Decoratie-ideeën

Ikea archiefkasten om je bureau te ordenen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Omringd door stapels ongeordend papier waardoor je niet kunt vinden wat je nodig hebt? Ikea-archiefkasten helpen je om je facturen, je aantekeningen en de documenten die belangrijk zijn om te bewaren op orde te houden, zodat je geen tijd hoeft te verspillen met zoeken als je ze nodig hebt.

Zodra alle documenten in deze archiefkasten zijn geordend, kun je ze in een kast, op een plank of op het oppervlak van je bureau plaatsen. Ze hebben allemaal een handvat om het gemakkelijker te maken om ze eruit te halen als je ze moet gebruiken.Kies het type archiefkast dat je leuk vindt, koop het in één klik en plaats een bestelling!

Hoe vaak heb je gemerkt dat je dringend in je papieren aan het zoeken was naar een document dat nodig was bij het uitvoeren van een bepaalde taak? Hoeveel tijd heb je verspild aan het bestuderen van een bepaald onderwerp door je aantekeningen op orde te brengen voordat je begint? Als je je papieren hebt besteld in deze archiefkasten van Ikea, verspil je geen tijd meer en kun je je concentreren op wat belangrijk is. Je hoeft alleen maar de meest geschikte te kiezen, degene die je het leukst vindt en beginnen!

Archiefkasten Fluns en Tjena

Zwart-wit klassiekers

De archiefkasten Fluns en Tjena zijn een klassieker. Met een eenvoudig ontwerp in zwart en wit zijn ze erg praktisch voor het organiseren van papieren, notitieboekjes. Fluns is gemaakt met gerecycled materiaal, specifiek met gerecycled golfkarton. Een hernieuwbaar materiaal waarmee het na zijn levensduur kan worden gerecycled.

Tjena is op zijn beurt gemaakt van chloorvrij gebleekt papier. Je kunt ze van elkaar onderscheiden door de handgreep waarmee je ze gemakkelijk van de plank kunt halen; Die van Fluns is rond, net als haar ontwerp, terwijl die van Tjena rechthoekig is.

Kvissle Archiefkast

Bent u op zoek naar een archiefkast waarin u zware spullen kunt opbergen of die bestand is tegen dagelijks gebruik? Dan wordt de archiefkast van Kvissle je beste bondgenoot. Gemaakt van staal met corrosiewerende fosfaatcoating en polyesterpoeder, het heeft een grote capaciteit en weerstand.

Drönjöns, alles in zicht

Drönjöns is een lijn met tal van kantoorartikelen met een moderne esthetiek. De archiefkasten zijn gemaakt van gepoedercoat staal en PET-kunststof en hebben een gestructureerd rasterontwerp waardoor je alles binnenin kunt zien.Een voordeel om snel te herkennen wat je zoekt, en een nadeel als je de ruimte er zonder veel moeite netjes uit wilt laten zien.

Net als de vorige is deze archiefdoos gemakkelijk uit te pakken en op te tillen omdat er een klein gaatje aan de onderkant in zit. Voor het schoonmaken is het voldoende om het af te nemen met een licht vochtige doek en vervolgens af te drogen met een droge doek.

Tjog, vintage-geïnspireerd

Van de Ikea Tjog archiefkasten v alt het op door zijn vintage esthetiek. Deze archiefkast is perfect om alles in op te bergen, van tijdschriften en rekeningen tot de eerste tekeningen van je kind. Hij is gemaakt van stevig gerecycled karton en heeft een label waarop je de naam van de inhoud kunt schrijven zodat je verlies geen tijd met zoeken. Het heeft ook een prachtig stalen handvat waarvan het ontwerp zich onderscheidt van de rest van de archiefkasten, zoals je misschien al hebt gezien.

Verwijderbaar in blauwe kleur

Pallra is eenvoudig in elkaar te zetten en op te vouwen als je hem niet nodig hebt en liever ruimte wilt besparen. Het is gemaakt van stevig gerecycled karton en heeft een mooie blauwe kleur waardoor het een favoriet is voor het decoreren van jeugdruimtes. In tegenstelling tot de vorige heeft hij geen handvat, maar wel een labelhouder om de inhoud te identificeren en snel te vinden wat je zoekt. Is het niet geweldig om wat kleur aan je planken toe te voegen?

Waar plaats ik de archiefkasten van Ikea?

Tegenwoordig is het essentieel om thuis een kleine werkplek te hebben, zeker nu we met velen telewerken. Een combinatie van bureau en opberger die bij je werk, je studie en je opbergbehoeften past.En dit is de ideale plek om de archiefkasten van Ikea te ordenen, zodat je alles bij de hand hebt om te werken, studeren of wat administratie te doen met de laptop.

Bij Ikea vind je ook een groot assortiment bureau-opbergers die je helpen je werkruimte opgeruimd te houden. Praktische dozen, magnetische whiteboards, prikborden, tijdschriftenhouders en dienbladen die aan deze ordners kunnen worden bevestigd, zodat u zich gemakkelijker kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Een functionele werkruimte creëren, welke ruimte je er ook voor hebt, is heel eenvoudig met Ikea-meubels en -accessoires. Je hoeft alleen maar metingen te doen, een lijst te maken van je opslagbehoeften en door hun catalogus te bladeren op zoek naar de stukken die het mogelijk maken. En maak je geen zorgen als je niet weet waar je moet beginnen; Ikea heeft een gedeelte met werkruimtes in verschillende stijlen waar je geïnspireerd en ondersteund kunt worden om je eigen werk te creëren.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: