Decoratie-ideeën

Verdien geld met de Feng Shui van je huis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je van Feng Shui houdt, is het een goed idee om je te verdiepen in al zijn mysteries. Feng shui heeft veel complexiteiten, lagen en mysteries, plotseling zul je ontdekken dat er meer zijn dan één valutagebied in feng shui. Als je denkt dat je alles van feng shui begrijpt, wil je graag weten hoe je thuis geld kunt verdienen met Feng Shui.

Het wordt in fasen gedaan

Het goede nieuws is dat het beste feng shui-werk in fasen wordt gedaan, dus je hoeft je niet te haasten en alle feng shui-geldtips toe te passen waarover je hebt gelezen. Minder is beter met feng shui.

Geleidelijk feng shui-werk is ook veel beter dan een grote tornadobeweging om de feng shui van je ruimte te verbeteren. Verwacht de volgende dag geen miljoenen te winnen nadat je een geldkikker in je feng shui-geldgebied hebt geplaatst of een loterij hebt gewonnen nadat je je fontein en geluksbamboe hebt verplaatst. Een slimme benadering van feng shui is de enige manier waarop feng shui echt werkt. Dus, als je focus ligt op het vergroten van de stroom van overvloed in je leven, met een vreugdevolle en kalme houding.

Om dit te doen, moet je weten hoeveel geldgebieden er zijn in feng shui. Op deze manier kunt u het in uw huis promoten en zo handelen dat u het lot kunt sturen, zodat uw portefeuille groeit in geld en geluk voor u.

Zuidoosten van Bagua of gebied linksboven

Dit is de meest bekende feng shui-valutazone.Het bevindt zich in het zuidoostelijke Bagua-gebied van uw huis of kantoor (als u de klassieke feng shui bagua gebruikt) of in het gebied linksboven. Deze plaatsing kan worden toegepast op het bagua-rijkdomgebied van het huis als geheel ("Grote Tai Chi") en, op kleinere schaal, op de bagua-rijkdomgebieden van elke specifieke kamer in dat huis ( "Kleine Tai Chi")

Persoonlijke leiding voor geld en succes

Je beste of gelukkige feng shui-richting voor geld en succes is gebaseerd op je Kua-nummer, dat op zijn beurt is gebaseerd op je geslacht en geboortedatum. Als je eenmaal weet waar je persoonlijke rijkdom naartoe gaat, kun je er alles aan doen om het aan te pakken, en een zinvolle (voor jou) genezing in die richting plaatsen die spreekt tot je persoonlijke concepten van rijkdom en overvloed.

Als je niet weet hoe je het moet vinden, hoef je alleen maar met een feng shui-professional te praten om je persoonlijke situatie te analyseren en je te leren kennen. U kunt dus het Kua-nummer vinden dat bij u hoort en het zal gemakkelijker voor u zijn om rijkdom in uw leven te vinden.

Jaarlijkse We alth Stars 8 en 9

Als je werkt met de klassieke school van feng shui, ben je hoogstwaarschijnlijk bekend met de jaarlijkse beweging van feng shui-energieën (jaarlijkse sterren genoemd). Niet één, maar twee van deze sterren zijn verbonden met de energie van rijkdom (de jaarlijkse We alth Star 8 en de Future We alth star 9) en het is belangrijk om op te letten en de juiste elementaire balans van uitgedrukte feng shui toe te passen in verschillende feng shui-kuren.

Periode en woonadres

Deze informatie is minder bekend en een beetje ingewikkeld om toe te passen. Als u de periode van uw huis kent, kunt u op basis van die informatie achterhalen waar de rijkdomster is. Kortom, elk huis heeft een vermogensgebied dat is ingebouwd en is gebaseerd op wanneer het werd gebouwd, gerenoveerd of wanneer u het huis voor het eerst bezat.

De hoek die het dichtst bij je hoofdingang ligt

In feng shui staan hoeken bekend om het vasthouden van energie (die stagnerend of levendig kan zijn, allemaal afhankelijk van je inspanningen). Omdat? Omdat een sterke hoek actief inkomende Chi zal aantrekken (volgens feng shui bevat Chi alle verschillende energiekwaliteiten, inclusief rijkdom). De hoek die zich het dichtst bij de voordeur bevindt (en diagonaal daarvandaan) zal een groot deel van Chi absorberen en vasthouden, dus is het belangrijk om feng shui toe te passen en gastvrije energie of overvloed uit te drukken.

Met deze geheimen kun je het geld in je leven verhogen, zolang je het maar serieus neemt en echt gelooft dat dit je kan helpen. Als u standvastig bent in uw overtuigingen, kunt u uw leven en de feng shui van uw huis veranderen om uw economische draagkracht te vergroten. Feng shui kan je op veel manieren in je leven helpen, je moet alleen weten wat de belangrijkste principes zijn en bovenal kun je je kwaliteit van leven bijna moeiteloos verbeteren.Gewoon enkele basisprincipes volgen. Je zult merken dat je leven veel meer verbetert dan verwacht!

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: