klassieke en conservatieve ideeën, zijn er ook mensen die kiezen voor een woning waar we moderne gevels zien met nieuwe en verrassende elementen. De moderne stijl is meestal geïnspireerd door de nieuwste trends, dus we gaan wat inspiratie zien.

We laten je enkele ideeën zien om uit verschillende moderne gevels te kiezen voor je huis. Dit soort gevels zijn heel bijzonder en worden gebruikt in huizen die ook een moderne decoratieve stijl hebben.Ontdek wat de sleutels zijn tot deze stijl voor jouw huis.

Laat je inspireren door minimalisme

De minimalistische stijl is altijd in verband gebracht met de modernste. Het is een type stijl dat functionaliteit en minimale expressie zoekt, waarbij geometrische vormen worden gebruikt om ruimtes en elementen van grote schoonheid te creëren die alleen worden gedefinieerd door die lijnen, zonder andere versieringen. Eenvoud is synoniem geworden voor modernisme. Het is gebruikelijk dat moderne ruimtes zich laten inspireren door deze trend waarin we rechte hoeken en zuivere lijnen kunnen zien met functionele ruimtes en moderne materialen zoals metaal, glas of microcement. Kortom, de klassieke ideeën voor gevels worden vermeden en ornamentele elementen worden niet gebruikt.

Rechtse hoeken

De rechte hoeken worden veel gebruikt in de minimalistische stijl, daarom maken ze deel uit van de meest gebruikte elementen voor dit type gevel. Als je moderne ideeën voor je gevel wilt zien, kun je altijd die huizen zien die met rechte hoeken zijn gemaakt. Het is ongetwijfeld een van de elementen die het meest terug te zien is in dit type gevel. Deze stijl is echter niet goed voor alle gebieden. Op veel plaatsen is het vanwege het weer gebruikelijker om een zadeldak te gebruiken, waardoor we een veel klassieker type woning krijgen.

Materiaalmix

In deze huizen met moderne gevels is het gebruikelijk dat sommige materialen worden gemengd Over het algemeen geldt dat materialen die een meer klassieke uitstraling geven aan de gevels, zoals bakstenen of hout, worden vermeden. Gevarieerde materialen zoals glas en cement of zelfs metaal worden gemengd. Deze mengsels zijn perfect voor een originele gevel. Lichte materialen zoals glas worden gemixt met andere met een robuuster uiterlijk zodat de gevel niet te zwaar lijkt en er licht in de woningen komt.

Nieuwe materialen

De materiaalkeuze is een ander belangrijk onderdeel van de gevel Microcement is bijvoorbeeld een nieuw materiaal dat ideaal is voor gevels, vloeren en wanden. Ook op gevels worden innovatieve materialen gebruikt zoals metaal en anderzijds hoogwaardig glas, wat ons een ideaal materiaal biedt om licht in huis te brengen. Dit soort materialen worden vaak gebruikt op deze gevels, waardoor unieke stukken ontstaan.

Neutrale tonen

Een ander ding dat gebruikelijk is in moderne gevels is dat ze neutrale tinten gebruiken De modernste stijl is geïnspireerd door minimalisme en deze stijl is ongetwijfeld de gebruikte kleurtinten zoals zwart, grijs, bruin of beige. Het zijn eenvoudige en tijdloze tinten, omdat functionaliteit wordt gezocht in de moderne stijl. Opzichtige kleuren worden meestal niet gebruikt in dit soort gevels.Het zijn dus tinten om te vermijden omdat ze ook zeer actuele materialen gebruiken die zich niet lenen voor deze kleuren.

Meer open gevels

De meer open gevels komen veel voor in de moderne stijl Ongetwijfeld zijn deze gevels een type element met een bepaalde stijl en open ruimtes zijn populair in de modern. Daarom worden vaak grote ramen gebruikt. Het gebeurt niet in alle huizen, al is het ook zo dat het in die minimalistische huizen gebruikelijk is. Binnen zie je ook meer open ruimtes, daarom is het zo belangrijk om grote ramen te gebruiken.

Een huis met moderne tuinen

Als onze gevel modern is, moeten de rest van de elementen ook modern zijn. Moderne tuinen maken evenzeer gebruik van rechte hoeken als goed onderhouden gazons. Het zijn zeer goed doordachte ruimtes, met paden om het huis te bereiken, gemaakt van materiaal zoals cement.eenvoud is ook de sleutel in dit deel van het huis dat moet passen bij de gevel. Je kunt elementen toevoegen zoals eenvoudige heggen, maar wijnstokken of bloemen worden meestal niet gebruikt, omdat ze een veel bohemien en nonchalanter tintje hebben dat niet past bij dit type gevel.

Interieur van het huis

Als onze gevel modern is, zullen we moeten nadenken over het inrichten van het interieur van het huis met een mooie moderne stijl. Minimalistisch meubilair is nodig met die rechte hoeken. Anderzijds worden ook vaak doorschijnende en open omgevingen gebruikt.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: