Decoratie-ideeën

Ontdek abstracte olieverfschilderijen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De schilderijen zijn een detail dat ons altijd helpt de muren aan te kleden met een zekere charme en smaak. Er zijn honderden verschillende ideeën die we kunnen vinden in de wereld van schilderijen, zoals abstracte olieverfschilderijen. We kunnen het zelfs wagen om er zelf een te maken als we ons zorgen maken.

De olieverfschilderijen maken gebruik van deze bekende techniek waarin in olie opgeloste kleuren worden gebruikt, met levendige tinten en karakteristieke zachtheid. Als we het dan ook hebben over abstracte schilderijen, dan is het een type schilderij waarin geen realistische vormen worden gebruikt, maar figuren die vanuit een abstract oogpunt echte dingen weergeven.

Waar de foto's te plaatsen

Schilderijen zijn een element dat we op veel plaatsen in ons huis kunnen zien, hoewel er enkele zijn die niet mogen ontbreken. Meestal gebruiken we foto's op bepaalde punten om de aandacht erop te vestigen en dat gebied in te kaderen. Bij de entree, op de bank in de woonkamer, aan het hoofdeinde van het bed of in een gemeenschappelijke ruimte waar we kleur aan willen geven. Het goede aan deze schilderijen is dat ze ons allerlei soorten tonen bieden om uit te kiezen.

Abstracte olieverfschilderijen in basistinten

Zoals we zeggen is het mogelijk om te kiezen tussen honderden tonen en kleurenpaletten in dit type schilderij en in andere, dus bij het kiezen ervan moeten we altijd aan het type denken van decoratie die we hebben en ook in de kleuren die we gewoonlijk gebruiken. Als we van eenvoud houden en met dit soort schilderijen willen doorbreken, maar zonder alles te vullen met een kleur die we niet zouden kunnen combineren, kunnen we een schilderij kopen waarin ze basistonen hebben gebruikt, zoals grijstinten, wit, zwart en beige. .Dit soort tinten zijn niet de meest vrolijke, maar ze helpen ons om eenvoudige combinaties te maken in woontextiel zodat de decoratie heel elegant is.

Zeer kleurrijke schilderijen

In de wereld van abstracte schilderijen zien we meestal zeer kleurrijke stukken, omdat ze veel olieverf gebruiken die meestal heldere tinten hebben. Deze schilderijen proberen in de overgrote meerderheid van de gevallen ook dingen en gevoelens weer te geven, dus de penseelstreken moeten kracht en leven hebben. Als je van kleur houdt, zal het zeker gemakkelijk zijn om schilderijen te vinden die vol zitten met penseelstreken in verschillende tinten. Zoek naar degenen die verschillende hoofdkleuren hebben waarop u zich kunt concentreren, zodat u niet te veel kleuren heeft die bij elkaar passen. Een andere mogelijkheid is dat je neutrale tinten gebruikt in de decoratie en dan het schilderij gebruikt om een mooie kleurtoon op de muur te zetten.

Comboboxen

Vandaag is het ook mogelijk om combinaties van twee of drie vierkanten te vinden die samengaan omdat ze dezelfde tonen gebruiken, alsof ze deel uitmaken van een meer algemene set. Deze afzonderlijke schilderijen die gemeenschappelijke tonen gebruiken maar verschillend zijn in hun penseelstreken, kunnen een goed idee zijn als je jezelf niet wilt beperken tot één groot schilderij aan de muur. Het geeft een groter gevoel van lichtheid dan de andere grotere schilderijen.

Maak je eigen schilderij

Als je het perfecte schilderij niet kunt vinden, dat schilderij met de tonen die je leuk vindt en nodig hebt, dan moet je misschien een canvas vinden en het zelf doen. U kunt olieverf en penselen kopen, evenals een canvas en ezel. Het is best leuk, want abstracte kunst gaat over jezelf uitdrukken door middel van penseelstreken en verf, zodat je elke gewenste creatie kunt maken met de vormen die je wilt.Daarnaast kies je ook de kleuren die het beste bij je kamer passen, zodat alles perfect met elkaar te combineren is.

Zoek een schilderij waar je je goed bij voelt

Hoewel we je aanraden om te zoeken naar schilderijen met tonen die goed bij je kamer passen, is het zo dat we ook moeten zoeken naar een schilderij dat we mooi vinden en dat ons voelen. Het is belangrijk dat elk stuk dat we aan ons huis toevoegen speciaal is en iets zegt over ons en onze smaak, dus dat zou hetzelfde moeten zijn met schilderijen.

Kies een heel eenvoudig kader

Als abstracte schilderijen iets hebben, is het dat ze de neiging hebben om veel kleur en veel gemengde vormen te hebben. Dit betekent dat op zichzelf de aandacht trekken Omdat het geen eenvoudige foto's zijn, vermijd je het kiezen van lijsten die een deel van de schijnwerpers zouden kunnen stelen. Daarnaast zijn dit ideeën die modern zijn en daarom lijsten van deze stijl vereisen, zoals een minimalistische lijst in zwart of wit, waardoor de kleuren meer opvallen.Je kunt ook schilderijen kiezen die geen lijst hebben waarin alleen het schilderij opv alt. Hierdoor staat het schilderij centraal en krijgt het stuk een andere lichtheid.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: