Decoratie-ideeën

Hoe versier je een vierkante salontafel

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De salontafels zijn een perfect bijzetmeubel voor ons huis dat meestal in de woonkamer staat. De decoratie van deze salontafels heeft altijd de neiging om een paar details te hebben, hoewel iedereen voor andere ideeën kan kiezen. Laten we eens kijken naar inspiraties voor het decoreren van een vierkante salontafel.

Vierkant salontafels zijn een klassieker voor in huis, dus je ziet ze op veel plaatsen terug, dus vormen ze een basisstuk in de woonkamer en in de eetkamer . Dit soort tafels bieden ons een geweldige ondersteuning voor elke ruimte, dus we moeten ook voor hun decoratie zorgen.

Twee vierkante tafels

Als je afwisseling wilt en een casual touch wilt geven aan de woonkamer, vermijd dan symmetrieën. We bedoelen het gebruik van twee vierkante tafels in plaats van één die in het midden staat, zodat we kunnen spelen met deze verscheidenheid aan meubels. Deze tafels zijn meestal van dezelfde stijl, hoewel ze soms niet even groot zijn. Het is belangrijk om te genieten van de mengsels bij het decoreren, omdat ze de ruimtes veel origineler maken. Deze vierkante tafels kunnen verschillende decoraties hebben. Dat wil zeggen, in de ene kunnen we wat tijdschriften doen en in de andere een vaas met bloemen.

Dienbladen voor de tafels

Tegenwoordig zijn er veel decoratieve details die op deze vierkante tafels kunnen worden geplaatst, zoals dienbladen. Deze dienbladen kunnen worden gemaakt van hout of metaal in Arabische stijle. Er zijn veel soorten dienbladen en ze worden meestal op deze tafels gelaten omdat ze een functioneel stuk zijn dat tegelijkertijd een decoratief tintje aan de tafel geeft.Het is een kamer waar we een drankje of de sleutels kunnen achterlaten als we thuiskomen. We vinden het leuk dat de decoratie niet alleen mooi maar ook functioneel is.

Koop kroonluchters

Vierkante tafels kunnen aanleiding geven tot zeer symmetrische decoraties, maar tegenwoordig hebben we de voorkeur om iets dynamischers te creëren, dus als we elementen kopen, moeten we voorkomen dat we ze in het midden van de tafel plaatsen. Het is belangrijk dat als we een detail kopen, we het op een goede plek kunnen plaatsen. De kandelaars zijn een ander stuk dat velen gebruiken om de tafels te versieren en dat dient dit doel. Deze prachtige kandelaars zijn ideaal om in de hoek van de tafel te zetten, op een plek waar ze niet storend zijn. De kaarsen zijn altijd een mooie versiering die ons ook helpt om sfeer te geven als we ze aansteken. Een paar vintage kandelaars geven die salontafel een elegante toets.

Boeken en tijdschriften

Dit soort dingen is gebruikelijk bij het gebruik van de salontafel, maar we mogen geen boeken of tijdschriften op onze salontafel laten liggen. Kies de stukken goed, want veel kunnen als decoratie dienen. Een kunstboek bijvoorbeeld, of wat oude exemplaren van Vogue kunnen een goede keuze zijn. Er zijn veel mensen die deze details gebruiken om de tafels te versieren. Deze boeken moeten ook neutrale tinten hebben, zodat ze gemakkelijk opgaan in de rest van je interieur.

Vazen met bloemen

Vazen met bloemen kunnen een ander bijzonder detail zijn om elke hoek te versieren, vooral een salontafel. Dus kies een mooie glazen vaas en voeg mooie bloemen toe Dit detail is weer erg decoratief als we een vaas kiezen met eenvoudige vormen waarbij het ontwerp en materiaal opvallen met enkele bloemen in één of verschillende tinten.Als je dit midden goed kiest, heb je al een perfect detail, maar het zou niet het enige moeten zijn en je zou het niet in het midden van de tafel moeten zetten, want dat soort opstelling is niet langer een trend.

Geurkaarsen

Geurkaarsen zijn decoratieve stukken die we leuk vinden voor elke plek in ons huis. Als je ook wat geurkaarsen kiest, kun je een vleugje goede geuraan je huis toevoegen. Deze kaarsen zijn meestal gekleurd, dus je zult die tinten goed moeten kiezen, van crèmekleuren tot andere tinten zoals lichtroze. Dit hangt af van de decoratie die we hebben. Als je meer dan één kaars toevoegt, is het belangrijk dat ze allemaal overeenkomen met hun tonen en geuren, zelfs als ze niet even groot zijn.

Kies een paar details

De vierkante salontafels zijn niet te groot, dus we kunnen er niet te veel dingen bovenop zetten.Het is belangrijk om de details te kiezen die we in deze tabellen gaan opnemen, die niet overdreven mogen zijn. Met een paar dingen zou het meer dan genoeg zijn. Kies bijvoorbeeld wat kaarsen en wat mooie boeken, een mand met bloemen en een dienblad of wat tijdschriften, een rieten mand. Het belangrijkste is dat je kijkt naar de set die je hebt gemaakt en besluit of het genoeg voor je is of dat je liever wat dingen verwijdert. Ten slotte is het het algehele effect dat ons moet overtuigen dat het een goede detailkeuze is geweest.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: