Decoratie-ideeën

Welke vaste telefoon je moet kopen om er thuis stijlvol uit te zien

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De vaste telefoon is een van de apparaten die ons door de jaren heen heeft vergezeld. Om deze reden hebben ze met de komst van mobiele telefoons gezien hoe hun concurrentievermogen latent begon te worden. Maar zoals we zullen zien, kunnen we ze niet vergeten, want ze brengen ons veel meer dan we ons a priori kunnen voorstellen.

Hoewel communicatie er een van is, zal deel uitmaken van het interieur een andere zijn. Gaat u uw huis dit alles ontnemen? We weten het antwoord vast goed en zo betreden we de wereld van alle mogelijkheden die de vaste telefoon ons biedt.Weet jij waar je hem moet plaatsen om je omgeving meer stijl te geven? Welke kleuren combineren het beste? Vandaag laten we twijfels achter!

In welke kamers moet ik de vaste telefoon plaatsen

We hebben al vermeld dat we het, naast het gebruik ervan, ook kunnen beschouwen als een decoratief detail op zich. Daarom moeten we het de bekendheid geven die het verdient. Vandaar dat we worden overvallen door twijfels zoals, waar kan ik de vaste telefoon laten?

Bij de ingang van de woning

Het is waar dat als we het hebben over decoratie, de ingang van het huis uiterst belangrijk is. Aangezien er wordt gezegd dat het de voorkamer en de decoratieve stijl of het meubilair zal zijn dat we hier zullen vinden, kunnen ze aangeven wat er binnen zal zijn. Daarom moeten we alles heel goed bedenken als we meubels gaan kopen. Hoe het ook zij, de telefoon zal altijd een gat op deze plek hebben. Een speciaal gebied speciaal voor hem bedoeld. Wat wil je nog meer?

Op bijzettafels in de klaslokalen

De woonkamer is een ander belangrijk onderdeel van het huis, dus je wilt ook niet zonder je telefoon. Het is een gebied waar we gewoonlijk meer tijd doorbrengen en als zodanig, wanneer er een oproep is, zal het veel comfortabeler zijn om het te beantwoorden We hebben al de bevoorrechte plaats, maar nu missen we de kracht om het prominent te maken. Om dit te doen, kun je het beste kiezen voor bijzettafels Deze worden aan beide zijden van de bank geplaatst of in sommige hoeken die we hebben. Ze passen altijd bij de gekozen decoratie en onze telefoon zal opvallen als nooit tevoren.

In de slaapkamer

Voor de nachtkastjes hebben we veel decoratieve elementen. Van de lampen tot de wekkers of de bloemendetails. Ze zullen allemaal versieren als nooit tevoren in deze slaapkamer maar er zal altijd ruimte zijn voor een vaste telefoon.Je moet je ook concentreren op het type decoratie dat je op deze plek hebt gekozen. Vanaf of het meer actueel en minimalistisch of vintage is, zo kies je de afwerking van die telefoon. Omdat, zoals je weet, de decoratieve details altijd bij elkaar passen, zodat ze meer opvallen en de stijl toevoegen waarnaar we op zoek zijn.

Kantoren en kantoren aan huis

Er zijn veel mensen die telewerken en daarom een tafel, kantoor of thuiskantoor nodig hebben. Als je die hebt, heb je zonder aarzelen een vaste lijn nodig. Of je nu wel of niet wordt gebeld voor dat werk, het is een van de basisprincipes. Zoals onder andere het geval is met archiefkasten, agenda's of lampen. Maar in dit geval kunnen we het combineren met de stijl van ons kantoor.

Welke telefoon moet ik kiezen op basis van het type decoratie in ons huis

Een klassieke telefoon staat altijd synoniem voor stijl

Die telefoons uit de 20e eeuwmet een oortje aan een krulsnoer waren jarenlang razend populair. Sommige zelfs nog meer vintage, met gouden afwerkingen zonder de telefoon in gondelstijl te vergeten. Verschillende ideeën en types, die vandaag hun waarde hebben teruggekregen. Daarom zal een retro vaste draadloze telefoon in een klassieke inrichting met massief hout en gebeeldhouwde meubels een van de geweldige opties zijn. Vind je ook niet?

Draadloze en full colour vaste telefoons

Voor die huidige, moderne en eclectische of boho decoraties, niets zoals gekleurde telefoons. Hoewel het waar is dat je in sommige minimalistische afwerkingen ook die kleurrijke penseelstreek kunt toevoegen die niet op meubels of muren komt, maar op decoratieve details zoals telefoons.

Zeer originele telefoons

Voor een decoratie met een industriële afwerking hebben we ook de mogelijkheid om originele telefoons toe te voegen.Hetzelfde geldt voor romantische decoraties en ze herhalen ook de meest actuele en moderne. Met originele telefoons bedoelen we telefoons met vormen zoals lippen, hamburgers, enz. Omdat een vleugje humor nooit kwaad kan!

Hoe vaste lijnen te integreren in de decoratie

Nadat we de kamers hebben gezien die een vaste telefoon nodig hebben, is het tijd om ze te integreren in de decoratieve elementen We weten waar ze naartoe gaan, maar hoe? Ja, we hebben je al een idee gegeven. Protagonisme is essentieel, maar altijd met een beetje voorzichtigheid, aangezien de basisregel van alle decoratie is: 'Minder is meer'.

Als we hiervan uitgaan, hebben we verschillende opties. Enerzijds, als u ervoor kiest om hem in de woonkamer of in de gang en ingangen te plaatsen, kunt u hem het beste op sommige bijzettafels of kleine en discrete meubels plaatsen. In woonkamers en eetkamers is het makkelijker uit te voeren Je kunt ze in een van de delen naast de bank plaatsen, of in die hoek bij het raam. Denk er altijd aan om een eenvoudige tafel te plaatsen, met tonen die al in de decoratie zijn geïntegreerd. Als je nog ruimte over hebt, kun je er altijd een kleine agenda of een klein vaasje bij plaatsen.

Als je woonkamer bruine, neutrale tinten en witte of zwarte afwerkingen heeft, dan kan je telefoon gecombineerd worden in zwart en wit of oranje, als je wilt wedden op een meer kleurrijke afwerking. Als er al meerdere levendige tinten in de kamer zijn, kun je dit decoratieve detail het beste laten staan met kleuren zoals wit of zwart. Op die manier zullen ze veel beter integreren.

Hoewel je de voorkeur geeft aan de gang als belangrijkste keuze, is het meest gebruikelijk om binnenkomstmeubels te vindenZe zijn er in vele vormen en afwerkingen, maar ze zullen altijd dat gat voor onze telefoon hebben. Probeer de ruimte niet op te laden, maar combineer het wel in basistinten om voor meer licht te zorgen. Het is altijd handig om rekening te houden met de kleur van het meubilair, de muur en andere decoratieve elementen. Geconfronteerd met een witte muur kunnen we altijd een groene of blauwe tint aan onze telefoon toevoegen, waar veel vraag naar is, en zelfs geel. Terwijl als de muren al gekleurd zijn en het meubilair, we ook wedden op de neutrale en basiskleuren aan de telefoon om het milieu niet op te laden. Altijd de perfecte match!

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: