Decoratie-ideeën

De deuren van de inbouwkasten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je ingebouwde kleerkasten in huis hebt, weet je dat dit het meest comfortabele is dat je kunt hebben om je kleding op te bergen of wat je niet in het zicht wilt hebben. Ze nemen geen ruimte in beslag omdat ze zich binnen de muren bevinden en het beste van alles is dat je niet hoeft na te denken over het kopen van kasten of waar je ze moet plaatsen Je hoeft alleen maar na te denken over de deuren van de inbouw- in kasten, want het zal zijn wat het te zien is aan de muur van je huis.

In die zin kun je over de deuren nadenken, afhankelijk van de ruimte die je in je kamer hebt en je persoonlijke smaak. De maat hangt ook af van het ei dat je aan de muur voor de kast hebt hangen. Laten we eens kijken naar enkele dingen die we kunnen overwegen.

De ingebouwde kasten

Inbouwkasten zijn een erg handige toevoeging aan een slaapkamer en bieden kamerbreed opbergruimte voor kleding, schoenen en beddengoed. Ze kunnen echter veel ruimte innemen, dus behalve dat ze praktisch zijn aan de binnenkant, is het cruciaal dat ze er ook goed uitzien aan de buitenkant. Als je niet zeker weet welke deurstijl je moet kiezen, lees dan verder om het idee te kiezen dat het beste bij jouw ruimte past.

Vierkante deur

De kastenwand in een slaapkamer kan zachtgrijs worden geverfd om op te gaan in de rest van de ruimte. Maar om wat interesse toe te voegen, kunt u kiezen voor een ontwerp met panelen op de kastdeuren. Dit geeft de kamer een element van karakter en textuur, maar is discreet genoeg om een rustige sfeer te behouden. Als ze ook schuiven, zullen de deuren je helpen om een veel grotere ruimte te hebben.

Flexibele deuren

Kasten met deuren die erop buigen kunnen een ander gevoel geven. Als je voor een look als deze gaat, overweeg dan de richting waarin je kasten staan. Plaats de gebogen deuren aan beide zijden van de kast om het voor u comfortabeler te maken om ze te openen of te sluiten.

Spiegeldeuren

Spiegels in een kamer zorgen altijd voor ruimtelijkheid en licht, dus ze zijn altijd een goede decoratieve optie. Maar heeft iedereen graag spiegels op de inbouwkastdeuren? In een kamer waar de deuren naar het bed gericht zijn, bijvoorbeeld vind je het misschien niet prettig om spiegels naar je toe te kijken terwijl je slaapt.

Kan goed in deze kamer staan, omdat de kast naast het bed staat en de spiegels helpen om het licht door de ruimte te laten weerkaatsen. denk er daarom over na of het een goede optie is voor jou en je verblijf.

Houten deuren

Voor een interessant oppervlak dat een warm gevoel aan je slaapkamer geeft, probeer deuren met een houtafwerking. Als massief hout geen optie is, kan een houtfineer zeer effectief zijn. Het donkere houten oppervlak van deze kasten vormt een mooi contrast met de blauwgroene wandpanelen achter het bed, en werkt goed met de koperen verlichtingsarmaturen en metalen deurknoppen. .

Eenvoudige deuren

In een kleine ruimte loont het om de dingen licht en minimalistisch te houden. De kasten hier zijn zo ontworpen dat ze perfect in het gebied onder de dakrand passen om alle beschikbare ruimte optimaal te benutten. De deuren hebben een plat, glad ontwerp met een oppervlak dat licht licht weerkaatst, perfect om de kamer licht, luchtig en ruim te laten aanvoelen.

Beter zonder handvaten

Een super gestroomlijnde look kan worden bereikt door te kiezen voor deuren met vlakke voorkant zonder handgrepen. De gladde panelen van een inbouwkast helpen om naadloos in de ruimte op te gaan, waardoor de huiseigenaar voldoende opbergruimte van vloer tot plafond heeft zonder de kamer visueel te overweldigen schuifdeuren zijn in dit geval ook een goede optie.

Zachte deuren

Als je een ontspannen sfeer in je slaapkamer wilt creëren, zijn stoffen en wandbekleding de sleutelwoorden. Overweeg naast kussens, spreien en beddengoed ook je kastdeuren toe te voegen aan de stofferingmix. Kastfronten kunnen bijvoorbeeld worden bekleed met vinylbehang met een stofachtige afwerking. De gladde, neutrale bovenkant is subtiel en elegant, maar het voelbare oppervlak voegt een interessante textuurlaag toe aan de ruimte.

Dit zijn slechts enkele ideeën voor je inbouwkastdeuren. Hoewel u op de markt meer opties kunt vinden en u alleen hoeft te zoeken naar die die bij u en uw decoratieve stijl passen, evenals bij uw persoonlijke interesses. Wanneer je de stijl van je inbouwkastdeuren hebt gevonden, kun je je slaapkamer verder inrichten zodat alles bij elkaar past en je uiteindelijk een kamer hebt vol harmonie waar je graag tijd doorbrengt

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: