Decoratie-ideeën

Hoe versier je een loft met stijl?

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Een loft inrichten met stijl is geen gemakkelijke taak. We worden geconfronteerd met grote en open ruimtes die een groot wit canvas vormen waarop we onze eigen persoonlijkheid moeten uiten, waarbij we de verschillende delen van het huis op de juiste manier integreren en evenwicht en harmonie tonen.

Een ontoereikende keuze en verdeling van meubels, weinig belang hechten aan verlichting of de ruimte overladen met te veel decoratie kan resulteren in koude omgevingen zonder het meeste uit dit type behuizing te halen.

Als je voor de uitdaging staat om open ruimtes in te richten, let dan goed op, want we onderbreken de belangrijkste sleutels om een loft stijlvol in te richten. Je zult een prachtige ruimte hebben waar je graag alle tijd van de wereld zult doorbrengen. Mis deze tips niet!

Belichting verbeteren

Een ideale loft is er een met grote ramen zodat natuurlijk licht de hele ruimte binnendringt. Kale ramen of doorschijnende gordijnen zijn de beste optie om de verlichting te verbeteren, terwijl strategische lichten en lampen het natuurlijke licht aanvullen en elke hoek zouden moeten verlichten. Wees extra voorzichtig bij het plaatsen van meubels om de doorgang van licht niet te belemmeren.

Wat kleuren betreft, is wit de beste optie om licht te geven en de ruimte groter te laten lijken. Om een warmere uitstraling te krijgen, kun je neutrale tinten combineren met wat donkerdere kleuren. Hoewel zonder twijfel de aanwezigheid van hout in de vloeren en meubels voor meer warmte zal zorgen, zoals we later zullen zien.

Verlichting aan de muur

Hoge plafonds op de begane grond van het hok betekenen dat uw hoge slaapkamer veel lagere plafonds heeft.Visueel is het beter om meubels en decoraties laag bij de grond te houden. En ook om veiligheidsredenen! Je wilt niet per ongeluk een vloerlamp omstoten en over de rand laten vallen. Daarom zijn inbouwverlichting en wandkandelaars de beste opties.

Profiteer van de hoogten

Meestal hebben lofts zeer hoge plafonds, wat ons een nuttige extra ruimte biedt. Het bouwen van een bovenverdieping om een slaapkamer of kantoor te creëren is een buitengewone optie waarmee we de ruimte afbakenen en privacy winnen.

Scheid de kamers

Het is van fundamenteel belang bij het inrichten van dit type woning, waar de afwezigheid van muren de vindingrijkheid aanscherpt om esthetische oplossingen te vinden die de verschillende kamers definiëren en samenkomen in harmonie met de essentie Hetzelfde als een loft.

Het gebruik van verschillende vloerafwerkingen om gebieden te differentiëren, het gebruik van meubels zoals planken om de woonkamer van de eetkamer te scheiden of het gebruik van glazen omheiningen om de keuken af te sluiten zonder het licht te verminderen, zijn enkele van de meest gebruikte middelen.We kunnen ook gordijnen of schermen gebruiken om andere kamers af te scheiden, zoals de slaapkamer, of een ander decoratief element. Stimuleer je fantasie!

Monumentale meubels met een minimalistische stijl en verschillende afwerkingen

Het monumentale meubilair met een minimalistisch en sober design is fundamenteel in de decoratie van lofts. Comfortabel en functioneel meubilair waarmee de ruimte kan worden gemoduleerd met verschillende composities zijn perfect voor dit type woning.

Meubels ontwikkeld met verschillende afwerkingen en materialen, toegevoegd aan een overwegend wit in combinatie met crème- of zwarte tinten, zullen verfijning, elegantie en kracht toevoegen aan de hele ruimte.

De aanwezigheid van Amerikaans walnoot of natuurlijk eiken zal bijdragen aan het creëren van meer gastvrije omgevingen. En als we handgemaakte afwerkingen integreren met timmerwerk of marqueterie-elementen, winnen we aan stijl en warmte.

Lederen zitbanken zijn een andere van de meest voorkomende in loftdecoratie, evenals het gebruik van vloerkleden voor bijzettafels en het gebruik van grote decoratieve elementen die ons helpen de ruimte te vullen.

Ruimte aanmoedigen

Een ander succes bij het decoreren van lofts zijn de weinige overbelaste ruimtes. We moeten kiezen voor grote meubels om zoveel mogelijk ruimte te vullen en tegelijkertijd de perfecte balans te vinden met visuele amplitude. Door de grootste meubels tegen de muur te plaatsen en de kleinere meubels in het midden te laten, wordt de ruimte beter geharmoniseerd.

Houd dingen neutraal

Een strakke, neutrale kleurstelling zorgt voor een vlotte doorstroming op het hok. Als de open keuken zich in het zicht van de entree en de belangrijkste woonruimtes bevindt, kies dan voor niet-afleidende materialen en kies voor inbouwapparatuur en -apparatuur.

Let op de weegschaal

Evenzo zal aandacht voor de schaal van je elementen ervoor zorgen dat de loft proportioneel en uitnodigend aanvoelt. Om ervoor te zorgen dat je hoge plafonds en dakramen niet alles in de schaduw stellen, hang je gordijnen erg hoog en voeg dan wat verticale decoratie toe.

Met deze tips bereik je een prachtige stijl vol energie en heel persoonlijk. Je hebt een geweldige loft en een zeer stijlvolle decoratie. Onthoud dat het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt in de hele ruimte.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: