Decoratie-ideeën

Leuk knutselen met beschilderde stenen voor in huis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Afbeelding - Bewuste penseelstreken

Tijdens de herfst zoeken mensen naar nieuwe hobby's voor de lange regenachtige dagen waarop je het huis niet kunt verlaten. Daarom brengen we je vandaag ideeën voor knutselen met geverfde stenen Dit is leuk amusement dat ons kan helpen om ons te concentreren en plezier te hebben, met een eenvoudige doe-het-zelf gemaakt met stenen.

Met deze beschilderde stenen kun je van alles maken, van leuke spelletjes tot andere dingen, zoals kleine stukjes om de tuin of zelfs het huis te versieren.Als je van schilderen houdt en het op kleine schaal wilt doen, haal dan gerust je penselen tevoorschijn om deze coole geschilderde stenen te maken.

Mandala-achtige beschilderde stenen

De mandala's zijn die geometrisch perfecte tekeningen van hindoeïstische oorsprong die concentratie en ontspanning bevorderen. Als je hier een beetje van nodig hebt om de stress uit je leven te verwijderen, kun je de stenen die je hebt gebruiken om ze te beschilderen met geweldige mandala's vol kleur. Om deze geweldige patronen te maken, hebben we alleen hele kleine penselen in verschillende maten nodig, evenals aquarellen van verschillende kleuren. De patronen worden beetje bij beetje rond en vanuit een centraal punt gemaakt. Op deze manier zullen we deze gelijke patronen creëren. Dit zal ons veel meer concentratie geven en ons geduld laten ontwikkelen.

Spelmodus Stenen

Deze stenen kunnen geverfd worden om leuke spelletjes voor de kleintjes in huis te maken. De boter-kaas-en-eieren kan een goed amusement zijn, wat veel leuker zal zijn als zij degenen zijn die het creëren alsof het een ambacht is. Aan de andere kant hebben we leuke spelletjes zoals pacman, die op de stenen geschilderd kunnen worden.

Decoratieve stenen

De stenen kunnen worden geverfd met als enig doel om een hoek van het huis te versieren, zoals een glazen vaas. Het is ook mogelijk om ze te schilderen om ons af te leiden en mooie details te creëren. Als we goed kunnen schilderen kunnen we van alles aan de stenen toevoegen, zoals geometrische patronen met verschillende kleuren of zelfs planten. Het hangt allemaal af van wat we leuk vinden of het doel dat we ervoor zoeken.

Stenen met landschappen

Dit is een ander idee dat sterk lijkt op mandala's. Het gaat om het maken van kleine kleurrijke landschappen op de stenen, waarbij honderden stippen aan de afbeelding worden toegevoegd, met verschillende tinten die in elkaar overvloeien. Het is een kunst die we kunnen perfectioneren, al zullen we veel geduld nodig hebben om deze landschappen in kleine stenen te maken. We moeten altijd zoeken naar middelgrote gladde stenen, om met wat details een landschap te kunnen maken, zoals de bergen of de zee. In de kleurencombinatie kunnen we heel creatief zijn.

Diervormige stenen

Een leuk knutselwerkje om met de kleintjes in huis te doen bestaat uit het maken van leuk gekleurde lieveheersbeestjes Deze lieveheersbeestjes kunnen gebruikt worden om de kinderkamer te versieren of zelfs in de tuinpotten.We hebben alleen verf in verschillende kleuren en zwarte verf nodig om het gezicht en de stippen te maken.

Stenen geschilderd als pantoffels

Dit vaartuig is al wat meer werk, omdat het gaat om verschillende stenen geschilderd alsof het pantoffels zijn, met veel detail. Als we goed kunnen schilderen, kunnen we dit soort dingen proberen, hoewel je natuurlijk een goede hand moet hebben om schoenen te maken die zo mooi en realistisch zijn als deze.

Stenen als monsters

De kleintjes zullen genieten van het creëren van hun eigen monsters met de stenen die ze in de tuin vinden. In dit geval zien we monsters in alle soorten, kleuren en maten. Er is geen vast model, maar je zult je fantasie moeten gebruiken om een hele familie monsters te creëren om mee te spelen.Het is zeker een goed vak voor een dagje dat ze zich vervelen. In dit soort ideeën kun je verschillende gezichten, kleuren en patronen maken, want in de wereld van monsters is niets normaal of typisch.

Stenen geschilderd als cactus

We vonden dit idee erg grappig en geweldig, omdat deze stenen veranderden in cactussen zien er echt goed uit in potten. We moeten zoeken naar stenen die vrij glad en rond zijn, zoals die op de stranden. Deze stenen worden groen geverfd alsof het cactussen zijn, met verschillende soorten groen, van het lichtste tot het donkerste groen, met of zonder strepen. De cactussen hebben witte stippen die hun punten zijn, dus we zullen het doen met witte verf en een heel fijn penseel. We kunnen eenvoudig punten of sterren maken die de spikes simuleren. Tot slot kunnen we enkele typische cactusbloemen toevoegen, die ze ook hebben, in rood of roze.Om ze in de potten te plaatsen hebben we alleen wat kleinere stenen nodig om de gaten eromheen te vullen en deze stenen overeind te houden en we zullen onze geïmproviseerde cactus hebben.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: