Decoratie-ideeën

Versier het huis met prachtige stoffen bloemen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Stof bloemen voor in huis kunnen geweldig entertainment zijn en ook een bron van inspiratie voor decoratie. Ambachten houden ons bezig tijdens de winter of tijdens niet-huiswerkuren en we willen dat onze gedachten afdwalen. Het is dus een goed idee om stoffen bloemen te maken in verschillende tinten en vormen.

De stoffen bloemen kunnen op duizend manieren worden gemaakt en we kunnen ze in veel decoratieve details verwerken. Over het algemeen zullen we bloemen gebruiken die eeuwig meegaan en die stukken en ruimtes kunnen versieren. Het is een kleurrijk en erg leuk idee om nieuwe ambachten te maken.

Materialen die je nodig hebt

Normaal gesproken hebben we bij het maken van deze stoffen bloemen wat basismaterialen nodig. De stoffen en restanten zullen onze grote bondgenoten zijn. We kunnen er wat van gebruiken die we over hebben van knutselen of koop wat stof die we leuk vinden vanwege het patroon of de kleur Er zijn ook mensen die met vilt werken in plaats van met stof, want vilt is een stijvere stof die zich heel goed leent voor dit soort ambachten, maar in ruil daarvoor niet de mooie patronen van de stoffen heeft. Aan de andere kant hebben we een goede schaar nodig om de stof te knippen, een stuk krijt voor het geval we de te knippen gebieden moeten markeren, een naald en draad. We kunnen ook werken met een lijmpistool of gewoon lijmen voor sommige details. Aan de andere kant kunnen we parels of knopen toevoegen aan deze stoffen bloemen. Deze stukken zijn al afhankelijk van de smaak van elke persoon.

Zoek video-tutorials

Er zijn veel manieren om stoffen bloemen te maken. De eenvoudigste en die we allemaal wel eens hebben gedaan, is de stof oprollen om een roosachtige bloem te maken, een parel in het midden of een knoop toevoegen. Dit is een eenvoudige vorm die aan het eind slechts een paar steken vereist. Je kunt er echter ook voor kiezen om verschillende bloemblaadjes te maken die je beetje bij beetje gaat lijmen om de bloem helemaal af te maken. In deze gevallen kun je het naaien als je het effect dat de lijm kan achterlaten niet leuk vindt of doe het met een lijmpistool dat erg snel is.

Stoffen bloemen voor kleding

Deze stoffen bloemen kunnen voor veel dingen worden gebruikt. Een van de doelen die meestal aan deze details worden gegeven, is om bloemen aan de kleding toe te voegen om het een speciaal en uniek tintje te geven. Stoffen bloemen op kleding zijn een heel bijzonder detail dat veel mensen leuk vindenZe kunnen in accessoires worden gestopt, bijvoorbeeld in een vilten hoed, handschoenen of een sjaal worden genaaid. Er zijn ook jurken die ze dragen of je kunt er een broche op doen om bijvoorbeeld op een jas of jas te dragen, zodat we de bloem kunnen verwisselen wanneer we maar willen.

Stoffen bloemen in decoratieve accessoires

De accessoires om ruimtes te decoreren kunnen een ander speciaal detail zijn dat we kunnen personaliseren met dit soort stoffen bloemen. Als je bijvoorbeeld een paar simpele kussens hebt die je iets bijzonders wilt hebben, kun je een van deze stoffen bloemen naaien. Hetzelfde kun je bijvoorbeeld doen met een tafelkleed zodat het een andere touch krijgt. Naai deze bloemen aan de randen voor een chique en traditionele touch. De ideeën zijn bijna eindeloos als het gaat om het veranderen en aanpassen van dingen, omdat het allemaal afhangt van de materialen die we hebben en de fantasie die we gebruiken.

Stoffen bloemenschilderijen

Als je een stap verder wilt gaan in het knutselen met stoffen bloemen, raden we je aan om bijvoorbeeld een realistisch schilderij te maken met deze bloemen. U kunt een stof gebruiken om de bloemen op te naaien, alsof het een canvas is. Het is een soort driedimensionaal schilderij dat echt origineel is. Mensen die van dit soort ambachten houden, zullen deze handgemaakte details waarderen. Met een traditionele lijst en prachtige kleuren heb je een heel bijzonder schilderij om elke hoek van je huis te versieren.

Middelpunt

De stoffen bloemen kunnen oneindig worden gebruikt bij het decoreren van de hoeken van ons huis. Het hangt ervan af hoe we ze maken, maar we kunnen aan die bloemen wat stengels toevoegen die gemaakt zijn van draad en met een beetje vilt of stof eromheen gewikkeld om die stengel na te bootsen.Op deze manier hebben we wat bloemen die we kunnen gebruiken in een mooie vaas of in een middelpunt. Je kunt verschillende bloemen bij elkaar zetten en een elegant eenkleurig middelpunt creëren voor een plek als de open haard of voor je eettafel. Het is een centrum dat je niet hoeft te veranderen en dat die ruimte dagenlang kan versieren. Het idee is origineel en omdat het handgemaakt is, hoef je alleen maar je fantasie te gebruiken om een uniek en speciaal detail te hebben om je huis mee te decoreren.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: