Decoratie-ideeën

Hoe je eenvoudig een kinderruimte kunt renoveren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Kinderruimtes hebben de neiging om te veranderen naarmate het kind groeit, wat het moeilijker maakt om het type meubels en decoratie te kiezen, aangezien het veel variabeler is dan bij andere verblijven. Er zijn veel ouders die kiezen voor kamers die zijn ontworpen voor een bepaalde leeftijd en die zich na een paar jaar in de positie bevinden om deze volledig te veranderen.

Om dit te voorkomen gaan we enkele ideeën bekijken om een kinderruimte te creëren die gemakkelijk te renoveren is Een ruimte die eenvoudig is om een kamer van te maken baby tot kind en van kind tot adolescent met totaal gemak.Op deze manier hoeven we niet zoveel te investeren in het veranderen van hun kamer als ze groot zijn.

Gebruik de muren

De muren kunnen heel gemakkelijk variaties bieden, omdat het een gebied is dat we kunnen veranderen met verf en andere gebruiksvoorwerpen Op de muren kunnen we met de verf spelen om een omgeving te veranderen helemaal. Als ze kleiner zijn kunnen we pasteltinten gebruiken, ideaal voor een babykamer. Als ze volwassen zijn, kunnen we kiezen voor helderdere tonen, omdat ze deze kleuren beter vinden en als ze jong zijn, kunnen we naar neutrale kleuren gaan met penseelstreken van intense kleuren.

Ook aan de muur we kunnen allerlei accessoires gebruiken Sommige soorten vinyl zijn perfect om de muur in elke fase te veranderen. Er zijn veel kinderstickers met allerlei karakters, dus we hebben veel inspiratie.Aan de andere kant kunnen we ook behang gebruiken, hoewel het op de lange termijn moeilijker te verwijderen is. Met de vinyls zullen we niet zo veel problemen hebben en ze zijn ook erg leuk. Aan de andere kant vinden we kindermuurschilderingen die met verf kunnen worden gemaakt, wat ook een originele manier is om de muren te schilderen. Kortom, het is een onderdeel waar we veel speelruimte in hebben en dat weinig kost om te veranderen.

Het evolutionaire meubilair

Een ding dat we moeten doen voordat we de babykamer inrichten, is nadenken of we de evolutionaire meubels willen. Deze meubels groeien mee met het kind en zijn daardoor jarenlang zeer bruikbaar. De wiegjes worden hun eerste bed en de commodes kunnen als opbergkist worden gebruikt. Deze verandering is mogelijk van baby naar kinderkamer. Er zijn echter mensen die besluiten meubels te kopen die de definitieve zijn voor als ze groot zijn.

Eenpersoons- of stapelbedden

Stapelbedden of bedden kunnen worden gekocht in een formaat dat ze gebruiken wanneer ze jong zijn. We moeten er echter over nadenken of we later aparte kamers gaan creëren voor het geval we meer dan één kind hebben. In dit geval kan het de moeite waard zijn om eenpersoonsbedden te kopen die later in aparte kamers worden gebruikt.

Meubels die eenvoudig zijn

Normaal gesproken willen ouders meubels hebben die kinderen leuk vinden en kopen ze soms meubels die maar heel kort worden gebruikt of die gaan vervelen. We verwijzen naar de typische themabedden in de vorm van een kasteel of auto of kindermeubels die veel kleur en details hebben. Het is altijd het beste om te kiezen voor basismeubels die jarenlang meegaan. Er zijn zelfs mensen die wedden op meubels in vintagestijl voor kinderkamers en een vleugje kleur toevoegen aan de accessoires.Het zijn meubels die nooit uit de mode raken en die we kunnen verven om ze een nieuwere look te geven. Kortom, een goed bed, een grote kledingkast en op den duur een studieplek zijn noodzakelijk. Hoe meer we de keuze van meubels vereenvoudigen, hoe gemakkelijker het zal zijn om het aan te passen aan de nieuwe stadia van het kind.

Van textiel wisselen

Textiel kan een goed alternatief zijn als het gaat om het aankleden van elke ruimte en het veranderen met een beperkt budget. Kindertextiel heeft meestal veel kleur en leuke prints. Dit soort textiel zijn degenen die het een grappig en kinderachtig tintje kunnen geven als we meubels hebben gekozen die hen zullen dienen voor hun volwassen stadium. Zo gaan we de ernst van bijvoorbeeld vintage meubelen tegen. Koop een wolkvormig vloerkleed of dekbedden met poppen met patronen. Na verloop van tijd kunt u dit textiel eenvoudig vervangen door andere die meer bij uw smaak passen en het uiterlijk van de kamer zal volledig veranderen.

Plug-ins zijn erg belangrijk

Textiel is wat de kamer aankleedt en kan ons helpen een specifieke kleur en zelfs een stijl te creëren. Er is een grote variatie en ze geven ons veel speelplezier, maar ook moeten we rekening houden met de accessoires, aangezien ze de laatste hand leggen. Voeg wat vellen aan de muren of foto's toe, want ze kunnen gemakkelijk worden vervangen. Je kunt ook een plank plaatsen om dingen op te zetten die ze leuk vinden en die in de loop van de tijd kunnen veranderen, zoals speelgoed of poppen. Zo kun je gemakkelijk variëren met de decoratie.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: