Interieur

Babybadjes voor een veilig bad

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Badtijd is een heel speciaal moment voor je baby en met de juiste uitrusting zal het ook een rustig en veilig moment zijn. Niet alleen voor je baby, maar ook voor al die nieuwe moeders en vaders die overweldigd zijn door dingen goed te doen.

Het kiezen van het babybadje dat het beste bij je levensstijl en de ontwikkeling van je baby past, is de sleutel om dit te bereiken. Het is echter niet altijd gemakkelijk om dit te doen. Er zijn verschillende babybadjes: emmers, opvouwbaar, tafelmodel en beslissen welke je mee naar huis wilt nemen kan overweldigend zijn als je niet weet wat de voor- en nadelen zijn van elk bad.Voor- en nadelen waar we het vandaag over hebben in Decoora.

Bucket type badkuip

Dit type badkuip is ontworpen om boven de wastafel of gootsteen te worden geplaatst. Plekken waar je je baby rechtop en in een comfortabele houding kunt wassen, zodat het voor jullie beiden gemakkelijker is om te ontspannen en van de ervaring te genieten. Ze variëren enorm in hun ontwerp en ook in hun prijs.

1. Baby Bagno Cam-badkuip, 2. Shnuggle Ltd Ergonomische badkuip

De eenvoudigste badkuipen dwingen je om de baby constant vast te houden tijdens het baden, zodat het hoofdje niet onder water komt en niet wegglijdt. Daarom worden ze alleen aanbevolen in die gevallen waarin ze niet dagelijks worden gebruikt (tweede huis) of de baby voor wie ze bedoeld zijn al kan zitten.

Voor de allerkleinsten zijn de evolutionaire emmers geschikter Het zijn anatomische babybadjes met twee verschillende kanten: een ervan is ontworpen om de baby vanaf de geboorte te laten liggen, alsof hij in een badhangmat zit, en de andere zodat hij vanaf ongeveer 6 maanden blijft zitten.

Badkuip met inklapbaar frame

De badkuip met vouwstructuur combineert een wastafel en structuur met poten waarop hij is gemonteerd. Het dienblad kan eenvoudig worden verwijderd om de structuur op te vouwen, die volledig plat is. Je kunt de poten in elke kast opbergen en de emmer in het grote bad laten staan of op de douchebak laten staan als je hem niet gebruikt.

1. Chicco Squid Jane Badkuip 2. Bubbelnest Badzitje

Dankzij de structuur van deze babybadjes kan de baby worden gewassen in een comfortabele positie en in de douche om opspattend water buiten te voorkomen. Het maakt het ook gemakkelijker voor ons om de baby in bad te doen als we geen geschikte gootsteen of meubelstuk hebben om de emmer op te plaatsen.

Meubels met ligbad en commode

Dit meubel heeft een stevige structuur met poten waarop zowel de badkuip als de commode gemonteerd zijn. Het zijn meubels met esthetische zorg ontworpen om een vaste ruimte in de kamer in te nemen en licht, maar licht genoeg om naar de badkamer te kunnen worden verplaatst, gebruikmakend van de ruimte boven het bidet.

De meest complete meubelstukken hebben een houten structuur met wieltjes en verschillende opbergoplossingen De meeste hebben een zeer praktisch onderblad om babyspullen in op te bergen: luiers, toiletartikelen Hygiëne It Het is ook gebruikelijk dat ze kleine bakjes aan de zijkant hebben om de spons en zeep in te doen en een stuk voor de handdoek.

1. Badmanden B-1158 PLUS Micuna, 2.Badcommode CUDDLE & BUBBLE Chicco

Je vindt er ook vouwmeubels van dit type. Een optie waarmee je kunt kiezen of je het gemonteerd laat of opvouwt om minder ruimte in te nemen wanneer het niet in gebruik is. En zo verhuis je ook makkelijker naar een tweede huis of vakantieplek.

Ladekasten met ligbad en commode

Er zijn meubels voor de babykamer waarin het bad is verwerkt. Hoewel ze meer ruimte innemen, kunnen ze praktisch zijn door in hetzelfde stuk 3 functionaliteiten op te nemen: het bad, de commode om de baby aan en uit te kleden en de ladekast met lades om kleding, accessoires en/of handdoeken opbergen.

1. Bad B-947 Bears Hearts Micuna, 2. Badverschoontafel Bonie F de Pali met 3 lades

Als je badkamer klein is, kan het praktischer zijn om je baby in zijn kamer te wassen. En als de kleine groot is en je hem thuis in de badkuip kunt wassen, blijven de meubels praktisch blijven. Je kunt hem in de babykamer blijven gebruiken als ladekast.

Opblaasbare badkuipen

Ze hebben een zwembadachtig ontwerp waarmee je ze kunt opblazen wanneer je de baby moet wassen en leeg laten lopen om ze op te bergen. Het zijn goedkope badkuipen en ze nemen weinig ruimte in beslag, maar ze zijn niet de veiligste om de baby in te baden.Ze kunnen, ja, een hulpbron zijn om rekening mee te houden tijdens weekendjes weg van huis of sporadische gelegenheden.

Zoals je kunt zien, zijn er veel soorten badkuipen voor baby's, waarbij vooral aandacht wordt besteed aan de functionaliteiten die ze bieden. U kunt wedden op een eenvoudig bad als u een geschikte plek heeft om het te ondersteunen en uw baby comfortabel te wassen. Of kies voor complexere ontwerpen die zich aanpassen aan een bepaalde ruimte of een specifieke behoefte. Vergelijk de een met de ander en kies de meest geschikte voor jou.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: