Decoratie-ideeën

Ikea ladekast past zich aan elke hoek aan

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De ladekast of chiffonier is per definitie een "hoge en smalle ladekast met lades". Een meubelstuk dat zich aan jou en je behoeften aanpast en dat praktisch kan zijn in verschillende kamers van het huis. De Ikea ladekasten worden ook gepresenteerd in verschillende maten, dus het zal niet moeilijk voor je zijn om ze te plaatsen waar je ze nodig hebt.

Ikea ladekasten bieden je zeer praktische opbergruimte in de slaapkamer. Maar je kunt ze ook plaatsen als je wilt in de hal of in de woonkamer; daar waar ze je kunnen helpen je spullen te ordenen en ze gemakkelijk te vinden.We nodigen je uit om samen met ons de populairste Ikea-ontwerpen te ontdekken.

Kies de ladekast op basis van je opbergbehoeften. Dat is de sleutel. U kunt een ladekast kiezen met twee tot acht lades en deze in deze opbergers plaatsen die u helpen de ruimte te maximaliseren en te voorkomen dat u dingen binnenin kwijtraakt. Bovendien staat functionaliteit niet op gespannen voet met esthetiek; de ontwerpen van pure en eenvoudige lijnen van Ikea zullen net zo goed staan in elke kamer van het huis.

Malm

Deze serie met zijn ontwerp van pure en eenvoudige lijnen ziet er net zo goed uit in de slaapkamer als in elke andere ruimte in huis, en daarom een van de meest populaire van Ikea. Alle ladekasten waaruit het bestaat zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en hebben zachtsluitende lades om stoten te voorkomen.

De ladekast met de grootste opbergruimte combineert twee kleine lades die plaats bieden aan ongeveer 5 opgevouwen broeken of 10 T-shirts en vier grote lades met ruimte voor ongeveer 15 opgevouwen broeken of 30 T-shirts .Lades die je kunt completeren en ordenen met de set van 6 Skubb dozen.

De smalste ladekast, het heeft 5 lades en een met vilt gevoerd compartiment onder de spiegel ontworpen om horloges en sieraden op te bergen. We vinden het een geweldig stuk omdat het veel opbergruimte biedt en weinig ruimte inneemt.

Nordli

Met deze Ikea ladekast kun je oplossingen creëren die breed, laag of op verschillende hoogtes zijn, afhankelijk van de beschikbare ruimte. Je kunt één modulaire ladekast gebruiken of combineer meerdere om de perfecte oplossing voor jouw behoeften te creëren. Dankzij zijn moderne uitstraling en strakke lijnen zal het voor jou ook niet moeilijk zijn om hem aan te passen aan elke kamer.

De Nordli-serie heeft nog andere interessante ontwerpkenmerken. Dankzij de verborgen geleiders en de demper gaan de lades soepel open en dicht zelfs als ze erg vol zijn.Met de verstelbare poten corrigeer je ook eventuele oneffenheden in de vloer.

Hemnes en Koppang

Hemnes en Koppang bieden je een meer traditionele esthetiek dan de vorige. Hemnes is een Ikea-klassieker, een prachtig meubel gemaakt van massief, duurzaam geproduceerd hout dat zijn traditionele uitstraling combineert met moderne kenmerken, zoals zachtsluitende lades. De grote centrale lade kan ongeveer 15 opgevouwen broeken of 30 T-shirts bevatten, terwijl de onderste lade 10 opgevouwen broeken of 20 T-shirts kan bevatten.

Koppang biedt je een ontwerp dat sterk lijkt op het vorige (poten, gemarkeerde lades en ronde handgrepen) maar voor de helft van de prijs Hemnes kost €199, terwijl Koppang het verkoopt voor € 89. Wat is het verschil? In de kwaliteit van de materialen. Terwijl de eerste is gemaakt van massief hout, is de tweede gemaakt van spaanplaat.

Songesand en Tyssedal

Het klassieke ontwerp met ladefronten met panelen aangeboden door Songesand gaat nooit uit de mode. Deze Ikea ladekast heeft een grote opbergruimte dankzij de zes lades, vier grote en twee kleine. Net als de vorige hebben ook deze lades een zachte en geruisloze sluiting, zodat je niemand uit zijn zoete dromen wekt.

Tyssedal heeft ook een klassieke esthetiek Het deelt veel kenmerken met Songesand, maar het heeft een meer romantische uitstraling dan Songesand. Deze prachtige Ikea ladekast kenmerkt zich door handgemaakte details zoals gedraaide pootjes of handgrepen. Elke lade kan ongeveer 10 opgevouwen broeken of 20 T-shirts bevatten en als je niet genoeg opbergruimte hebt, kun je deze uitbreiden door dit meubel te combineren met andere meubels uit de serie.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar je vindt er nog veel meer in de Ikea-catalogus. Geen van hen overtuigt u 100%? Als Ikea-meubels één ding hebben, dan is het dat je het gemakkelijk kunt transformeren door het een verflaag te geven of de handgrepen te veranderen. Je vindt er duizenden als Ikea-hacks op netwerken zoals Pinterest.

Als je er een kiest, welke Ikea ladekast je ook kiest, onthoud dan altijd om hem aan de muur te bevestigen. Over het algemeen zijn ladekasten geen gevaarlijke meubelstukken , maar gevuld kunnen ze behoorlijk zwaar worden. En als een zware ladekast omv alt en per ongeluk op iemand v alt, kan dat verschrikkelijk zijn. Vermijd dit door de juiste fittingen aan te schaffen, het kost niets!

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: