Decoratie-ideeën

We brengen u informatie over Ikea-planken

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

In de Ikea-winkel vinden we eindeloze inspiratie als het gaat om het toevoegen van allerlei soorten meubels en details aan ons huis. We kunnen niet alleen de meubels en alle decoratie kopen, maar we kunnen ook kleine details vinden, zoals Ikea-planken. In dit gedeelte zullen we verschillende planken zien die je aan kasten of muren kunt toevoegen.

Deze winkel heeft ons geleerd dat we allerlei hulpprogramma's en functies kunnen vinden in Ikea-meubels en dat ze ons ook oplossingen bieden voor allerlei problemen. Daarom kunnen we soms ook kleine stukjes kopen, zoals het kunnen Ikea-planken zijn.

Ikea Gebrek Planken

Een van de families die mensen het leukst vinden bij Ikea is die van Lack-meubels. Een set eenvoudige meubels met een onverslaanbare prijs die geschikt is voor elk huis omdat ze witte en eenvoudige lijnen gebruiken. In de planken vinden we ook de Lack terug, met simpele en rechte planken in wit, een basic voor elke hoek en ruimte. Daarnaast heb je ze in verschillende maten, wijder en ook langer of korter, afhankelijk van de noden van je woning. Dit is een geweldige basic waar we niet zonder kunnen, aangezien het ook een klassieker is geworden bij Ikea. Een lijn voor alle portemonnees en dat ziet er altijd goed uit.

De prijs van Burhult

Een ander belangrijk item zijn de Burhult-planken, die een geweldige prijs hebbenZe zijn eenvoudig en dunner dan de Lack, maar kunnen een goede optie zijn als ze geen gewicht hoeven te dragen. Bovendien kunnen ze worden gekocht met andere details om ze specialer te maken, zoals de Sandshult houten beugels om de plank te ondersteunen, waardoor het een mooiere en natuurlijkere toets krijgt.

Bergshult, nog een basic

De Bergshult-lijn dient als een echte basic om perfecte plankensystemen voor in huis te creëren. Voeg de Pershult drager toe om een rekkensysteem te creëren met deze planken en de nodige steunen. Het is ideaal om een mooie plank te creëren voor de kinderkamer of zelfs voor de badkamer of woonkamer. Een set witte planken met steunen die het een speciaal tintje geven. Met deze combinaties die Ikea voorstelt, creëren we de perfecte plank voor elke ruimte in huis.

De functionaliteit van Ekby Alex

Sommige van deze planken hebben een grotere functie dan alleen maar iets tegen de muur houden. Dit detail van Ekby Alex, met enkele kleine lades onder de plank, vertelt ons over die functionaliteit die zo gewild is bij degenen die bij Ikea gaan kopen. Deze set is perfect als we naast een mooie plank ook een kleine opberger willen hebben met meerdere lades. Ideaal op plaatsen zoals de badkamer.

De rustieke Fjällbo

Onder deze naam vinden we een plank die meer geïnspireerd is door de rustieke en industriële stijl dan door de Scandinavische stijl. Vermijd wit en zoek naar natuurlijk hout op de planken, met een vleugje zwart op de metalen steun. Deze set is perfect voor die industriële of vintage ruimtes die bijpassende planken aan de muur willen. Het is een plank die we ons voorstellen op een witte muur met wat planten erop of op een bakstenen muur van een industriële loft.

De lichtheid van Svenshult

Als je geen hout meer aan je huis wilt toevoegen en in plaats daarvan een metalen Ikea-plank wilt, met een lichtere uitstraling, dan heb je Svenshult. In wit geverfd metaal, met een rooster dat het een onmiskenbaar tintje geeft, het is een originele plank. In de vorm van een langgerekte S is het perfect voor een jeugdslaapkamer en ook voor het thuiskantoor, om een functionele maar originele muur te creëren om boeken op te zetten, aangezien het bovenste gedeelte een steun heeft.

De originaliteit van Skadis

Als het uw idee is om een systeem te hebben dat veelzijdig is en voor allerlei ideeën, kunt u het beste de geperforeerde plaat van Skadis kopen, waaraan u planken en accessoires. Dit soort borden wordt meestal juist gebruikt in thuiskantoren en in kinderstudieruimtes, omdat ze erg functioneel zijn en ons in staat stellen ons aan te passen aan de behoeften van iedereen.Het is een geweldig idee en omdat het wit is, lijkt het niet echt een heel zwaar detail voor de muren.

Het Boaxel-systeem

Dit systeem is nieuw bij Ikea, maar het kan erg handig voor ons zijn. Het presenteert ons muursteunen en verschillende planken. Je kunt zoveel kopen als je nodig hebt en het heeft ook andere details zoals manden. Het is perfect voor het creëren van een opslagruimte die naar behoefte kan worden aangepast. Op deze manier hebben we alle planken die we nodig hebben in het zicht in een zeer functioneel systeem.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: