Decoratie-ideeën

Feng Shui voor beginners

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Feng shui is een pseudowetenschap die zich ontwikkelde in China vanaf het jaar 4000 voor Christus. C. Men denkt dat de manier waarop u uw huis inricht rechtstreeks van invloed is op de energie (chi) die in uw huis en in uw leven in het algemeen stroomt. Feng shui betekent "windwater", twee van de belangrijkste elementen die uit de aarde vloeien in deze pseudowetenschap.

Feng shui betekent een goede energiestroom hebben en is gemakkelijk toe te passen op elke ruimte in je huis. Je moet de meubels op de juiste manier neerzetten, nadenken over de kleuren, weten hoe je de spiegels moet plaatsen en zelfs weten hoe je het water op de juiste manier moet plaatsen.

Hoe Feng Shui in je huis te integreren

Je hoeft geen diepgaande kennis te hebben om Feng Shui in je huis te kunnen integreren. Je hoeft alleen maar te geloven in de universele energie die door iets of iemand stroomt. Dan moet je je huis gewoon verbouwen of opnieuw inrichten.

Eerst moet je bepalen welke delen van je huis de meeste hulp nodig hebben. U kunt zich bijvoorbeeld goed voelen in uw keuken en woonkamer omdat u daar veel tijd doorbrengt, maar u wilt daar verandering in brengen, aangezien die ruimtes als eerste zouden beginnen. Hoewel de andere delen van je huis, zoals badkamers of slaapkamers, niet mogen worden verwaarloosd.

De feng shui van het huis moet compleet zijn zodat de energie door alle gebieden stroomt. Alle onderdelen zijn met elkaar verbonden.Begrijp dat een deel van je huis dat verwaarloosd wordt, negatieve energie door je hele huis kan verspreiden, zelfs als je andere goed georganiseerde delen hebt.

Om deze reden moet je een plan opstellen met een lijst met prioriteiten om de huidige staat dichter bij je huis te brengen en het te hebben zoals je echt wilt. Met intentie en doorzettingsvermogen kun je genieten van een huis met Feng Shui en vol positieve energie voor jou en je leven.

Aspecten om rekening mee te houden

De kleur van de voordeur van je huis, de locatie en de trap kunnen van invloed zijn op de manier waarop energie in je huis stroomt. De toegangsdeur is het belangrijkste onderdeel van energie-invoer, dus het is erg belangrijk om hier rekening mee te houden. Als je bijvoorbeeld een trap direct bij de ingang van je huis hebt, hoe beweegt de energie dan door de rest van het huis? Dit los je op door planten, spiegels of meubels juist te plaatsen.

Je moet de stroom van chi-energie controleren. Om dit te doen, sluit u uw ogen en stelt u zich een stortvloed van water voor die door de voordeur komt. Welk gebied zou nooit nat worden omdat het in de weg zit? Wordt de stroom geblokkeerd voordat je naar je kamer gaat? Heb je goede energie ( sheng chi ) of slechte energie ( si en sha chi ) in huis?

Rommel verstoort de stroom van chi-energie door je huis en dit creëert slechte energie. Daarom is het belangrijk om rommel op te ruimen om de stroom door je hele huis ononderbroken te houden.

Feng Shui-tips voor thuiskamers

Iedereen kan deze tips toevoegen om de Feng shui-stroom te verbeteren en de verbinding te voelen tussen het leven en de ruimte waar je het grootste deel van je dag doorbrengt: thuis.

De badkamer

De eenvoudigste tip om te implementeren is voor de badkamer. Houd de badkamerdeur altijd gesloten en de wc-bril naar beneden. Het idee is dat als je je ogen sluit en je een overstroming voorstelt, het water eruit komt. Water is gerelateerd aan rijkdom, als je wilt dat je geld niet verdwijnt, blijf dit dan zo.

Het thuiskantoor

Waar je de stoel plaatst is belangrijk, een indrukwekkende Feng shui-positie, je hoeft niet met je rug naar de deur te staan. Je bureau kan verder van de deur staan of niet online.

Babykamer

Houd het bed van je baby uit de buurt van de deur en minimaliseer de hoeveelheid spullen in de buurt van de wieg. Als er geen betere elektronica is.

Feng Shui-verbeteringen

Feng shui-verbeteringen worden ook wel remedies genoemd en helpen je de energiestroom in je huis te verbeteren. Begin met het weggooien van alles wat je niet dient en volg dan deze tips:

  • Kristallen. Kristallen worden gebruikt om energie te moduleren, ontbrekende stippen in te vullen en zonlicht en chi-energie in je huis te brengen.
  • Fonteinen en water. Een fontein van goede kwaliteit zorgt voor goede energie in elk deel van je huis. Het hoeft niet groot te zijn, maar het water moet wel schoon zijn, bijvoorbeeld een goed onderhouden aquarium.
  • Spiegels. Spiegels activeren, circuleren, zetten uit en leiden energie af.
  • Symbolen. Je kunt een Boeddha, geluksbamboe, Fu-honden, drakenbeelden of andere soorten Feng shui-symbolen toevoegen die je zullen helpen de energie in je huis te verbeteren.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: