Interieur

Radiatoren en elektrische handdoekrekken, droge en warme handdoeken

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De radiatoren en elektrische handdoekradiatoren zijn niet langer exclusief voor grote hotels om in veel huizen binnen te sluipen. De sleutel tot hun succes is dat ze twee functies in één combineren; Ze bieden ons een ruimte om de handdoeken op te bergen en stellen ons in staat om ze te drogen en/of warm te houden.

Wie houdt er niet van om in de winter onder de douche vandaan te komen en een warme handdoek te hebben om zich mee af te drogen? Elektrische radiatoren en handdoekverwarmers zijn hiervoor een praktisch hulpmiddel. We zullen er ook in slagen de handdoeken droog te houden, geurtjes als gevolg van vochtigheid te vermijden en tegelijkertijd een aangename temperatuur in de badkamer te behouden.

Als je het idee leuk vindt, moet je weten dat er verschillende manieren zijn om je handdoeken te verwarmen. U kunt wedden op een verwarmd handdoekenrek, een radiator die werkt met het algemene verwarmingssysteem, of een elektrisch handdoekrek, een onafhankelijk systeem dat een lager verbruik genereert en dus minder uitgaven.

Op dit punt zullen velen van jullie zich afvragen, zijn ze het waard? Tegenwoordig maken de grote verscheidenheid aan ontwerpen het antwoord positief. Het is gemakkelijk om een model te vinden dat zich aanpast aan de behoeften van elke badkamer, ze zijn esthetisch en combineren de functie van een handdoekbeugel met warmtestraling.

Met de verwarmde handdoekrails kun je de badkamer op een optimale temperatuur houden. Velen bevatten een elektronische thermostaat en er zijn modellen met een programmeur waarmee u kunt bepalen wanneer u deze moet in- en uitschakelen.De onafhankelijke elektrische handdoekrekken zorgen op hun beurt voor minder omgevingswarmte maar voor meer mobiliteit.

Het meest praktisch qua design zijn de handdoekrails die aan de muur worden gemonteerd en die verschillende stangen hebben om handdoeken op te hangen. Zoals u echter op de afbeeldingen kunt zien, heeft het ontwerp van deze accessoires een enorme evolutie ondergaan en kunt u zeer originele modellen vinden, rond, vierkant en zelfs in de vorm van een ladder, min of meer praktisch.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: