Decoratie-ideeën

Witte nachtkastjes in de slaapkamer

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Nachtkastjes houden alles wat we nodig hebben binnen handbereik als we gaan slapen. Ze zijn een essentieel stuk in de slaapkamer, zowel vanwege hun functionaliteit als vanwege hun decoratieve kracht. Een fantastisch hulpmiddel om zowel de opbergruimte in je slaapkamer uit te breiden als er stijl aan toe te voegen.

De witte nachtkastjes zijn, onder de vele alternatieven die op de markt te vinden zijn, het populairst. En daar is een reden voor: wit is een heldere en lichte kleur die zowel in traditioneel ingerichte slaapkamers als in moderne slaapkamers past.

Moderne nachtkastjes

Witte nachtkastjes met strakke, goed gedefinieerde lijnen zijn favoriet voor het inrichten van moderne slaapkamers. Je herkent ze aan hun vierkante vormen en het ontbreken van handvatten die opvallen in het ontwerp. Sommige zullen direct op de grond rusten en andere zullen op metalen poten worden geplaatst of aan de muur worden bevestigd. Je vindt ze open, met één of zelfs twee lades om hun opslagcapaciteit te vergroten.

Zwevende ontwerpen

Zwevende nachtkastjes zijn een geweldig alternatief voor het decoreren van kleine ruimtes. Ze zijn over het algemeen klein van formaat, waardoor je ze op kleine plaatsen kunt plaatsen waar een standaard nachtkastje niet past . Maar je kunt er ook grote slaapkamers mee aankleden; Ze passen perfect in open ruimtes met een eigentijdse stijl.

Ze hebben minimalistische ontwerpen en bestaan over het algemeen uit een enkele lade om een lichtere en compactere esthetiek te bereiken. Soms hebben ze ook een ingebouwde lamp om er geen lamp op te plaatsen en die ruimte zo aan andere objecten toe te wijzen.

Dit soort nachtkastjes zijn hoog en maken de dagelijkse schoonmaak van de kamer gemakkelijker. Het is nog een van zijn voordelen, hoewel het niet allemaal voordelen zijn. Deze meubels moeten aan de muur worden bevestigd, dus als ze eenmaal zijn geïnstalleerd, moet je de bijbehorende bevestiging verplaatsen om ze van hun plaats te verwijderen.

Noors geïnspireerde salontafels

De Scandinavische stijl is een maatstaf geworden in de wereld van interieurdesign. De nachtkastjes in deze stijl combineren wit met details in natuurlijk hout, waardoor de kamers meer warmte krijgen.Ze passen perfect in lichte, eenvoudig ingerichte slaapkamers waarin wit de hoofdrol speelt.

Witte nachtkastjes in Scandinavische stijl hebben meestal twee lades en staan op vier poten. Er zijn ook open modellen, maar die komen minder vaak voor. Welk model je ook kiest, probeer het overzichtelijk en overzichtelijk te houden. Als? Slechts een paar voorwerpen bovenop plaatsen: een lamp die het lezen vergemakkelijkt, een natuurlijke toets en een motiverend berichtenboek.

Klassieke nachtkastjes

Elegantie en verfijning is wat de klassiek geïnspireerde witte nachtkastjes naar je slaapkamer brengen. We hebben het over die salontafels waarin een stralend wit wordt gecombineerd met gouden details, een combinatie die veel wordt gebruikt in grote ruimtes met hoge plafonds, lijstwerk, grote ramen en een grote open haard die de ontmoetingsruimte domineert.

Dit type nachtkastjes hebben rechte vormen aangenomen om zich aan te passen aan de huidige trends. Om meer evenwichtige en delicate ontwerpen te bereiken, presenteren ze echter vaak ronde poten met een gouden afwerking Een afwerking die ook vaak wordt aangetroffen op handgrepen.

Traditionele en romantische nachtkastjes

Witte nachtkastjes van dit type sieren al tientallen jaren onze slaapkamers. Sommigen lijken uit de zolder van het huis van de grootmoeder te komen. Het zijn ontwerpen met poten en meer uitgebreide oppervlakken en eenvoudige handgrepen die over het algemeen twee soorten opslag combineren: open en gesloten.

Er zijn ook ontwerpen met gebogen lijnen en gestripte witte oppervlakken, perfect voor romantische en ontspannen ruimtes. Naast lades waarin de kleine dingen die nodig zijn om bij de hand te houden in bed worden opgeborgen en verzameld, hebben ze meestal een breed steunoppervlak en een plank in het onderste deel van het meubel, perfect om een paar boeken achter te laten.

Welke stijl heeft jouw slaapkamer? Wat moet je op tafel hebben staan? Bestudeer je behoeften, denk na over de voorwerpen die je gebruikt voordat je gaat slapen en net als je wakker wordt, alleen dan weet je wat voor soort nachtkastje je nodig hebt. Het nachtkastje kan veel doen om onze slaapkamer praktischer te maken; kies het niet lichtvaardig.

Dankzij de grote verscheidenheid aan ontwerpen op de markt passen witte nachtkastjes in elke decoratieve stijl, zoals je hebt gezien. Ze dragen bij aan het verlichten van elke ruimte en zijn lichter dan andere met andere zwaardere of donkerdere afwerkingen. Daarom is het altijd een goede keuze als je de juiste kiest, degene die je helpt de stijl van je kamer te versterken.

Zijn witte nachtkastjes jouw favoriet voor in de slaapkamer?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: