Decoratie-ideeën

Ikea verticale tuinen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Voor al die mensen die wel graag een tuin willen hebben maar niet genoeg ruimte hebben, ze moeten weten dat er een mogelijkheid is, de zogenaamde verticale tuinen . Vandaag gaan we iets meer zien over de verticale tuinen van Ikea, een passende oplossing voor dit type ruimte.

De verticale tuinen zijn een geweldige optie geworden voor diegenen die een groene ruimte binnen of buiten het huis willen hebben, maar zonder vierkante meters in beslag te nemen. Bij gebrek aan een buitentuin hebben we dit soort ideeën die kunnen worden aangepast aan de muren van een terras, balkon of woonkamer.

Waarom een verticale tuin opzetten

Op plaatsen zoals een smal balkon of in de woonkamer van ons huis hoeven we planten niet op te geven. Zelfs als we een kleine ruimte hebben, kunnen we genieten van een tuin als we de muur gebruiken. De verticale tuin heeft zo zijn voordelen, vooral dat we geen ruimte op de vloer innemen en dat we visueel kunnen genieten van de planten die onze muren sieren. Er zijn veel manieren om een verticale tuin te creëren, met verticaal geplaatste planten of met planken waarin potten met verschillende planten worden geplaatst.

Fejka, kunstmuurplant

Als je er niet van overtuigd bent om je muur te vullen met natuurlijke planten vanwege de irrigatieproblemen die dit kan veroorzaken, dan je kunt altijd je toevlucht nemen tot kunstplanten Fejka is een kunstplant die zowel voor binnen als buiten verkocht wordt en aan de muur is blijven hangen.Het kan zowel buiten worden gebruikt om een gebied te bedekken dat we niet mooi vinden als om alles een meer natuurlijke uitstraling te geven. Aan de andere kant kan deze plant ook binnen geplaatst worden, alsof het een natuurschilderij is. De kunstplanten van Ikea hebben ook een heel natuurlijke uitstraling, waardoor het lijkt alsof je een echte verticale tuin hebt aangelegd in de woonkamer.

Salladskal-ondersteuning

Deze steun is ook bekend bij Ikea omdat we hierdoor veel meer potten kunnen hebben zonder dat ze bijna ruimte in beslag nemen. Als je een klein balkon hebt, zijn de plantenbakken van het type ladder of plank je redding om planten en kleine meubels toe te voegen. Het is een andere manier om een verticale tuin te hebben die ook gemakkelijker te controleren en te verzorgen is. We kunnen het type planten veranderen en de potten kiezen die we op elk niveau plaatsen om met die decoratieve details te spelen.

Askholmen-ondersteuning

Op een vergelijkbare manier vinden we de Askholmen plantensteun, die hout heeft om alles een natuurlijker tintje te geven. Het is een hoeksteun, iets waar we erg van houden omdat de hoeken meestal de grote verspilde zijn in allerlei soorten ruimtes. Als je het meeste wilt halen uit een klein hoekje dat je hebt achtergelaten, kun je deze ondersteuning krijgen en planten toevoegen om een kleine verticale tuin te creëren.

Askholmen Trellis

Dit is nog een alternatief als het gaat om het creëren van een verticale tuin Als je een plant krijgt die een klimplant is, krijg je je verticale tuin met wat tijd en geduld. De Aksholmen Wooden Trellis komt uit dezelfde familie als de Support en kan alleen worden gekocht of met een grote plantenbak om planten aan de grond toe te voegen.Het is een andere manier om een kleine tuin te creëren door gebruik te maken van een zijmuur van het balkon.

Gebruik planken aan de muur

In de Ikea-rekkensectie vinden we eenvoudige planken zoals die van de Lack-familie of die van Bergshult. Met deze planken kunnen we meerdere verdiepingen met potten aan de muren toevoegen Het is een andere manier om een soort verticale tuin te creëren door simpelweg planken te gebruiken. Deze planken kosten niet veel en kunnen aan de muur worden geplaatst op de plek die voor ons het handigst is.

Koop Ikea-potten

In de Ikea-winkel kun je ook veel verschillende potten vinden om je eigen tuinen te creëren, verticaal of niet. Er zijn veel verschillende ideeën, maar we houden vooral van die met een Scandinavische en eenvoudige stijl die typerend is voor Ikea, omdat ze ideaal zijn voor elke omgeving en de bloemen en planten veel meer laten opvallen.In de Ikea-winkel heb je een hele set om te genieten van een prachtige verticale tuin aan de muren van je huis.

Planten in Ikea

Naast het vinden van allerlei accessoires en details om een tuin in je eigen huis te creëren, vind je in de Ikea-winkel een grote verscheidenheid aan planten Er zijn kunstplanten maar je kunt ook kiezen uit het grote aantal natuurlijke planten waarmee ze te maken hebben. Van een prachtige bonsai tot planten als aloë vera, cactussen of zelfs orchideeën. Zo kunnen we nu in één keer de hele Ikea verticale tuinset in huis halen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: