Decoratie-ideeën

10 originele ideeën voor het decoreren van kleine badkamers

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je een kleine badkamer in huis hebt, denk je misschien dat de decoratiemogelijkheden te beperkt zijn, maar niets is minder waar. Kleine badkamers kunnen net zo stijlvol zijn als een grotere, alleen met beperkte ruimte.

U hoeft slechts enkele eenvoudige veranderingen door te voeren, zonder al te veel te renoveren, om het uiterlijk van uw kleine badkamer veel mooier en praktischer te maken. Mis enkele van deze ideeën niet om dit te bereiken.

Decoreer een roze badkamer

Je hoeft niet alle muren roze te schilderen, maar je kunt accessoires in deze kleur toevoegen, een patroonbehang, een roze spiegel, een kaptafel toevoegen. Voeg levendige en contrasterende kleuren toe, zoals blauw en groen of kleuren die passen heel goed bij zowel roze als wit.Probeer de kleur licht te maken, zodat deze ruimte en welzijn biedt.

Vergeet het lelijke tapijt

Wat is het enige unieke idee voor een badkamerinrichting dat volgens ons iedereen zou moeten hebben? Gooi je badkamerkleed weg voor een echt vloerkleed in levendige kleuren. Het is een kleine verandering die een saaie ruimte meteen een boost geeft.

Gordijn onder gootsteen

Als je badkamer een aan de muur gemonteerde gootsteen heeft in plaats van een wastafelmeubel, creëer je met een mooi gootsteengordijn verborgen opbergruimte en verberg je de zichtbare leidingen.

Wat te doen met de badkamerdeur

Een scharnierende deur die naar binnen zwaait, kan de hoeveelheid bruikbare ruimte in een kleine badkamer elimineren. Het ideaal zou zijn om het te veranderen in een schuifdeur, maar daarvoor moet een deel van de muur worden weggehaald, maar het is het werk waard.

Een beetje kunst

Gedurfde kunstwerken die aan een muur hangen die in een gedurfde tint zijn geverfd, zullen het oog afleiden van het lelijke in een kleine badkamer. Kies natuurlijk een werk dat past bij de kleuren, de decoratieve stijl en vooral bij je persoonlijkheid. Op deze manier zul je het heerlijk vinden om dat spel elke keer dat je de badkamer binnenloopt te kunnen zien.

Maak van een moderne badkamer een Boheemse oase

Hoe verander je een verbouwde badkamer in een Boheemse oase? Verschillende boho-geïnspireerde essentials die je in gedachten kunt houden voor een boho-geïnspireerde badkamer. een macramé toiletrolhouder, een douchegordijn met medaillonprint en natuurlijk prachtige groene kamerplanten.

Perfecte planken voor kleine badkamers

Twee ongelooflijk eenvoudige decoratie-hacks vergrootten de opslagruimte van een kleine badkamer.Dikke zwevende planken worden ingeruild voor magere planken. Dit laatste zorgt ervoor dat de muur er minder rommelig uitziet en creëert meer ruimte voor dingen. Vervolgens zorgt het upgraden van de wandmedicijnkast met een veel grotere ook voor extra opbergruimte.

Een kleine gouden behandeling

Als je geen luxe marmeren badkamer hebt, maakt het niet uit. Je kunt je badkamer net zo chique en glamoureus maken met gouden accenten. Functies en accessoires, van een prachtige douchestang tot een gouden kraan, die meestal eenvoudig te installeren en te verwijderen zijn op de dag van verhuizing , ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en prijzen. Kies gewoon degene die het beste bij je past.

Een spiegel om jezelf beter te zien

Een spiegel is altijd een optie voor een kleine badkamer, omdat deze de ruimte groter maakt en het oog doet geloven dat er meer ruimte is dan er in werkelijkheid is in de kamer.In het ideale geval zou de spiegel ook een raam moeten reflecteren om de amplitude van zijn reflectie te vergroten.

Lichte kleuren voor de muren

Lichte kleuren voor muren zijn ook altijd een geschikte keuze. Ze hebben gelijk, want lichte kleuren brengen een groot gevoel van rust en ruimte in je kleine kamer. Je hoeft alleen die kleuren of tinten te kiezen die het beste bij je badkamer en je persoonlijkheid passen. Probeer dat als je kiest voor lichte kleuren voor de muren, je ook wat meer levendige kleuraccenten kunt kiezen voor de decoratie.

Bodemveranderingen

Je hoeft geen grote klus te klaren om het uiterlijk van je badkamervloer te veranderen. U kunt waterdichte vinylvloeren gebruiken en deze op maat knippen om op de badkamervloer te leggen. Als je de juiste kiest, zul je beseffen dat het een groot succes is geweest!

Met deze originele decoratie-ideeën kun je een elegante en zeer goed ingerichte kleine badkamer hebben. Je kunt het zelfs groter laten lijken dan het in werkelijkheid is. Kleine badkamers hoeven niet gedoemd te zijn tot onaangename kamers in huis, verre van dat! Met een beetje zorg in de decoratie kun je geweldige resultaten bereiken. Je zult een prachtige kleine badkamer hebben!

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: