Interieur

Keukenwerkblad - Tips om te kiezen en het goed te doen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Soms beginnen we meubels of afwerkingen in ons huis te kiezen en slaan we niet altijd de spijker op de kop. Dit komt omdat de materialen niet zo duurzaam zijn als we dachten. Nou, in het geval van de encimera moeten we wel twee keer nadenken voordat we voor een type kiezen. Omdat het een van de fundamentele en noodzakelijke oppervlakken in onze keuken is.

Het is niet alleen een esthetisch element, waar we ook graag de aandacht op vestigen, maar we moeten ons focussen op de weerstand en duurzaamheid Het is bestand tegen vele uren koken, gewichten en andere basisbenodigdheden, dus het is iets waar we ook twee keer over moeten nadenken.Ben je klaar om de sprong te wagen?

Waar moeten we op letten bij het kopen van een aanrechtblad?

De hoogte van het aanrecht

Het belangrijkste waar we heel duidelijk over moeten zijn, is de hoogte van het aanrechtblad. Het is waar dat de hoogte ook afhangt van het meubilair dat zich in het onderste gedeelte bevindt. Maar toch, als we nadenken over de standaardhoogte, hebben we het over ongeveer 85 centimeter vanaf de grond naar dit gebied. Er wordt gezegd dat mensen die tot ongeveer 1.70 meten, het handig vinden dat het aanrechtblad tussen de 85 - 90 centimeter is. Terwijl de langste mensen beginnen met 90-95 centimeter. Terwijl de onderkant ervan meestal zo'n 63,5 centimeter is.

De dikte

De dikte van het keukenblad is ook een van de belangrijkste punten die we moeten repareren. De standaard ligt op twee of drie centimeter. Maar het is waar dat het, afhankelijk van het materiaal en de afwerkingen die je het wilt geven, iets hoger kan zijn.Werkbladen die deel uitmaken van een moderne keuken hebben een dikte van ongeveer 10 centimeter.

De pompadour

In al die werkbladen die gelamineerd zijn, is de opstaande rand een van de fundamentele onderdelen. Als u het niet onder deze naam kent, moet u zeggen dat dit het onderdeel is dat aan de muur is bevestigd. Dit dient ervoor dat er geen vuil of water naar binnen v alt. Dat zou een vroege verslechtering van het stuk kunnen betekenen en dat is niet echt wat we willen.

Het shot of liedje

Zoals de naam al doet vermoeden, de bovenkant is het externe deel van het aanrechtblad, degene die zichtbaar blijft. Je kunt dus ook kiezen hoe je het wilt laten eindigen. Je kunt kiezen voor een simpele rand, dat wil zeggen dezelfde dikte als de rest van het aanrechtblad. Hoewel we ook de verstekoptie hebben, wat een ruche-achtige afwerking is, terwijl degene die bekend staat als halfrond, rond is aan de bovenkant en recht aan de onderkant.Jij beslist!

De soorten werkbladen

Graniet

Het is een van de meest gebruikte en meest duurzame materialen Het is vrij hard, bovendien blijven de kleuren langer intact en is het bestand tegen vlekken. Het is waar dat er in dit geval niet veel kleuren zijn om uit te kiezen, maar het heeft nogal wat positieve dingen om op te focussen.

Marmer

Gezien de komst van andere materialen is het waar dat marmer veel aan bekendheid heeft verloren. Maar het moet gezegd worden dat een veel goedkopere prijs heeft dan de vorige. Het heeft meer kleuren om uit te kiezen en is ook behoorlijk duurzaam, hoewel niet zo duurzaam als sommige van zijn soortgenoten.

Porselein

Ze zijn een van de meest gebruikte oppervlakken. Omdat? Nou, omdat ze zulke speciale voordelen hebben als weerstand tegen krassen en weerstand tegen hitte of vlekken. We hebben het dus over een van de meest duurzame materialen.Maar het is waar dat het een hogere prijs heeft dan de vorige.

De synthetische stoffen

De waarheid is dat we niet omdat ze synthetisch zijn, we te maken hebben met een goedkoper product. Opnieuw moeten we nadenken over wat voor soort materiaal ze gemaakt zullen worden. Het goede is dat ze meestal in tal van kleuren te vinden zijn en dat het altijd iets is dat onze keukens het meest originele tintje geeft.

Wat is het beste aanrechtblad?

Na al deze gegevens realiseren we ons dat de wereld van werkbladen een veel bredere wereld is dan we ons voorstellen. Daarom is het vrij ingewikkeld om er maar één te kiezen. We moeten vasthouden aan de ruimte en stijl die we mooi vinden en die past bij de rest van de keuken. Maar houd altijd rekening met de duurzaamheid en weerstand Het verdient altijd de voorkeur om wat meer te investeren, wetende dat het een geweldig product is dat lang meegaat Zoals alles, moeten we nadenken over de functionaliteit en het gebruik dat we eraan zullen geven, wat dagelijks zal zijn. Natuurlijk moeten we ook een budget vaststellen. Dus van dit alles heb je al de beste werkbladen in je keuken. Vind je ook niet?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: