Decoratie-ideeën

Bescherm je huis met een klamboe van Leroy Merlin

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Waarschijnlijk heb je deze zomer ooit overwogen om thuis klamboes te installeren. Wanneer de hitte verschijnt, doen muggen en andere insecten dat ook die niet aarzelen om van elk moment gebruik te maken om onze huizen binnen te sluipen. De vervelende gevolgen vermijden is heel eenvoudig, het installeren van een klamboe zoals die je kan vinden bij Leroy Merlin

De klamboes van Leroy Merlin passen zich aan de grootte van uw deur of raam aan en worden geleverd in praktische, kant-en-klare kits. Vast, schuivend, rollend, de sleutel is het kiezen van het juiste Leroy Merlin klamboe voor uw deur of balkon.En daarmee kunnen wij u helpen! Wil je de verschillende soorten klamboes en hun voor- en nadelen ontdekken?

Waarom een klamboe installeren?

Een klamboe wordt gedefinieerd als een "gaasframe dat op deuren en ramen wordt geplaatst om de doorgang van insecten te voorkomen". Het voorkomen van de doorgang van vervelende muggen, waarvan het uiterlijk wordt begunstigd door zowel warmte als vochtigheid, is de belangrijkste reden om horren op onze ramen en deuren te installeren. Maar niet de enige, aangezien de installatie ervan ons vele andere voordelen kan bieden die we hieronder zullen bespreken:

  • Voorkom muggen: Het belangrijkste doel van klamboes is om de doorgang van insecten te voorkomen. Dankzij de klamboe kun je ventileren in de wetenschap dat je het irritante gezoem van muggen niet zult horen als je probeert te slapen, en dat je ook geen last zult hebben van hun beten.
  • Bestrijdt stof en pollen: Klamboes kunnen stof en pollen voorkomen dankzij innovatieve filters. Als je last hebt van allergieën, kan het installeren van een klamboe met de bijbehorende specifieke filters een goede manier zijn om de impact ervan te verminderen.
  • Verhoogt de veiligheid Een hor maakt ramen veiliger voor kinderen en dieren. Heeft u kinderen of dieren en woont u op een verdieping? Open ramen zijn voor beiden een gevaar. Met horren daarentegen kun je de ramen wijd open laten staan zonder angst voor mogelijke ongelukken.

Soorten klamboes

Er zijn horren voor deuren, balkons en ramen. En er zijn ze met verschillende openingssystemen: vast, glijdend, oprolbaar, vouwend Nadenken over de kenmerken van de kamer en het type opening van het raam zelf is de sleutel tot het kiezen van het juiste type klamboe bij Leroy Merlin .

Vast

Een vaste klamboe is een klamboe die op een raam wordt geïnstalleerd om het binnendringen van insecten permanent te voorkomen. Ze hebben meestal een stevig frame van aluminium dat zich met schroeven aan het raam aanpast, hoewel je ze ook bij Leroy Merlin kunt vinden met flexibele PVC-frames die met magneten of het raam. Er is ook de mogelijkheid om te wedden op uitgesneden klamboes omdat ze met klittenband of plakband aan het frame zijn bevestigd. De meest economische hulpbron.

Vaste klamboes van Leroy Merlin

Van de vaste klamboes zijn de meest voorkomende horren die permanent zijn geïnstalleerd en daarom het raam uitschakelen voor andere doeleinden dan ventilatie. Echter, die met een magneet of klik systeem waarmee ze relatief gemakkelijk aan en uit te trekken zijn, worden ook wel vast genoemd.

Abatibles

De opvouwbare klamboes zijn ontworpen om te worden geïnstalleerd op balkons en draaideuren. Hiermee kunt u de deur volledig open hebben, muggen vermijden zonder de normale doorgang van mensen te belemmeren een kant naar anderen. Ze zijn over het algemeen gemaakt van aluminium met glasvezeldoek en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Dia's

Om een Leroy Merlin schuifklamboe te installeren, hebt u een rail nodig om te schuiven U kunt profiteren van de rail die uw schuifdeur of raam heeft, door de scherm naar de ene of de andere kant klamboe om te passeren of naar buiten te kijken. Je vindt ze gemaakt van wit of grijs aluminium met glasvezeldoek in dezelfde kleuren.

Glij- en rolklamboes van Leroy Merlin

Rollables

Met rolhorren kun je het raam blijven gebruiken zoals je tot nu toe hebt gedaan.U kunt de klamboe als een rolgordijn in de bovenste kast laten verzamelen en naar de ankerpunten in het onderste profiel trekken wanneer u deze wilt gebruiken. Met een eenvoudige installatie met schroeven is het een van de meest voorkomende en comfortabele oplossingen.

Metingen en montage

Weet je al welk type klamboe je wilt plaatsen? Meet het gat volgens de aanwijzingen op de Leroy Merlin-tabbladen en kies een klamboe die het dichtst bij de maat ligt die u nodig hebt. Ze worden allemaal geleverd in handige, kant-en-klare kits en kunnen op maat worden gemaakt voor je deur of raam. Je hebt alleen een zaag nodig om de profielen te snijden en een mes om de stof te snijden. Vervolgens: pas de stukken in elkaar en bevestig ten slotte je klamboe aan het raamkozijn.

Geen Leroy Merlin klamboe die bij je past? Met het type klamboe dat u wilt installeren en de reeds genomen afmetingen, kunt u uw klamboe configureren in de Leroy Merlin-configurator of door naar uw dichtstbijzijnde of vertrouwde Leroy Merlin-winkel te gaan.Op deze manier kunt u een klamboe aanschaffen, aangezien Leroy Merlin, zodra deze beschikbaar is, in uw huis kan worden geïnstalleerd.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: