Interieur

Badkamermeubels van Ikea; krijg je perfecte badkamer

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De badkamer is een kamer in huis waar we niet zoveel aandacht aan besteden als aan andere. We besteden er echter meer tijd aan dan we misschien denken. Het is de kamer waar we ons 's ochtends klaarmaken en waar we ontspannen als we terugkomen. Daarom is het belangrijk om het aan te passen aan de behoeften van ons huis.

Goed gebruik maken van de ruimte en opbergoplossingen die de routines van het hele gezin vergemakkelijken, is de sleutel tot het realiseren van een praktische badkamer. En je hoeft er je stijl niet voor op te geven; Ikea badkamermeubels helpen je om je perfecte badkamer te creëren.

Wastafelkasten

Een gootsteenkast is essentieel om aan onze dagelijkse hygiënebehoeften te voldoen. Idealiter dekken deze ook de basisopslagbehoeften. Dit is hoe Godmorgon het doet, een wandkast met twee ruime lades die soepel glijden en volledig opengaan zodat alles wat we opbergen in het zicht staat.

Je vindt dit meubel met verschillende afwerkingen. In het wit en met een hoogglansafwerking zal de kast een frisse toets aan de badkamer geven "zodat je de dag kunt beginnen met je ogen wijd open en in een goed humeur". Met een matte afwerking bereik je een meer ontspannen en warme ruimte. Terwijl sommige ladefronten de traditionele stijl van het meubilair onderstrepen.

Combineer het meubel met verschillende wastafels.Kies voor de ovale wasbak met opstaande randen geïnspireerd op ontwerpen uit het begin van de 20e eeuw om het traditionele karakter van de meubelen te versterken. Of kies een keramische aanrechtgootsteen om karakter aan de kamer toe te voegen.

Is de badkamer te klein? Lillangen is een oplossing met praktische haken voor handdoeken en een dienblad naast de gootsteen voor zeep en tandenborstels. Het gootsteenkastje heeft ook voldoende ruimte om flessen en handdoeken op te bergen, maar neemt weinig ruimte in.

Opslag

Als je je hygiëne- en schoonheidsproducten achter een paar deuren bewaart, ziet je badkamer er schoner en ordelijker uit. Een kast met verstelbare planken zodat je de ruimte aan je behoeften kunt aanpassen, is erg praktisch als je een ruime badkamer hebt. Is het niet? Bovenkasten zijn smal, ideaal voor kleine ruimtes.

Gesloten opbergoplossingen zijn even praktisch als uitgestalde oplossingen. De badkamerkasten met open planken bieden je een plek waar je je spullen altijd bij de hand hebt. We houden van de Vilto berkenhouten plank, ideaal voor parfums en andere voorwerpen die je vaak gebruikt. Maar als je op zoek bent naar iets heel goedkoops, zal Vesken je favoriet worden; krijgt u vier planken voor € 8.

Trolleys dienen ook als open opslag, kleine meubels die je kunt verplaatsen om handdoeken en hygiëneproducten te hebben waar je ze nodig hebt. Deze badkamerkasten zijn eenvoudig en veelzijdig, verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan maten en stijlen, zodat je ze eenvoudig aan je ruimte kunt aanpassen.

Krukken en banken

We brengen veel tijd door in de badkamer, dus waarom zou je het niet zo comfortabel mogelijk maken? De Ikea badkamerbanken zijn ontworpen om je meer opbergruimte te bieden, zodat je er handdoeken en andere spullen op kunt opbergen.Ze laten je ook comfortabel drogen of waxen.

De Hemnes-bank is waarschijnlijk de meest complete die je in de Ikea-catalogus zult vinden. In de bank kun je handdoeken opbergen en ordenen en andere badkamervoorwerpen. Dit product bevat ook een stang voor handdoeken en knoppen. Deze laatste zijn erg praktisch om van alles op te hangen, van badjassen tot kleine accessoires.

Heb je iets kleiners nodig? Een krukje met een houten opstapje zou de oplossing kunnen zijn. Naast het geven van een natuurlijke en warme lucht aan uw badkamer, zal het u in staat stellen om de dingen te bereiken die u hoog houdt. En ja, je hebt ook modellen met opbergruimte om tijdschriften of handdoeken in op te bergen.

Het hebben van de nodige opbergruimte is erg belangrijk in de badkamer. Het stelt ons in staat ruimte te hebben voor alles, zodat alle gezinsleden snel vinden wat ze nodig hebben.We kunnen deze ruimtes verbeteren, ook door lade-organizers te gebruiken of manden toe te voegen aan de open planken; Op deze manier is het niet alleen overzichtelijker, maar ziet alles er ook overzichtelijker uit.

Alle badkamermeubels en accessoires die je nodig hebt om de perfecte badkamer te creëren, vind je bij Ikea. In zijn catalogus zal het niet moeilijk voor u zijn om meubels te vinden die, naast uw praktische behoeften, in uw zak passen en dat alles zonder uw stijl op te geven. Waar wacht je nog op om de badkamermeubelcatalogus van Ikea te bezoeken?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: